Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorumki. ben ellerim ayaklarım çok çatlar kışın o yüzden kullanıyom.Bebek yagi göbek çatlayınca iz yapmaz değil mi? Çatlak izlerinin olmasını istemiyorum.
Decavit ,Santafer kullaniyorum folik asiti artik birak dedi.
12 haftada direk bana doktorum kendisi yazdı hic sormadım da.Aile hekimine niye söyleyeceksin ki doktorun bilmeli ve yazmali ilacı.
oy allahım her hafta bi hastalık atlatıyom.Benim de çok gaz sancım oldu karnım ağrıyodu resmen ama hiçbişey olmadı kurukayısı falan ye kabız düzelsin diye geçer
gece yatarken içimde hep bir şeyler oynayıp durdurduğunu hissettim çok garipti çok güzel bir histi:)) bir tek ben miyim sabırsız bilemiyorum bir an önce cinsiyetini öğrenmek istiyorum çatlıcam meraktan bir an önce doğsun istiyorum daha da çok var biliyorumm
ilk defa dün gece hissettim bende :) aslında 15. haftadayız bu zamanlar hissedenler oluyormuş garip bir his ya tarif de edemiyorum ki :)ben de akşamları bakıyom . elliyom karnımı ama daha küçük benimki. ama artık sen hissetmeye başlaya bilirsin sanırım.
benim reflüm olduğu için hamilelikten önce 1 çay kaşığı kimyonu bir bardak su ile yutuyodum. hamile kaldaktan sonra devamlı çıkarttığımdan doktoruma sordum. bide o hafta grip olmuştum.Merhaba hanımlar emzirme döneminde olan bir yakinim önermişti isterseniz sizde deneyin...
Gaz yapan yemeklere kimyon atıyordu öyle yiyordu bebeğin hic gazi olmuyor. Bende şimdiden başladım kimyon atıyorum yakistirdigim her yemeğe gaz sancım da eskisi kadar çok değil attık isterseniz sizde bi araştırıp deneyin
benim reflüm olduğu için hamilelikten önce 1 çay kaşığı kimyonu bir bardak su ile yutuyodum. hamile kaldaktan sonra devamlı çıkarttığımdan doktoruma sordum. bide o hafta grip olmuştum.
oda kimyon rahmin ağzını açtığı için düşük tehlikesi dedi.
zaten hep kanamam oluyo korktum bende.
zencefilli bal yiyom grip ve boğaz ağrısı için dedim. zencefilde tehlikeli hamileler için dedi.
kızlar dikkat edin
Yarın ikili testimiz var? Cok tedirginim. Allaha emanet diyorum ama korkuyorum da. Bir de bilen vardır aranizda sonuc ne kadar sürede belli oluyor ikili testte? Dua edin bize nolur
ne kadarda midem bulansada içmiyom.. istersen sor bi doktoruna.Düşük tehlikemden sonra kullanmaya başladım bende Ay simdi korktum bak bir daha ayni korkuları yasamak istemem asla.
peki alttan karındanmı. cuma günü benimde var..İkili test 1 hafta sonra falan çıkıyor.Ense kalınlığına burun kemiğine falan bakacak ultrasonda bişey çıkmaz Allahın izniyle
normal karından ultrason muayenesi alttan değil ultrasonla bakarken ense kalınlığını ölçecek ve burun kemiğine bakacak sonra kan veriliyorpeki alttan karındanmı. cuma günü benimde var..
ne kadarda midem bulansada içmiyom.. istersen sor bi doktoruna.
benim bi arkadaşta ağız yaraları için karanfil kaynatıyodu.
oda doğuma yakın kanaması olmuştu. doktor ne kızdı bana demişti.
doğum yaptı ama son 3 hafta yattı hastanede