• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhaba biz 20 günlük olduk oğlum iyi çok şükür doğduğu gibi ameliyat oldu biliyorsunuz kcuck bedeniyle ne zor günler atlattik ama Rabbim bize bağışladı onu hersey öyle ilerledi ki biz bile anlamadik türkiyenin en iyi doktorlarının kucağına düştük şimdi hersey yolunda kontrollerimize gidip geliyoruz insallah daha da iyi olacak
Bebişinin iyi olmasına sevindim gözünaydın canım

Benimkide maşallah çok az ağlıyor ama çok uyuyor, 2 saatte bir uyandır karnini doyur yoksa sarılık olur dediler hastaneden, uyandirabilene aşk olsun, cok uğraşıyorum zorla doyuruyorum, cok uyuyor ya normalmi acaba, biz daha 6 gunluguz. Sutumde 2 gün geldi bugün yine kesildi, mama vermek istemiyorum kuzuma
Canım sık sık emzir zorla uyandır emzir hem sütün artsın diye hem sarılık olmasın diye. Sarılık da bebekte uyku yapar bilgin olsun canım

Benimkide maşallah çok az ağlıyor ama çok uyuyor, 2 saatte bir uyandır karnini doyur yoksa sarılık olur dediler hastaneden, uyandirabilene aşk olsun, cok uğraşıyorum zorla doyuruyorum, cok uyuyor ya normalmi acaba, biz daha 6 gunluguz. Sutumde 2 gün geldi bugün yine kesildi, mama vermek istemiyorum kuzuma
cnm bebek sarılıktan uyur okadar uyandıramazsın gerekirse şırıngayla mama ver ben bilmiyordum bebeğim uyuyor diye seviniyordum sarılığımız 19 a çıktı 6gunlukken hastaneye yattık ardından sıvı almadığı için idrar yolu enfeksiyonu oldu 6 tane antibiyotik iğne yedik ne olur bebeğini beslemeyi ihmal etme sut yoksa mama ver

Hep kokluyorum öpüyorum anca hareketleniyorum gerci. Dikisler anca izin veriyor. Altini.hep babanesi ve babasi aldi simdiye. Bana 1 kez nasip oldu ama artik.o minik ayaklar benimmm..
Kiz ben seni rahatlatmak istemistim. Guya.
Ama daha beter hasretini deprestirdim.
Haydaaa :KK70:

Cok.teşekkürler canim.
Önerini kesinlikle not alıyorum.
Bu arada taburcu olduk,eve geldik. Minigim sonunda bizimle evimizde.
Esimde cok tatli pimpirik bir baba oldu.
Yeni.haline.bayıldım :nazar::KK48:
Ben rahmime düştüğünden beri hasretim bebeğime. Ondan bu sabirsizligim :))
Gecmeyecekte. O kollarıma gelene, beni emene, kokusunu çekene kadar geçmeyecek. Bir de gelse!!

Sabahtan beri su içsem affedersiniz çıkarıyorum 4 kilo vermişim bi günde napmalıyım sizce serum falan mı kullanayım. Dün akşam lahmacun yemiştim o dokundu belli ki hiç hastaneyle uğraşmayım dinleneyim mi
Sen bi doktora git hemen bence. Zehirlenmiş gibisin. Bir gün de dört kilo iyi degil

miranda_1986 miranda_1986 ikizlere kaldık. Benim SATa göre 25mayısti .kiz ya erken olur derken ultrasonda hep 6 haziran 10haziran çıktı. Zaten 8haftalık gittiğimde 5haftalık görünmüştü daha kalp atışı yoktu. Yani benim bebeğin suyu duzelirse haziran annesi olacam.
Oğlumdan tam 3yas kızımdan 7buçuk yaş küçük olacak. Kızım geceleri uyanıp ağlıyor. Karabasanlar başladı. Kaygısını uyanıkken saklıyor galiba gece ağlamasına uyanıyoruz. Oğlum henüz farkında değil ama yaman bi oğlum var. Ablasını yanıma yatirtmaz opturtmez. Beni zor günler bekliyor. Insallah kolaylaşır. Bunalınca babanneye yolluyorum ikisini. Yine öyle yaparım herhalde...
Evet ikizler kesinleşti Artık :) ama öyle ya da böyle bebeğimizi sevicezz. Başka şansımız zaten yok ki :)
Benim sat 16 Ağustos. Ona göre 40. Hafta bitti. Ama geç döllenme olduğunu ben baştan beri biliyordum.
Valla sana hayretle bakıyorum. Gebelik bile çok zor annelik daha da zor. Sen birincisini yapmışsın sevmişsin. Sonra ikincisini istemisssin. Şimdi bi de üç! Cennetlik kadınsın :)
Sanırım ben hasretine yandığım kızıma asla kavuşamicam. Oyuncak bebek alır oynarım artık.

