Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Kızlar merhaba ben 6+1 hamileyim daha hiç doktora gitmedim 1 haftadır mide bulantılarım çok yüksek 5 Mayıs'ta randevum var o zamana kadar bebeğin kalp atışlarını duyabiliriz dimi adet gecikmem 1 haftaydi beta 10 bindi şuan adet gecikmem 18 gündür
Kimse yok muuu

Bilmiyorum hamilelik reflüsü mü bu yaşadığımız yoksa mide bulantısı mı bilemiyorum siz nasıl oldunuz benim gibi misiniz
Ben de benzer durumdayım. Yediklerim midemde ekşime ve gaz yapıyor. Sabahları da düş fırçaladıktan sonra öğürmeler başladı. Dün gece çiğneme tableti aldım hatta. Gaviscon en yakın dostum olacak yine belli ki 🤣

Kızlar merhaba ben 6+1 hamileyim daha hiç doktora gitmedim 1 haftadır mide bulantılarım çok yüksek 5 Mayıs'ta randevum var o zamana kadar bebeğin kalp atışlarını duyabiliriz dimi adet gecikmem 1 haftaydi beta 10 bindi şuan adet gecikmem 18 gündür
şimdi gitsen bile duyabilirsin canım hayırlı olsun

Duyarsınız çok net, neden 5 Mayıs? Biraz geç değil mi?

kızlar sabah akşam tahin yiyin bir kaşık , mide yanmalarına ve bulantılarımı azalttı benim . tadı tek başına kötü oluyor derseniz de muzun üzerine döküp yemeyi deneyin

Teşekkür ederim yorumlarınız inşallah gittiğim zaman herşey yolundadır 2 ay önce düşük yaptım korkuyorum ve her gittiğimde alttan muayene ediyorlardı birazcıkta bu yönden bekletmek istedim

kızlar sabah akşam tahin yiyin bir kaşık , mide yanmalarına ve bulantılarımı azalttı benim . tadı tek başına kötü oluyor derseniz de muzun üzerine döküp yemeyi deneyin
Evet ben de bunu duymuştum, tahin severim ama hiç canım istemiyor bu ara :(

Ya kızlar bişey sorcam size aranızda astımı olan var mı bilmiyorum ama ben günde bir kere alerji ilacı içiyorum ve astımım var air plus kullanıyorum, astımı olan var mı daha doktora gitmedim erken diye ama zararı olur diye de korkuyorum. Astım ilacı olmadan da nefes alamıyorum 😢

Bu sabah doktorumun istediği kan testlerini vermek için aile sağlığı merkezine gittim, tam 5 tüp kan aldılar😱, kahvaltı da yapmamıştım, tansiyonum düştü, ölçtüler 9/6 çıktı .

Back
X