• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hee iyi oldu bu ozelde cok masrafli olacaktı. Direk saglik ocagina giderim artik :anneadayı:seninlede 2 gun varmis aramizda :))
aynen burdan paslasırız artık ben calısıyorum artık saglık ocagındakileri yaptırırm ama devlete gidemem mecbur yapılmayanlar özelde olcak denk gelmem zor izin almam :(

aynen burdan paslasırız artık ben calısıyorum artık saglık ocagındakileri yaptırırm ama devlete gidemem mecbur yapılmayanlar özelde olcak denk gelmem zor izin almam :KK43:
Bende calisiyordum 2. Ayim firmada ama oncesinde hsg muayne icin izin aldim. 2dirde bebek için derken baktim adam bozuluyor. Konustuk oturup cikmamin uygun olcagina karar verdik. Bu hafta son benim artik evdeyim. Ya birde sac boyamak yasak mi acaba. Diplerim simsayah cikti cok kotu:( ama cesart edemedim boyamaya

İkiz olabilir mi acaba??:KK51:
Ben 5 haftalığım değerim pazartesi günki ilk testimde 1938 çıkmıştı :anneadayı:
Son adet tarihimde 7 siydi yanlış hatırlamıyosam

Hayırlı olsun sizin de... benim kafama takılanda bu açıkçası ikiz olması fikri bile korkutuyor beni. doktor 2. bir kese görmedi hee gördüğü kesenin içinde iki bebek olusuyorsa bilemem :) Allah hayırlısını versin inşallah ... 19 eylül de randevum bakalım kalp atışlarını duyabilecekmiyiz...

günaydınnn kızlar bende mayıs annesiyimmmm :) agustos 5 de son adetimi oldum 31 agustosta idrar testi yaptım pozitif cıktı hemen doktora gittim beta hcg 126 cıktı degerim kese gözükmedi tabiki 4 haftalık yeni dedi... sonra 3 gün sonra yaptırdım beta hcg 574 cıktı... bir hafta sonra doktora 7 eylülde gittigimde doktora kesemizide gördük 5 hafta 4 günlük olmus yavrum :) iki hafta sonra inş kalp atısını duyarız 19 eylülde randevum var bakalım kısmet birde benim mide bulantım hic olmuyor nedense sanırım bazı gebeliklerde olmuormus ara ara kasık agrım var o kadar ufaktan :)sizde duurmlar neler

Hayırlısıyla bebeğini kucağınıza alırsın inşş. Benimde durumum seninle aynı hafta sonu kalp atışlarını duycaz :)) 31 temmuzdu son adetim. Şuan benim minik 6 haftalık.. Midem bulanmıyor çok rahatım ama yorgun ve halsizim çok uyuyorum :D

günaydınnn kızlar bende mayıs annesiyimmmm :) agustos 5 de son adetimi oldum 31 agustosta idrar testi yaptım pozitif cıktı hemen doktora gittim beta hcg 126 cıktı degerim kese gözükmedi tabiki 4 haftalık yeni dedi... sonra 3 gün sonra yaptırdım beta hcg 574 cıktı... bir hafta sonra doktora 7 eylülde gittigimde doktora kesemizide gördük 5 hafta 4 günlük olmus yavrum :) iki hafta sonra inş kalp atısını duyarız 19 eylülde randevum var bakalım kısmet birde benim mide bulantım hic olmuyor nedense sanırım bazı gebeliklerde olmuormus ara ara kasık agrım var o kadar ufaktan :)sizde duurmlar neler

merhaba, benimde çok şükür hamileliğe dair bir sıkıntım yok. çok ani kalkışlarda kasıklarıma ağrı iriyor o kadar 2 haftadır sıfırdı iştahım 1,5 kilo vermişim ama 2 gündür yiyiyorum.. muaynelerimiz aynı günmüş güzel haberler vermek dileğiyleee :KK68:

Ben daha hic gitmedim saglik ocağına pazartesi giderim artik ins:) tahlilleri saglik ocaginda yaptirabiliyormuyuz

Ben ilk once sağlık ocagina gittim. Aile hekimi cok ilgilendi. Doktorun isteyebilecegi baska kan degerlerimi de olcturdu. Cok bilgilendirdi bir hafra sonra da doktira gittim, keseyi gorduk. Allah kismet ederse 2 hafta sonra tekrar gidicem. Once saglik ocagina gidin ozel hastanelerde hemen gereksiz bir suru sey yapiyolar

Az once doktordan geldim. 6 hafta 4 gunluk bebegim, keseyi ve kalp atisini gorduk. Doktor direk alttan muayene etmek istedi, kabul etmedim. Ultrasyondan bakti ve kalp atisi gozuktu. 6 tup kan ve idrar tahlili verdim. Sonuclari 10 gun sonra gostericem.Rabbim hepimizi evlatlarimiza kavustursun insallah.

