• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar cinsel yaşantınızda aynen devam ediyormu sizin? bi zararı yoktur dimi korunmadan ilişkinin ?

iyi aksamlar kizlar. ben bugun keseyi gordum sata gore 5+0 im ultrasona gore 4+3 kan degerim 6754 cikti. aon adet tarihim 5 agustos. haftasina gore kan degerim sizcede yuksek degil mi ? var mi sati benimle ayni olup kan degeri bu kadar yuksek olan acabao_O

Günaydın kızlar bende iki kilo vermişim cok su icmeye başladım sanırım ondan :KK9::nazar:
benım kilo ilgili problemim yok :) güzel yiyorum ben bulantı felan olmadığı için. bende çok su içiyom sık tuvalete çıkıyorum :) göğüslerim baya hassas :KK57:

kaç kilo ile hamile kaldınız... ben ilk hamileliğimde 54kg ile hamile kalıp 17 kilo almıştım :) (neyseki doğumdan sonraki 6ay içinde yine 54e düşmüştüm....)
şimdi ise 60kg ile hamile kaldım... korkuyorummmm :D

iyi aksamlar kizlar. ben bugun keseyi gordum sata gore 5+0 im ultrasona gore 4+3 kan degerim 6754 cikti. aon adet tarihim 5 agustos. haftasina gore kan degerim sizcede yuksek degil mi ? var mi sati benimle ayni olup kan degeri bu kadar yuksek olan acabao_O

İkiz olabilir mi acaba??:KK51:
Ben 5 haftalığım değerim pazartesi günki ilk testimde 1938 çıkmıştı :anneadayı:
Son adet tarihimde 7 siydi yanlış hatırlamıyosam

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım bat a göre 6+6 idim salı günü doktor a gittiğimde .Ultrasona göre 5+4 dedi doktor.Sadece kesesini görük.(Buna da şükür) .3 hafta sonra kalp atışını dinlemek için çağırdı nasıl sabredicem bilemiyorum. bende kısmetse mayıs annesiyim :)

günaydınnn kızlar bende mayıs annesiyimmmm :) agustos 5 de son adetimi oldum 31 agustosta idrar testi yaptım pozitif cıktı hemen doktora gittim beta hcg 126 cıktı degerim kese gözükmedi tabiki 4 haftalık yeni dedi... sonra 3 gün sonra yaptırdım beta hcg 574 cıktı... bir hafta sonra doktora 7 eylülde gittigimde doktora kesemizide gördük 5 hafta 4 günlük olmus yavrum :) iki hafta sonra inş kalp atısını duyarız 19 eylülde randevum var bakalım kısmet birde benim mide bulantım hic olmuyor nedense sanırım bazı gebeliklerde olmuormus ara ara kasık agrım var o kadar ufaktan :)sizde duurmlar neler

Huhuu gunaydin :)) kesemizi gördük gayet muntazam dedi. 2 hafta sonra kalp atislarini dinlicez:21:
Ama yumurtaliklarada bakmamiz lazim vajinal muayne ile dedi o ne oluyor yaptiran var mi.:KK14:
ohh masallah valla harika saglıkla büyüsün karnında ins :) ben hamile kalmadan önce baktırmıstım akıntım vardı alttan muayane iste bi alet var acısız uzun onu rahme ufaktan sokup bakıyorlar.

günaydınnn kızlar bende mayıs annesiyimmmm :) agustos 5 de son adetimi oldum 31 agustosta idrar testi yaptım pozitif cıktı hemen doktora gittim beta hcg 126 cıktı degerim kese gözükmedi tabiki 4 haftalık yeni dedi... sonra 3 gün sonra yaptırdım beta hcg 574 cıktı... bir hafta sonra doktora 7 eylülde gittigimde doktora kesemizide gördük 5 hafta 4 günlük olmus yavrum :) iki hafta sonra inş kalp atısını duyarız 19 eylülde randevum var bakalım kısmet birde benim mide bulantım hic olmuyor nedense sanırım bazı gebeliklerde olmuormus ara ara kasık agrım var o kadar ufaktan :)sizde duurmlar neler

Merhaba canım, hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :KK46:
benim de randevum 19 eylül iple çekiyorum hem kalp atışı hem de tahlillerim olacakmış. 2güne kadar hiç bir belirtim yoktu ama 2 sabahtır bulantıyla uyanıyorum ama buna şükür. büyüdüğünü düşünüp belirtilerini yaşamak bile insanı mutlu ediyor. :anneadayı:

Canım şimdi gördüm yazdıklarını. Çok üzüldüm, Allah'a teslimiz canım, o bizim için en iyisini bilir.
canım düşük başlamış.kese var yolk sac da vardı ama bebek oluşmadı.
boş keseyi de vücut atıyor.
kanamam var üç gündür az az. bu akşam doktora gidicem. düştüyse sorun yok. ama parça kaldıysa kürtaj olucam. kürtaj olmak istemiyorum inşallah ne olacaksa kendiliğinden olur canım. çok üzgünüm.Allah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı.
bir daha da pek umudum kalmadı. biliyorsun bu bile çok zor oldu zaten.

Canim cok uzuldum kesin mi konustu doktor. :KK43: aglama neler atlattin bak olmaz diye bir sey yokmus yine olur demek ki. Rabbim hayirlisini versin ins
canım düşük başlamış.kese var yolk sac da vardı ama bebek oluşmadı.
boş keseyi de vücut atıyor.
kanamam var üç gündür az az. bu akşam doktora gidicem. düştüyse sorun yok. ama parça kaldıysa kürtaj olucam. kürtaj olmak istemiyorum inşallah ne olacaksa kendiliğinden olur canım. çok üzgünüm.Allah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı

Back