- Konu Sahibi CadiKazani
-
degerler 1000ve uzeri olmadan kese gorunmuyorHayir canim ben dogum evine gittim sadece tahlilimi orda yaptircaktimsonucuda ozele goturecektim iste ama biraz gecsin deyince herkes 18 ine sira aldim dogm evindeki doktora sadece tahlil sonucunu gosterdim oda gebelik var ama dis gebelik olabilir dedi yani ultrasona falan girmeden bunu soyledi neye dayanarak soyledi bunu onu cok merak ediyorum ... yani neden dis gebelik olsun ki yani((
AMA BENCE DEĞERİN İYİ DAHA ÖNCE BOŞ KESE YAŞADIM ADET GÜNÜ 27 YDİ. İKİ KATI ARTTI HEP İKİ GÜNDE BİR.. YANİ BOŞ KESE DE KROMOZOMLA ALAKALI NORMAL GEBELİKTEN FARKI BEBEK OLUŞMUYO AMA KÜÇÜK DEĞERLE BAŞLAYAN ÇOK..Bugun 9. Gun iste normalde ama ben kan tahlili yaptirdigimda 7 gun gecmisti 4 gen gectiginde evde yaptigim testte de pozitif cikti 2 tane yaptim bide garanti olsun diye
Ben asilamani 9gunu yaptm ikinci cizgiyi hordum ancak ertesi fun yaptm biai cikmadi uzuldum bir daha yapmadim bana catlama ugnesi etksinden olanlr veya test bozuk olanlr dediler hayal.kirikligi yasamamak icin adet gecsin die beklyem bie kac gunum gecerse kan verecemNormal adet belirtilerinden farklı olarak benim sol kasığımda sürekli bir ağrı saplanmıştı. Hamile olduğumdan şüphelendim ve yanılmadım. Sizde anlarsınız az çok Yaptınız mı test ?
bazen kasıktan filan ağrı giriyo yaa sen gittin mi doktora hiç canmilk betan kaçtı
Benimde zaten son iki gundur bukadar cok agryor normalde agrim. yoktu yani tabiki bende korkuyorm negatif gormeye testlerde de ole.olunca ne yapacgimi bilemedim
Sence olabilirmi ya dıs gebelik benim ilk tecrubem bu konuda daha cok cahilim her denilen aklimin bir kosesine kaziniyo surekli D:AMA BENCE DEĞERİN İYİ DAHA ÖNCE BOŞ KESE YAŞADIM ADET GÜNÜ 27 YDİ. İKİ KATI ARTTI HEP İKİ GÜNDE BİR.. YANİ BOŞ KESE DE KROMOZOMLA ALAKALI NORMAL GEBELİKTEN FARKI BEBEK OLUŞMUYO AMA KÜÇÜK DEĞERLE BAŞLAYAN ÇOK..
bana 27 yi duyunca kimyasal olabilir dedi doktor düşünsene(!) ki öyle bişey olmamıştı yani doktorlar en kötü senaryoya hazırlıyo sanki insanı, ne gerek varsa zaten hassas bi konu. bak bugün kesin kan yaptır iki katı olmuşsa her şey yolunda demektir.Sence olabilirmi ya dıs gebelik benim ilk tecrubem bu konuda daha cok cahilim her denilen aklimin bir kosesine kaziniyo surekli D:
Yarin yaptircam canim tahlil nolur dua et insallah kotu birsey cikmaz yoksa yikilirim . Aynen doktorlar hep kotu seyler soyluyorlar moralimizi yuksek tutcaklarina yerin dibine sokuyorlar resmen yabana 27 yi duyunca kimyasal olabilir dedi doktor düşünsene(!) ki öyle bişey olmamıştı yani doktorlar en kötü senaryoya hazırlıyo sanki insanı, ne gerek varsa zaten hassas bi konu. bak bugün kesin kan yaptır iki katı olmuşsa her şey yolunda demektir.
hakkımızda hayırlısı ben neler yaşadım ilkinde sağlıklı alırsın inş kucağına, hepimiz alırızYarin yaptircam canim tahlil nolur dua et insallah kotu birsey cikmaz yoksa yikilirim . Aynen doktorlar hep kotu seyler soyluyorlar moralimizi yuksek tutcaklarina yerin dibine sokuyorlar resmen ya
Canım gec döllenmede olmuş olabilir kan tahlili yaptır 500 degıl 400 olması yeter tam iki katı OLmasına gerek yok %66 artması yeterli ınsallah guzel haberler verirsinYarin yaptircam canim tahlil nolur dua et insallah kotu birsey cikmaz yoksa yikilirim . Aynen doktorlar hep kotu seyler soyluyorlar moralimizi yuksek tutcaklarina yerin dibine sokuyorlar resmen ya
kalp atışını duyan var mı kızlar? yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım
Bu kadar erken kalp atislari duyuluyormu ayol keseleri daha yeni gorduk :))Bende cumartesi günü gidicem doktora :)) Kalp atışlarını duycaz.. Bende çok heycanlıyım. Hadi bakalım haber ver mutlakaa merak ettim
Bende gunluk ped kullaniyorum malum calisirken durup ic camasiri degistiremezki insanBen sürekli uyku modundayım.. Uykuya doyamıyorum. Mide bulantım yok çok şükür. Rahatım şuanda hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimii :)) Hafta sonu kalp atışlarını dinletcem doktor bakalım.. Çok güzel bir duygu.. Sen nasılsın canım hayırlı olsun seninde muhtemelen aynı hafta içerisinde doğum yapıcaz.. Bu günlük pedlerden kullanıyorum. Akıntım fazla yok ama sürekli çamaşır değiştirmemek için mecbur kalıyorum. Napsam kullanmasam mı acaba bir zararı olurmu?
Bu kadar erken kalp atislari duyuluyormu ayol keseleri daha yeni gorduk :))
Insallah canimCanım gec döllenmede olmuş olabilir kan tahlili yaptır 500 degıl 400 olması yeter tam iki katı OLmasına gerek yok %66 artması yeterli ınsallah guzel haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?