- 10 Eylül 2015
- 385
- 273
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
Kizlar beta h.183 cikti. ilk ogrendiginzde sizin nekadar cikmisti..bide dr ne zaman gitmeliyim..Acemilik zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk ogrendigimde 76 cikmisti ama daha bat bile gelmemisti:)) valla ertesi gun doktorda aldim ben soluğu ilac falan verdiKizlar beta h.183 cikti. ilk ogrendiginzde sizin nekadar cikmisti..bide dr ne zaman gitmeliyim..Acemilik zor
Malesef öle canım biraz gaza gelmeye ihtiyacımız var bu dönemde ama drlar nedense hep bir olumsuzlar.. İyi yapmışsın ozamana kadar daha da büyür bebiş hem..Cidden anlamiyorum bu doktorlari ilk heycanlarimiz her halimizden belli kursagimizda birakmasalar olmaz sanki. Bayram haftasi ozele randevu aldim canim. Bakim orda ki napicak
BENDE AYNI SEKILDE KASIK AGRISINDAN ANLADIM ÖNCEDEN ADET OLCAGIM ZAMAN BILE KASIKLARIM AGRIMAZDI O YUZDEN ANLADIM EVET AYNI GUN TARIHLERIMIZ DEGISMEZSE BUGUN GITTIM DR 9846 CIKTI BETAHGC SENIN KACLARDA SUAN CNMAyni gune geliyor dogumlarimiz canim :)) nasil durdun bu zamana kadar 2 kez gittim ben bugunde keseyi gördüm. Benimde kasiklarda agri oluyor. Hatta ondan suphelenip yapmistim testi. Ve dedigin gibi zorlamasam ac ac dolaşırım. Canim yemwk istemiyor benimde
Benim lekelenmem oldu simdi kotu birseymi yani bu ? Ama adet doneminde olabilirmus acik renk kanama pembemsi ?
dr kesenin şekli normal endişe etme dedi. lekelenmem yok ama işte insan yinede düşünmeden duramıyo.
İnşallah canım senin için de umarım bu sefer sorun cıkmaz bebişini alırsın kucagına. ok zor bir durum.
hep derler erkek çocuk doğunca baba olur. kadın hamıle oldugu anda artık annedır. rabbım bırdaha yasatmasın.
Bilmiyorum ki tekrar baktirmadim canim doktorda bakmadi. Sen kendin mi yaptirdim doktor mi yaptirdiBENDE AYNI SEKILDE KASIK AGRISINDAN ANLADIM ÖNCEDEN ADET OLCAGIM ZAMAN BILE KASIKLARIM AGRIMAZDI O YUZDEN ANLADIM EVET AYNI GUN TARIHLERIMIZ DEGISMEZSE BUGUN GITTIM DR 9846 CIKTI BETAHGC SENIN KACLARDA SUAN CNM
Aynen canim. Zor bir dönemdeyizMalesef öle canım biraz gaza gelmeye ihtiyacımız var bu dönemde ama drlar nedense hep bir olumsuzlar.. İyi yapmışsın ozamana kadar daha da büyür bebiş hem..
Canm bende bugün gittim. 5 haftalık dedi keseyi gördü. Şuan sadece kese gözükür dedi. Yani iiçininbos oolması normalmis. Bayramdan sonra kap atisini duymaya cagirdikızlar , pazartesi gitim doktora keseyi gördü, bugün artık hamileliğim devam etttiği sürece gideceğim doktora gittim, o da keseyi gördü ama bebeği göremedi ya da çok küçük dedi var yok arası, ama bir sıkıntı yok dedi, normal her şey dedi, 2 hafta sonrası için kalp atışlarına çağırdı o da bayram haftasına denk geldiği için, 3 ekimde gideceğiz. anlamadım şimdi benim kafam çok karışık , benimle birlikte olup embriyoyu görenler kimler :S bende mi sorun var?
Hayirli olsun. Maşallah ne kadar erken duyulmuş.Merhaba hanımlar bende 6 haftalik hamileyim salı günü muayenede kalp atışları görüldü bebeğin.benim ikinci hamileliğim 5.5 yaşında ikizlerim var onlar mikroenjeksiyondu bu bebis biraz mucize kendiliginden gelmeye karar verdi.ilkinde yasamadigim bir sürü sıkıntım var mide bulantısı yanmasi baş dönmesi vs.umarım herkes hayirlisiyla kurtulur
Hanimlar beta hcg ye ilk baktigimda 76ydi 2 gun sonra 238 oldu. Tekrar baktirmadim. Kan degeri artmistir dimi. Kese olusmus cunku. Artmasa olusmazdi dimi
Artmistir canim. :) çok fazla kafaya takma canim. Bugün tam kan testi yaptirdim beta değeri yoktu içinde. Doktor gerek duymadi demekkiHanimlar beta hcg ye ilk baktigimda 76ydi 2 gun sonra 238 oldu. Tekrar baktirmadim. Kan degeri artmistir dimi. Kese olusmus cunku. Artmasa olusmazdi dimi
İnşallah canım benim darısı Başınıza. Zaman çok hızlı akıyor daha dün gibi ilk hamileliğimtebrik ederim inşallah bizede ikinci nasip olur.
inşallah canım ya, böyle göremeyince kötü oluyorumCanm bende bugün gittim. 5 haftalık dedi keseyi gördü. Şuan sadece kese gözükür dedi. Yani iiçininbos oolması normalmis. Bayramdan sonra kap atisini duymaya cagirdi
Hayirli olsun. Maşallah ne kadar erken duyulmuş.
Valla su donemde kalp hastasi olmazsam iyidir. 1 seneden sonra olunca inanasim gelmiyor hep bir sorun varmis gibi geliyorArtmistir canim. :) çok fazla kafaya takma canim. Bugün tam kan testi yaptirdim beta değeri yoktu içinde. Doktor gerek duymadi demekki
Ben hamile kalmadan 3 ay once kullanmaya basladim. Hala kullanmaya devam ediyirum.Benimde iştahım çok açıkk sadece tatlı şeylerden tiksiniyorum tatlı görmek istemiyorum Ekşi limon yiyorum mesela. Hamile kalmadan tam tersiydim. şimdi sabahları bir bardak süt aksam yatmadan bir bardak süt içiyorum. ara öğünlerde meyve yiyorum. su içmek miğdemi bulandırıo su içemiyorum. folik asit kullanıyormusunuz?