Az once doktordan geldim. 6 hafta 4 gunluk bebegim, keseyi ve kalp atisini gorduk. Doktor direk alttan muayene etmek istedi, kabul etmedim. Ultrasyondan bakti ve kalp atisi gozuktu. 6 tup kan ve idrar tahlili verdim. Sonuclari 10 gun sonra gostericem.Rabbim hepimizi evlatlarimiza kavustursun insallah.
6 tup kan ne icin verdiniz 10 gun sonra neden? Hayirli olsun ne guzel kalp atisinida duymussunuz

Ben ilk once sağlık ocagina gittim. Aile hekimi cok ilgilendi. Doktorun isteyebilecegi baska kan degerlerimi de olcturdu. Cok bilgilendirdi bir hafra sonra da doktira gittim, keseyi gorduk. Allah kismet ederse 2 hafta sonra tekrar gidicem. Once saglik ocagina gidin ozel hastanelerde hemen gereksiz bir suru sey yapiyolar
2 kez devlete gittim hatta bugun keseyi gordum ve bende 5 kan 1 odrar testo istedi. 2 hafta sonra sonuclara ve kalp atisina bakicaz dedi. Bende simdi diyorum saglik ocagina gidip kayıt oluyim. Sonuclari qlincada ozele gecis yapiyim. Bir sey isterse saglik ocagi yapar nasilsa:))

Hayırlı olsun ☺️

kızlar , pazartesi gittim ben de kese görmeye ve gördükte çok şükür, dün birer kiloluk 2 tane poşet taşıdım kısa mesafede. akşamdan beri kasıklarımda bir sızlama bir ağrı var , düşük belirtisi midir bu :S yarın doktora gidicem , ama korkuyorum yarına kadar kötü birşey olmasından, hep yatıyorum bugün de . :S

Hayırlısıyla bebeğini kucağınıza alırsın inşş. Benimde durumum seninle aynı hafta sonu kalp atışlarını duycaz :)) 31 temmuzdu son adetim. Şuan benim minik 6 haftalık.. Midem bulanmıyor çok rahatım ama yorgun ve halsizim çok uyuyorum :KK70:
hayırlı olsun senindekide masallah benimkide minnak daha bendede uykusuzluk halsizlik var valla mide bulantısı icin erken diorlar ama bakalım ins olmaz daha iyi saglıklı olsunda razıyım herseyine...:)

kızlar , pazartesi gittim ben de kese görmeye ve gördükte çok şükür, dün birer kiloluk 2 tane poşet taşıdım kısa mesafede. akşamdan beri kasıklarımda bir sızlama bir ağrı var , düşük belirtisi midir bu :S yarın doktora gidicem , ama korkuyorum yarına kadar kötü birşey olmasından, hep yatıyorum bugün de . :S
kanama yoksa ya da lekelenme cok endişelenmeyin diyolar ama doktorun görse daha iyi olur sanırım

merhaba, benimde çok şükür hamileliğe dair bir sıkıntım yok. çok ani kalkışlarda kasıklarıma ağrı iriyor o kadar 2 haftadır sıfırdı iştahım 1,5 kilo vermişim ama 2 gündür yiyiyorum.. muaynelerimiz aynı günmüş güzel haberler vermek dileğiyleee :KK68:
öylemi aminnn inşallah kızlarrr güzel haberlerimizi paylasalım saglıklılardır ins bakalım kalp atısını duycagım icin cok heyecanlıyım :)

2 kiloya kadar tasıyabilirsin problem yok dedi bana doktorum benimde kasık agrılarım oluyor bebegin yer yapıor annesine kendine o yüzden o agrılar korkma :)

Back