- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi CadiKazani
-
yok canım malesef. bu da 1 seneden fazla uğraştık tüp bebek yaptırcaktık son anda oldu.ah canım ya ağlama hayırlısı Allahtan. BAşka çocuğun var mı? tekrar nasip olur.
ohh sükür sen sanırım bir hafta öndesin benden canım :) ne testi yapılcak acaba bende heyecanlıyım kalp atısı duyulcakmıMerhaba canım, hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
benim de randevum 19 eylül iple çekiyorum hem kalp atışı hem de tahlillerim olacakmış. 2güne kadar hiç bir belirtim yoktu ama 2 sabahtır bulantıyla uyanıyorum ama buna şükür. büyüdüğünü düşünüp belirtilerini yaşamak bile insanı mutlu ediyor.
canım hakkında hayırlısı olsun.kaçıncı haftada boş gebelik olduğu anlaşıldıcanım düşük başlamış.kese var yolk sac da vardı ama bebek oluşmadı.
boş keseyi de vücut atıyor.
kanamam var üç gündür az az. bu akşam doktora gidicem. düştüyse sorun yok. ama parça kaldıysa kürtaj olucam. kürtaj olmak istemiyorum inşallah ne olacaksa kendiliğinden olur canım. çok üzgünüm.Allah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı
Ayniyiz canim bende 1 agustosta adet olmustum 4 eylulde varligini ogrendim ..günaydınnn kızlar bende mayıs annesiyimmmm :) agustos 5 de son adetimi oldum 31 agustosta idrar testi yaptım pozitif cıktı hemen doktora gittim beta hcg 126 cıktı degerim kese gözükmedi tabiki 4 haftalık yeni dedi... sonra 3 gün sonra yaptırdım beta hcg 574 cıktı... bir hafta sonra doktora 7 eylülde gittigimde doktora kesemizide gördük 5 hafta 4 günlük olmus yavrum :) iki hafta sonra inş kalp atısını duyarız 19 eylülde randevum var bakalım kısmet birde benim mide bulantım hic olmuyor nedense sanırım bazı gebeliklerde olmuormus ara ara kasık agrım var o kadar ufaktan :)sizde duurmlar neler
Canim kesinlikle allahtan umidini kesme rabbkm dogru zamani bilir bana da doktor tedavisiz olmaz dedi ama ilk denemede rabbim nasip etti .... canim sen surekli olmicagini dusunup beynini bu sekilde hazirlarsan beyin kendisini gebelige adapte edemez ... bennce artik sadece olumlu dusun aglamak yok hersey bizim icin bu dunyada ... sonucta allah ne yazdiysa bizler onu yasiyoruz takdir allahtan . O herseyin en iyisini bilir ÜZÜLMEcanım düşük başlamış.kese var yolk sac da vardı ama bebek oluşmadı.
kanamam var üç gündür az az. bu akşam doktora gidicem. düştüyse sorun yok. ama parça kaldıysa kürtaj olucam. kürtaj olmak istemiyorum inşallah ne olacaksa kendiliğinden olur canım. çok üzgünüm.Allah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı
yok canım malesef. bu da 1 seneden fazla uğraştık tüp bebek yaptırcaktık son anda oldu.
benim artık annelik ümidim kalmadı.Allah evlatlarınıza uzun ömürler versin. foruma da girmem artık. hakkınızı helal edin.
ohh sükür sen sanırım bir hafta öndesin benden canım :) ne testi yapılcak acaba bende heyecanlıyım kalp atısı duyulcakmı
günaydınnn kızlar bende mayıs annesiyimmmm :) agustos 5 de son adetimi oldum 31 agustosta idrar testi yaptım pozitif cıktı hemen doktora gittim beta hcg 126 cıktı degerim kese gözükmedi tabiki 4 haftalık yeni dedi... sonra 3 gün sonra yaptırdım beta hcg 574 cıktı... bir hafta sonra doktora 7 eylülde gittigimde doktora kesemizide gördük 5 hafta 4 günlük olmus yavrum :) iki hafta sonra inş kalp atısını duyarız 19 eylülde randevum var bakalım kısmet birde benim mide bulantım hic olmuyor nedense sanırım bazı gebeliklerde olmuormus ara ara kasık agrım var o kadar ufaktan :)sizde duurmlar neler
evett valla aynıyız hemen hemen bakalım suanda kesen olusmustur kalp atısınıda duyarsın gittginde büyük igtimal ben 2 kere doktora gittim sabırsızısım birazda :)19 eylülde bakalımm kalp atısı duyulcakmıs minnakınAyniyiz canim bende 1 agustosta adet olmustum 4 eylulde varligini ogrendim ..daha hic ultrasona girmdeim ama ayin 18 ine randevu aldim sabirsizlikla onu bekliyorum bakalim... bendede hic bulanti olmadi daha ama dedigin gibi kasiklarim fenaa . Bide sol kalcam dizime kadar bir agri uyusma ins gecer ...
