- 28 Mayıs 2015
- 81
- 39
- 8
- Konu Sahibi CadiKazani
-
ayy ne güzel maşallah... bende bian önce cuma gelsin de gidiyim istiyorum :)D
doktor daha çok küçük dedi. Kalp atışı var dedi,
Evet cnm sadece kandaBeta degerine sadece kandami baktira biliyoruz kizlar ?
merhaba kızlar bende mayıs annesiyim. Bebeğim 5 haftalıkk :))
Evet cnm sadece kanda
Sende ne var ne yok canim durumlar nasil kasik agrisi mide bulantisi filan bisey var mi daha kimsede mide bulantisi duymadik duymayiz da insallah tabi :))
Canim benim bulantim 5. Haftada yoktu 6. Haftanin ortasinda basladi degisiyo sanirim kisiye gore. Bu arada 6 arti 1 de kalp atisini duydum haftaya duyarsin sende buyuk ihtimalle Allah saglikli hamilelik nasip etsin hepimizegünaydın herkese
birşey sormak istedim sizlere.bende bu hafta 5+4 teyim.fakat ne bulantı var ne bir başka şey.tedirgin oldum açıkçası arada bir giren kasık ağrısı olmasa hamileliğimi unutucam.geçen hafta keseyi de gördük. var mı bu şekilde olan bu normal mi acaba?
merhaba tarihlerimiz aynı nasılsınız ? :)tarihlerimiz aynı
Saol canim dun bi damla leke geldi ama hala kanama yok hala tereddutteyim ve regl olmayi bekliyorum regl olup bi rahatlayayim uzunca sure hamilelik istemiyorum esime de korunma konusunda baski yapicam bu stres hic cekilmiyocanım senin için hayırlısı olsun. en kısa zamanda kalırsın inşallah.
Canım senin betan baya yüksek çıkmıştı sonra yazdın mı ikiz miymiş
Hanımlar adet tarihiniz kaç gün gecikti benim daha bir gün var siz erken mi yaptiniz testi
Kizlar benim sol kalcamdan asagi dizime kadar bir agri ozelliklede gece yatarken kasigiminda sol tarafi daha cok yeni benim bebisim 2-3 haftalik cikiyo beta ya gore sizce normalmi bu agrilar
Peki bacaga bu kadar siddetli vurmasinin sebibi nedir sence yani boyle agır bi iğne vururlar ya bacagina dagilisini hissedersin ayni o sekilCanımm benimde öyleydiii sol kasığımda sürekli bir ağrı vardı.. Normal zamandan farklıydı.. Rahim duvarın kalınlaşıyor. Embriyo yer yapıcak oraya o yüzdenn öyle oluyor. Doktorum söyledi.
Peki bacaga bu kadar siddetli vurmasinin sebibi nedir sence yani boyle agır bi iğne vururlar ya bacagina dagilisini hissedersin ayni o sekil
Normal canim 2 kati artmasi gerekiyor 2 gunde birkızlar 2 gün önce bhcg 219 du bu gün 509 normalmi
bende hata veriyor canım açamıyorum
Saol canim sen ne kadarliksin simdi ?Vücudunda olan değişikler bu şekilde bazı uzuvlarımızda değişikklik gösterebilir. Benimde bacağım ağrıyordu düzeldi şimdi. Hormonlar değişiyor normal durum bunlar. Ama çok rahatsız edici bir durumsa bir doktora görün canım. Geçmiş olsun.
benimde agrilrm oyle ve cok siddetli acaba bende mi hamileyim asilama yaptrdim benKizlar benim sol kalcamdan asagi dizime kadar bir agri ozelliklede gece yatarken kasigiminda sol tarafi daha cok yeni benim bebisim 2-3 haftalik cikiyo beta ya gore sizce normalmi bu agrilar
valahi benimde iki gundue hele dun agri devamli var arada da bicak saplanir hni birde su gbi akintm olyor ayaktayken 13.gunum adet gunum bugun gecsin die beklyrm ve taaa bacagima vuryor ve sol kasigim bende acaba bende mi hamileyim diyorum yazdiklarnizi gorunceCanımm benimde öyleydiii sol kasığımda sürekli bir ağrı vardı.. Normal zamandan farklıydı.. Rahim duvarın kalınlaşıyor. Embriyo yer yapıcak oraya o yüzdenn öyle oluyor. Doktorum söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?