• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Bana da demir ilacı verdi, folik asit bitince ona başla dedi o da az kaldı bitecek, pazartesi de ikili test var, kan vermekten korkuyorum ve nefret ediyorum.

Bebek yagi göbek çatlayınca iz yapmaz değil mi? Çatlak izlerinin olmasını istemiyorum.

Decavit ,Santafer kullaniyorum folik asiti artik birak dedi.

12 haftada direk bana doktorum kendisi yazdı hic sormadım da.Aile hekimine niye söyleyeceksin ki doktorun bilmeli ve yazmali ilacı.
bilmiyorumki. ben ellerim ayaklarım çok çatlar kışın o yüzden kullanıyom.

kızlar ya bişi sorucam 11+3 oldum ama bugünde gaz sancım var. zorlayamıyomda kendimi
hep kabızım

Benim de çok gaz sancım oldu karnım ağrıyodu resmen ama hiçbişey olmadı kurukayısı falan ye kabız düzelsin diye geçer

Benim de çok gaz sancım oldu karnım ağrıyodu resmen ama hiçbişey olmadı kurukayısı falan ye kabız düzelsin diye geçer
oy allahım her hafta bi hastalık atlatıyom.
gecelerde çok uzunmuş
boşuna rabbim cennet anaların ayakları altında demiyo. böyle giderse sabredersem günahsız olcam

gece yatarken içimde hep bir şeyler oynayıp durdurduğunu hissettim çok garipti çok güzel bir histi:)) bir tek ben miyim sabırsız bilemiyorum bir an önce cinsiyetini öğrenmek istiyorum çatlıcam meraktan bir an önce doğsun istiyorum daha da çok var biliyorumm:KK42:

ben de akşamları bakıyom . elliyom karnımı ama daha küçük benimki. ama artık sen hissetmeye başlaya bilirsin sanırım.
gece yatarken içimde hep bir şeyler oynayıp durdurduğunu hissettim çok garipti çok güzel bir histi:)) bir tek ben miyim sabırsız bilemiyorum bir an önce cinsiyetini öğrenmek istiyorum çatlıcam meraktan bir an önce doğsun istiyorum daha da çok var biliyorumm:KK42:

Hayirli sabahlar hanimlar
Sikayetler sikayetler:(( hepimizde var sanirim ayni sikayetler.
Gebelik sitelerini okurum haftam degistikce bas agrisi,bel ve kasik agrisi normalmis bu haftalarda meraklanmayin yani.
Gaz sancisi icin ayaklarini sicak tutmaya calisin birde aman ikinmayin tehlikeli olabilir.Dr.zaman zaman uyarir benide.
Hareketlerini hisseden arkadasim artik 15.haftadaymissin hissedersin cok zevklidir tadini cikar.Ben 11.haftamdan beri hissediyorum(seninki kadar net olmasada)
Ikili tarama testi zor degil korkmayin sakin normal muayene ve kan,beni dusunduren ikinci duzey ultrasyon uzun suruyor bakilmasi,birde 20.haftalarda uzun sure sirt ustu yatmak sikintili oluyor hayirlisi bakalim daha var zamanina nasilsa.

Merhaba hanımlar emzirme döneminde olan bir yakinim önermişti isterseniz sizde deneyin...
Gaz yapan yemeklere kimyon atıyordu öyle yiyordu bebeğin hic gazi olmuyor. Bende şimdiden başladım kimyon atıyorum yakistirdigim her yemeğe gaz sancım da eskisi kadar çok değil attık isterseniz sizde bi araştırıp deneyin

