amn boşver sağlıklı olsundaKızlar sanırım ikinci kez erkek annesi oluyorum.. Doktor büyük ihtimalle erkek dedi. Üzülmemeye çalışıyorum ama çocukluğumdan beri kızım olsun istemişimdir.
Hayal kırıklığına uğradım epey
inş tatlım benimde ikili testim yarın..13+1 haftadayız. Bugün doktora gittik. Ensesine baktı 2li teste gerek duymadı yapmicam dedi. 2 kasımda tekrar randevu ayarladık. O zaman 4lü yaparız dedi. Veee %80 ihtimal kız dediSağlıklı olsun yeter. Bir dahaki gorusmede kesinlesir artık Çok şükür Allahıma. Hepimkz doktordan hep mutlu dönelim inşallah...
inş. yarında benimBenim ikili testim de bugün olacak, inşallah herşey yolundadır :)
Ben de pendik yüzyıla gidiyorum. Neslihan Alan bizim doktorumuz.benimde randevum pazartesi kızlar özel bi doktora başlıyorum yoğun araştırmalar sonucu yüzyılda meltem hanıma karar verdim inşlh yüzüm kara çıkmaz ha bide bakalım cinsiyet söylicekmi
Kızlar sanırım aşeriyorum gece uyurken aklıma geldi hala aklımdan çıkmıyor en sonun da eşimi aradım da gelirken al dedim.. Ne olduğunu söylemeyeyim sizinde canınız çekmesin. Adam 6 tane market gezmişte öyle bulmuş. Bi garip durummuş bu ya onu yemeden sanki ac gibi hissediyorum yediğim hic bir şey doyurmadı karnımı
Neslihan Alan çok iyi bi doktormuş yalnız ben ona bi türlü randevu bulamadım bu kadar yoğun bi insana da gitmek istemiyorum yeterince ilgilenemez diye düşünüyorum bilmiyorum doğrumuBen de pendik yüzyıla gidiyorum. Neslihan Alan bizim doktorumuz.
Kesinlikleeee hamileligin en sevdigim donemidir asermeler.Istedigin sey gelene kadar elin ayagin titrer yerken aldigin zevk hic birseyde yoktur.
İnşallah teeertemiz bir test sonucu alırsınız.kızlar 2 li testim var dua edin
Evet cok yogun randevu bulmak zor. Ben de başta bulamamistim ama sonradan nasip oldu. Cok memnunuz. Ozellikle konusmalari anlatisiyla beni de eşimi de çok rahatlatiyor. Ben tavsiye edebilirim. Ama tabi karar sizin. Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin...Neslihan Alan çok iyi bi doktormuş yalnız ben ona bi türlü randevu bulamadım bu kadar yoğun bi insana da gitmek istemiyorum yeterince ilgilenemez diye düşünüyorum bilmiyorum doğrumu
Amiiinnn. İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırızBenim 2li testimde temiz çıktı çok şükür 1/50.000 inşallah sağsalim kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?