• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar selam, ben mutlu haberimi dün aldım.
Artık bende aranızdayım. Hepimize Allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Ben şuanda çok tedirginim, sizdede varmı bilmiyorum.
Neyapacağım, nasıl yürüyeceğim, nasıl oturup kalkacağım ne içeceğim, ne yiyeceğim.
Çok değişik bir durumdayım :anneadayı:
selam canım hayırlı olsun. bizim tarihler yakın birbirine :) keseyi görmeye ne zaman çağırdı doktorun?

Sağol canım senin bebişinde hayırlı uğurlu olsun :)
Keseyi görmeye haftaya cuma gideceğim, ayın 18'inde yani.
sağol canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ben de 21'inde gideceğim. hayırlı haberler alırız inşallah. ben internetten yiyeceklerin listesini yaptım, artık ona göre besleniyorum. çok sık acıkıyorum iki saatte bir bir şeyler atıştırmam gerekiyor mutlaka. sende de öyle mi?

slm mayıs anneleri bende aranızdayım mayıs annesi olacağım bende insallah :) uzun bi aradan sonra tekrar kk da olmak güzel :) benim ikinci bebişim olacak insallah 2012 temmuz annesiydim simdi de 2016 mayıs annesi olacağım :)[/QUOTE
Hos geldin canim aramiza

sağol canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ben de 21'inde gideceğim. hayırlı haberler alırız inşallah. ben internetten yiyeceklerin listesini yaptım, artık ona göre besleniyorum. çok sık acıkıyorum iki saatte bir bir şeyler atıştırmam gerekiyor mutlaka. sende de öyle mi?

Canım ben sık acıkmıyorum şuanda.. belim ağrıyor biraz.
Benimde doktorum tavsiyeler listesini yollamış bana ordada yiyecekler yazıyor ama kendime daha düzenleme yapmadım :(

Gebeliğim 4+6 oldu, doktora pazartesi gideceğim. İlk öğrendiğim günlerde kasıklarımda ağrı vardı ama şimdi hiç bir belirti kalmadı. 2 kez yaşadığım boş gebelikte de belirtilerim giderek azalmıştı. O yüzden çok korkuyorum, sizdeki belirtiler neler?

merhaba inşallah hayırlısıyla bu süreçleri geçeriz canım. bende boş gebelikten korkuyorum. cunku sata göre 6+1 ama keseye göre 4+2 felan dedı doktor. geç döllenme olabilir dedi ama benim adet tarihlerim gayet düzenliydi. bilemiyorum çok endişeliyim. gerçi dr kese şekli düzgün endişe etme dedi ama elimde değil

Merhaba, bende Mayıs annesiyim 6.haftalik hamileyim :) Hamileliğimi 3 haftalikken öğrendim :)

ve beklemek cok zor dimi:)) kese görünmüştür sanırım bebeki ve yolk sac nezaman göründü canım daha doğrusu görebildinizmi ? benim 5+2 oldu bugün ve hiç bişi görünmedi dün doktordaydım :S

merhaba inşallah hayırlısıyla bu süreçleri geçeriz canım. bende boş gebelikten korkuyorum. cunku sata göre 6+1 ama keseye göre 4+2 felan dedı doktor. geç döllenme olabilir dedi ama benim adet tarihlerim gayet düzenliydi. bilemiyorum çok endişeliyim. gerçi dr kese şekli düzgün endişe etme dedi ama elimde değil

aynı durum ve korku bende de var 5+1 kese var hatta kesem 4 haftalıkken göründü 4 mm di dün 12 mm olmuş ama bebiş yok henüz daha erken dedi doktor ama insan endişeniyor işte boş gebelik korkusu bende de cok :( Allah ım inş. öyle bişi olmaz sağlıklı sıhhatli kalp atışlarını duyar sonrada kucagımıza alırız bebişlerimizi

merhaba kızlar. bugun dr gıttım tekrar guya kalp atısı dınleyecektık. sata gore 6+1 mıs. ama dr keseye göre 4 haftalık dedı gec dollenme olabılır dedı. kesenın ıcınde bişey görünmedi. dr bir sorun yok dedi ama endişe ettim.
sizler kacincı haftada kalp dinleyebildiniz.[/QUOTc

canım benim sat a göre 7+1 ama dün doktor 5+1 dedi geç döllenme büyük ihtimal dedi kesemi 4 haftalıkken gördük ama bebek vs görünmüyor 21 inde birdaha randevu bende seninle aynı duygulariçindeyim. inş 21 inde görürüm bazen 5. haftada bebeği gören ve kalp atışı duyan var hiç belli olmuyor 7 veya 8 dede duyan var hayırlısı artık ne diyelim :s

kızlar gunaydın bana yardımcı olurmusunuz cok moralım bozuk. ben doktora gittiğimde kese içinde bi miktar kan var düşük tehlikesi var dedi ilaç verdi. 10 gündür yataktan kalkamıyorum bel agrım yuzunden bu sabahta baktım kahverengi koyu kıvamlı akıntı glmiş. doktoru aradım olabilir sorun yok dedi ama içim rahat değil. bu t.p bi durum basına gelen varsa bana bilgi verebilir mi?

canım benim içini ferah tut Allah ın izniyle bişi olmaz inş. kanama yaşayan cok tanıdıgım oldu ama bol bol yatıp dinlenmen lazım canımm. normal yanı doktorun dediği gibi. olabiliyormuş bunlar

anlamadıgım 4+2 ıse gec dollenmeyse yanı 2,5-3 haftalıkken 3500 hormon 1,5 gun sonra 5520 hormon fazla degılmı

anlamadıgım 4+2 ıse gec dollenmeyse yanı 2,5-3 haftalıkken 3500 hormon 1,5 gun sonra 5520 hormon fazla degılmı

yok canım cok normal hcg de önemli olan 2 kat artması.. sen keseyi gördünmü ? ikiz falan olma ihtimalin varmı acaba? ama 3+6 da gittiğmde 3 binlerdeydi benimmde canım normal yani ve keseyi gördük ozaman

Her gun muhakkak bir kucuk kavanoz kendi mayaladigim yogurdu tuketiyorum. Ara ogunlerde meyve yiyorum. Bir de kavrulmamis kabuklu fistik alacagim, cok faydaliymis. Gunde 3 tane ceviz yiyorum. İstahim hic yok.
Bu ikinci bebegim. İlki kiz, bu erkek olucak gibi hissediyorum. Saglikli olsunda erkek kiz farketmez.

yok canım cok normal hcg de önemli olan 2 kat artması.. sen keseyi gördünmü ? ikiz falan olma ihtimalin varmı acaba? ama 3+6 da gittiğmde 3 binlerdeydi benimmde canım normal yani ve keseyi gördük ozaman
kese göründü . baska sehırde ogredım. orda dr gıttım 4 haftalık dedı tabı muhtemel sata gore konustu. şimdi izmire dondum burda kalp atışı için gittim ama malesef kese var bebek yok. dr 4 haftalık keseye gore dedı.:110::110::110:

Back