Merhaba hanımlar emzirme döneminde olan bir yakinim önermişti isterseniz sizde deneyin...
Gaz yapan yemeklere kimyon atıyordu öyle yiyordu bebeğin hic gazi olmuyor. Bende şimdiden başladım kimyon atıyorum yakistirdigim her yemeğe gaz sancım da eskisi kadar çok değil attık isterseniz sizde bi araştırıp deneyin
benim reflüm olduğu için hamilelikten önce 1 çay kaşığı kimyonu bir bardak su ile yutuyodum. hamile kaldaktan sonra devamlı çıkarttığımdan doktoruma sordum. bide o hafta grip olmuştum.
oda kimyon rahmin ağzını açtığı için düşük tehlikesi dedi.
zaten hep kanamam oluyo korktum bende.
zencefilli bal yiyom grip ve boğaz ağrısı için dedim. zencefilde tehlikeli hamileler için dedi.
kızlar dikkat edin

benim reflüm olduğu için hamilelikten önce 1 çay kaşığı kimyonu bir bardak su ile yutuyodum. hamile kaldaktan sonra devamlı çıkarttığımdan doktoruma sordum. bide o hafta grip olmuştum.
oda kimyon rahmin ağzını açtığı için düşük tehlikesi dedi.
zaten hep kanamam oluyo korktum bende.
zencefilli bal yiyom grip ve boğaz ağrısı için dedim. zencefilde tehlikeli hamileler için dedi.
kızlar dikkat edin

Düşük tehlikemden sonra kullanmaya başladım bende Ay simdi korktum bak bir daha ayni korkuları yasamak istemem asla.

Yarın ikili testimiz var? Cok tedirginim. Allaha emanet diyorum ama korkuyorum da. Bir de bilen vardır aranizda sonuc ne kadar sürede belli oluyor ikili testte? Dua edin bize nolur:nazar::KK200::KK17:

Son düzenleme:
İkili test 1 hafta sonra falan çıkıyor.Ense kalınlığına burun kemiğine falan bakacak ultrasonda bişey çıkmaz Allahın izniyle
Yarın ikili testimiz var? Cok tedirginim. Allaha emanet diyorum ama korkuyorum da. Bir de bilen vardır aranizda sonuc ne kadar sürede belli oluyor ikili testte? Dua edin bize nolur:nazar::KK200::KK17:

Düşük tehlikemden sonra kullanmaya başladım bende Ay simdi korktum bak bir daha ayni korkuları yasamak istemem asla.
ne kadarda midem bulansada içmiyom.. istersen sor bi doktoruna.
benim bi arkadaşta ağız yaraları için karanfil kaynatıyodu.
oda doğuma yakın kanaması olmuştu. doktor ne kızdı bana demişti.
doğum yaptı ama son 3 hafta yattı hastanede

İkili test 1 hafta sonra falan çıkıyor.Ense kalınlığına burun kemiğine falan bakacak ultrasonda bişey çıkmaz Allahın izniyle
peki alttan karındanmı. cuma günü benimde var..

13+1 haftadayız. Bugün doktora gittik. Ensesine baktı 2li teste gerek duymadı yapmicam dedi. 2 kasımda tekrar randevu ayarladık. O zaman 4lü yaparız dedi. Veee %80 ihtimal kız dedi :KK37: Sağlıklı olsun yeter. Bir dahaki gorusmede kesinlesir artık :anneadayı::KK200::nazar::KK16:Çok şükür Allahıma. Hepimkz doktordan hep mutlu dönelim inşallah... Hoppa

Kızlar sanırım ikinci kez erkek annesi oluyorum.. Doktor büyük ihtimalle erkek dedi. Üzülmemeye çalışıyorum ama çocukluğumdan beri kızım olsun istemişimdir.
Hayal kırıklığına uğradım epey :(

ne kadarda midem bulansada içmiyom.. istersen sor bi doktoruna.
benim bi arkadaşta ağız yaraları için karanfil kaynatıyodu.
oda doğuma yakın kanaması olmuştu. doktor ne kızdı bana demişti.
doğum yaptı ama son 3 hafta yattı hastanede

Sorucam gittiğimde Allah korusun bisi olmasın da.

Back