Ay kıyamam nası acitmislar!!

Bilmiyorum yani dediğim gibi ben geceleri çok dikkat edemiyorum. Zaten çok uyuduğum yok ve saatte iki kere çişe kalkıyorum. Eğer uykum varsa dağılmasın diye hiç ışığı açmıyorum artık.
Ama sancu falan yok hiç. Bi de benim karnım sanki aşağıya gideceğine iyice yukarı çıktı. Ne oluyor anlayamıyorum yaa
Senin oğlan yolu şaşırmış olmasın canım:KK48: yinede sen ışığı aç tatlım nolur nolmaz

40+3 ü uğurlarken 40+4ü karşılarken selamlar. Bizim kızda hala tık yok. Kızım çok mu rahat orası iki tane beşik aldık gel hangisinde yatmak istersen onda yat DİE konuşuyorum ama yok gelmiyor. Hareketleri de iyice azaldı. Dün babasıyla panik olduk kıpırdamiyor DİE uğraştık baya meğer uyuyormus. Ama eski tepikleri kalmadı sadece geriniyor. Rahat hareket edemiyor yavrum. Bende öpüp koklamak istiyorum. Nerde kaldin die O bacaklarını ısırcam zaten hele bi dogsun. Allahım inşallah o günleri görürüz.

Her emzirmeden önce mutlaka altını al. Bezi dolu olsa da olmasa da. O zaman uyanıyor minnoşlar. Emerken uyuya kalırsa da topuğunu sık, ensesine masaj yap. Rahatsız et yani sürekli:) benim kızım 5 günlükken maalesef sarılık yüzünden hastanede yattı. Işın tedavisi aldı 1 gün. İnşallah senin minnoş sarılık olmadan atlatır bu dönemi.

40+3 ü uğurlarken 40+4ü karşılarken selamlar. Bizim kızda hala tık yok. Kızım çok mu rahat orası iki tane beşik aldık gel hangisinde yatmak istersen onda yat DİE konuşuyorum ama yok gelmiyor. Hareketleri de iyice azaldı. Dün babasıyla panik olduk kıpırdamiyor DİE uğraştık baya meğer uyuyormus. Ama eski tepikleri kalmadı sadece geriniyor. Rahat hareket edemiyor yavrum. Bende öpüp koklamak istiyorum. Nerde kaldin die O bacaklarını ısırcam zaten hele bi dogsun. Allahım inşallah o günleri görürüz.

Ben 39+5 deyim iki gündür bu hareket farklılığı beni de gerdi iki sabahtır panik oluyorum çok zor uyanıyor göbeğime vurup duruyorum sağdan soldan :) azcık geç tepki versin hemen panik önceden çünkü ilk vuruşumda hemen tepki veriyprdu sıkıştılar iyice ama niye gelmiyolar anlamadım:) bizimki nst de gayet rahat görünüyor keyfi yerindeymiş

Canm ayni durumlar birebir bendede var bende yarin 40+4 olcak yerleri rahat bizimkilerin kontrol var benm yarin doktor hazrlikli gel dedi ama hazırlık li gid3sim yok 41 dolana kadarr bekliyim diyorum bi yandankorkuyorum riske atiyomuyum diye sen ne düşünüyorsun

Yaaa çok duygulandım bunları okuyunca kuzum benim yaaa bunların hepsi ana kuzusu...bizlere ihtiyacı var kıyamam defneye ben
Ah canim cabucak bi buyusede ciksa.
Buyumesi hala cok yavas. Dr u oyle dedi. Gelisim geriligi olan bebekler daha yavas buyurmus zaten