Canim kesinlikle allahtan umidini kesme rabbkm dogru zamani bilir bana da doktor tedavisiz olmaz dedi ama ilk denemede rabbim nasip etti .... canim sen surekli olmicagini dusunup beynini bu sekilde hazirlarsan beyin kendisini gebelige adapte edemez ... bennce artik sadece olumlu dusun aglamak yok hersey bizim icin bu dunyada ... sonucta allah ne yazdiysa bizler onu yasiyoruz takdir allahtan . O herseyin en iyisini bilir ÜZÜLME
E zaten daha once bebegimiz olmuyor diye bir suru kontrole gittim baktilar. Korkuyorum bende simdi alttan sorun olur diye. Kararsiz kaldim baktirmadim simdilik. Bir suru tahlil verdi onları yaptirdim:))ohh masallah valla harika saglıkla büyüsün karnında ins :) ben hamile kalmadan önce baktırmıstım akıntım vardı alttan muayane iste bi alet var acısız uzun onu rahme ufaktan sokup bakıyorlar.
bende 57 kiloyla kaldım 6 haftalık hamileyim hic bulantım yok bizmi anormaliz yoksa bünye meselesimi bilemedim herkes bisey sölüor :)54 kiloyum ilk hamileliğim.
Hiç mide bulantısı yok bende de şimdilik inşallah olmaz :)
Canim yaaacanım düşük başlamış.kese var yolk sac da vardı ama bebek oluşmadı.
bende 57 kiloyla kaldım 6 haftalık hamileyim hic bulantım yok bizmi anormaliz yoksa bünye meselesimi bilemedim herkes bisey sölüor :)
çok tesekkür ederimm inşallah senin kontrol ne zamana kalp atısı icin :)Merhaba hayırlı olsun aynıyız bende 8 eylül de 5+4 düm:) inşallah duyarsın kalp atışını.bende hafif bulantı ve kasık ağrısı var onun dışında bendede belirti yok :)
hic problem olmaz benim arkadasımada baktılar 2 kere aslında normali oymus en saglıklısı kesin bilgi ilk zamanlarda düşük vs zarar verir hepsi yanlıs bilgiymiş doktorum bire bir sölediE zaten daha once bebegimiz olmuyor diye bir suru kontrole gittim baktilar. Korkuyorum bende simdi alttanh sorun olur diye. Kararsiz kaldim baktirmadim simdilik. Bir suru tahlil verdi onları yaptirdim:))
2 hafta sonra tekrar gidicem. Artik ozele gitmek istiyorum. Gerci kararsizim ama nese. O doktorda isterse yapariz artik napalim. Birde hic bir bilgi vermedi bana hani yasak bisi varmi falan. Bebege bisi olur diye esime bile yanasmiyorum. Her defasında sorcam doktora diyorum ama heycandan unutuyorumhic problem olmaz benim arkadasımada baktılar 2 kere aslında normali oymus en saglıklısı kesin bilgi ilk zamanlarda düşük vs zarar verir hepsi yanlıs bilgiymiş doktorum bire bir söledi
banada öle yaptılar özele gittim bide doktorumu degiştim o yüzden saglık ocagında kan testine gitmiştim sagolsun hemsire ders verir gibi bilgilendirdi beni baya bir her konuda özelden daha iyi bende yanasmıorum hemsire sorun olmaz kanaman olmadıgı takdirde dedi ama ne olur olmaz bebegimden önemli deil suan hicbisey :)2 hafta sonra tekrar gidicem. Artik ozele gitmek istiyorum. Gerci kararsizim ama nese. O doktorda isterse yapariz artik napalim. Birde hic bir bilgi vermedi bana hani yasak bisi varmi falan. Bebege bisi olur diye esime bile yanasmiyorum. Her defasında sorcam doktora diyorum ama heycandan unutuyorum
Ben daha hic gitmedim saglik ocağına pazartesi giderim artik ins:) tahlilleri saglik ocaginda yaptirabiliyormuyuzbanada öle yaptılar özele gittim bide doktorumu degiştim o yüzden saglık ocagında kan testine gitmiştim sagolsun hemsire ders verir gibi bilgilendirdi beni baya bir her konuda özelden daha iyi bende yanasmıorum hemsire sorun olmaz kanaman olmadıgı takdirde dedi ama ne olur olmaz bebegimden önemli deil suan hicbisey :)
ben beta hcg me baktırmıstım kanıma evet yapılıyormus ama hepsi deil sordugumda öle dediler bende henüz baslamadım testlere 19 unda iste bakalım kontrolde belli olurBen daha hic gitmedim saglik ocağına pazartesi giderim artik ins:) tahlilleri saglik ocaginda yaptirabiliyormuyuz
Hee iyi oldu bu ozelde cok masrafli olacaktı. Direk saglik ocagina giderim artikben beta hcg me baktırmıstım kanıma evet yapılıyormus ama hepsi deil sordugumda öle dediler bende henüz baslamadım testlere 19 unda iste bakalım kontrolde belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?