- 5 Şubat 2013
- 695
- 498
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
Kızlar cinsel yaşantınızda aynen devam ediyormu sizin? bi zararı yoktur dimi korunmadan ilişkinin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok cabuk gormusunuz masallah normal yolla kaldiniz demiCok sagolun 4 günüm gecdi doktora gittik keseyi gorduk
Evet bende beklemiyordum cunku adetim 11 gün surmusdu gec hamile kaldigimi dusunuyorum. Normal yolla kaldim 4 aydir deniyordukcok cabuk gormusunuz masallah normal yolla kaldiniz demi
benım kilo ilgili problemim yok :) güzel yiyorum ben bulantı felan olmadığı için. bende çok su içiyom sık tuvalete çıkıyorum :) göğüslerim baya hassasGünaydın kızlar bende iki kilo vermişim cok su icmeye başladım sanırım ondan
iyi aksamlar kizlar. ben bugun keseyi gordum sata gore 5+0 im ultrasona gore 4+3 kan degerim 6754 cikti. aon adet tarihim 5 agustos. haftasina gore kan degerim sizcede yuksek degil mi ? var mi sati benimle ayni olup kan degeri bu kadar yuksek olan acaba
ohh masallah valla harika saglıkla büyüsün karnında ins :) ben hamile kalmadan önce baktırmıstım akıntım vardı alttan muayane iste bi alet var acısız uzun onu rahme ufaktan sokup bakıyorlar.Huhuu gunaydin :)) kesemizi gördük gayet muntazam dedi. 2 hafta sonra kalp atislarini dinlicez
Ama yumurtaliklarada bakmamiz lazim vajinal muayne ile dedi o ne oluyor yaptiran var mi.
günaydınnn kızlar bende mayıs annesiyimmmm :) agustos 5 de son adetimi oldum 31 agustosta idrar testi yaptım pozitif cıktı hemen doktora gittim beta hcg 126 cıktı degerim kese gözükmedi tabiki 4 haftalık yeni dedi... sonra 3 gün sonra yaptırdım beta hcg 574 cıktı... bir hafta sonra doktora 7 eylülde gittigimde doktora kesemizide gördük 5 hafta 4 günlük olmus yavrum :) iki hafta sonra inş kalp atısını duyarız 19 eylülde randevum var bakalım kısmet birde benim mide bulantım hic olmuyor nedense sanırım bazı gebeliklerde olmuormus ara ara kasık agrım var o kadar ufaktan :)sizde duurmlar neler
canım düşük başlamış.kese var yolk sac da vardı ama bebek oluşmadı.Canım şimdi gördüm yazdıklarını. Çok üzüldüm, Allah'a teslimiz canım, o bizim için en iyisini bilir.
canım düşük başlamış.kese var yolk sac da vardı ama bebek oluşmadı.Canim cok uzuldum kesin mi konustu doktor. aglama neler atlattin bak olmaz diye bir sey yokmus yine olur demek ki. Rabbim hayirlisini versin ins