Selam kızlar:KK25:ay yogunluktan yazamıyorum artık firsat bulursam yatıp dinleniyorum.Dün 1aylık olduk biz teyzeleri:KK36: Herkes iyi mi? @Sherrysherrylady m de dogum yapmış prensesimin ömrü güzel olsun inşallah :KK200:sayılı kişi kaldı artık:halay:

Hazırla artik tatlım bebişlerin ne zaman gelecegi belli olmuyor:KK46:hep iyi ol canım minigin kollarindayken moral cok onemli :anne:

Tatlım @Berenebru doğum yaptı cok şükür sağlıklı bir ogluşu var:KK200::nazar:
@yagmurr_damlasi beklemede malum sata göre 31mayıs onun doğum tarihi:KK46:en sonuncu o olacak sanırım :confused:
Buealarada ugrasinlar ara sira :KK200:

Merhaba biz 20 günlük olduk oğlum iyi çok şükür doğduğu gibi ameliyat oldu biliyorsunuz kcuck bedeniyle ne zor günler atlattik ama Rabbim bize bağışladı onu hersey öyle ilerledi ki biz bile anlamadik türkiyenin en iyi doktorlarının kucağına düştük şimdi hersey yolunda kontrollerimize gidip geliyoruz insallah daha da iyi olacak
Cok gcmis olsun. Rabbim bi daha yasatmasin insallah.
Bundan sonra hep guzel gunleriniz olsun.
En zor insanin cocuguna bisey olmasi. Onu beklemek iyi olmasini dilemek siz sabrinizin odulunu aldiniz inaallah. Saglikla buyusun oglusun insallah canim

Bizde bugün bir aylık olduk ama ben hala bir düzen oturtamadim bi gün çok uyanık kalıyor ağlıyor niye ağlıyor bir yerimi açıyor agriyor rahat değil diyorum bugünde çok uyuyor niye uyuyor acaba hastanın diyorum ortasını nasıl bulacam
Onceki gun cok aglayip yoruldugu icin bugun uyuyordur.
Aglamanin genel sebebi gaz oluyor canim. Bazende sebepsiz agliyorlar veya o gun degisik bisey olduysa mesela cok misafir gelip gittiyse yine huzursuz oluyor bebekler, hep ayni duzen olsun istiyorlsr

Doğum yapanlar kaçıyo yazmıyo diyordum ama grçektem gelenden gidenden dolayı yatamadım daha canım çıkmış durumda bi bebekle uğraşıyorum bi gelenlerle oğlum zaten kıskançlıktan beni yedi bitirdi şu zamn geçsede gelen gidenler bi bitseeee bıktımmmmmm kendime çocuklarıma kalmak istıyorum artık:uykucu::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Lohusa bunaliminin en temel swbebi bu gelip gidenler zaten. Allah kolaylik versinn canim.

Teyzesi yer onu yaa....
Masallah kizimiza
Tabi aldı annesinin kokusunu durur mu artık bak nasıl da buyuycek hemen kızımız bugün gorkemin yanından çıktık defneyi konuşuyoruz esimle hep dualarimizdasin buna sukur deyip dayaniyoruz geçen gün ziyarette konuştuk adamın 38 gündür bebeği de esi de hastanedeymis Rabbim şifa versin bütün bekleyenlere
Hastanede neler var canim yaa. Gordukce icim gidiyor benim. Cok sukur halimize. Biseye uzulurken bile dusunmek lazim diyprum kendime neyi neden kendimize dert ediyoruz ki. Cok sukur diyorum sagligimiz yerinde. Eksik kisminda cozumu var diyuorum. Gorkem pasamiz nasilmis annesi

İyi akşamlar arkadaşlar doğum yapanları tekrar tebrik ediyorum yapamayanlar tez zamanda kolay doğumun olsun inşallah biz de minik kizimla geçiyor günler oğlum da biraz bunaltiyor tabi doğumdan beri 12. Günümüz bugün dışarı çıktık alış veriş merkezinde gezdik maşallah hiç sesi çıkmadı bana da iyi geldi gezmek hoş bu 4. Dışarı çıkmamız öncekiler hep ev gelmesiydi bizden haberler böyle cuma günü mevlutunu okutacaz Allah nasip ederse şimdi yeni telasemiz bu sizlere de güzel günler diliyoruz

Back
X