- 19 Mayıs 2024
- 308
- 292
- 18
- 38
- Konu Sahibi annabelica
- #1.761
Ay valla erkenden gidenler benim gibi stresli heralde. Günler saatler geçmiyoreee.
Keske ben de geç gideydim.
Keske ben de geç gideydim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yok muuuKızlar merhaba ben 6+1 hamileyim daha hiç doktora gitmedim 1 haftadır mide bulantılarım çok yüksek 5 Mayıs'ta randevum var o zamana kadar bebeğin kalp atışlarını duyabiliriz dimi adet gecikmem 1 haftaydi beta 10 bindi şuan adet gecikmem 18 gündür
Canım kalp atışı duyulur bence duyulmasa bile bir hafta sonraya ertelebilir ama doktor ilk keseyi görmek isteyecek tirKimse yok muuu
Ben de benzer durumdayım. Yediklerim midemde ekşime ve gaz yapıyor. Sabahları da düş fırçaladıktan sonra öğürmeler başladı. Dün gece çiğneme tableti aldım hatta. Gaviscon en yakın dostum olacak yine belli kiBilmiyorum hamilelik reflüsü mü bu yaşadığımız yoksa mide bulantısı mı bilemiyorum siz nasıl oldunuz benim gibi misiniz
şimdi gitsen bile duyabilirsin canım hayırlı olsunKızlar merhaba ben 6+1 hamileyim daha hiç doktora gitmedim 1 haftadır mide bulantılarım çok yüksek 5 Mayıs'ta randevum var o zamana kadar bebeğin kalp atışlarını duyabiliriz dimi adet gecikmem 1 haftaydi beta 10 bindi şuan adet gecikmem 18 gündür
Duyarsınız çok net, neden 5 Mayıs? Biraz geç değil mi?Kızlar merhaba ben 6+1 hamileyim daha hiç doktora gitmedim 1 haftadır mide bulantılarım çok yüksek 5 Mayıs'ta randevum var o zamana kadar bebeğin kalp atışlarını duyabiliriz dimi adet gecikmem 1 haftaydi beta 10 bindi şuan adet gecikmem 18 gündür
Ben de dün çok açık çaya limon sıkıp içtim, çok iyi geldi. Narenciye dostumdurHiç olmamasıda güzel bişey an şükür benimki geçti 2 3 gün tek vardı tabi sabahları tek ama limon kokusu kesiyor![]()
Randevu bulamadım 2 haftadır randevu arıyordum 5 Mayısa buldumDuyarsınız çok net, neden 5 Mayıs? Biraz geç değil mi?
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsinKızlar merhaba, ben de dün öğrendim hamile olduğumu ama hala şok içindeyim sürpriz oldu çünküsat 23 mart
Evet ben de bunu duymuştum, tahin severim ama hiç canım istemiyor bu arakızlar sabah akşam tahin yiyin bir kaşık , mide yanmalarına ve bulantılarımı azalttı benim . tadı tek başına kötü oluyor derseniz de muzun üzerine döküp yemeyi deneyin
Aile hekiminize gittiniz mi? Onlar bizim adımıza randevu alabiliyorlarmış. Sanırım onlara açılan bir kontenjan var, daha öne alabilir randevuyu. Bence bir görüşün asm ile.Randevu bulamadım 2 haftadır randevu arıyordum 5 Mayısa buldum
Hiç duymadım ama gidicem yarın inşallah öne çekebilir randevuyu teşekkür ederimAile hekiminize gittiniz mi? Onlar bizim adımıza randevu alabiliyorlarmış. Sanırım onlara açılan bir kontenjan var, daha öne alabilir randevuyu. Bence bir görüşün asm ile.
Canım cinsiyeti bile öğrenirsinKimse yok muuu
Teşekkür ederim hoş buldummerhaba, hayırlı olsun hoş geldin :)
Ay yok Allah korusun hep birlikte süreci sağlıkla atlatalım alalım yavrularımızı inşallahHepimiz için bu dönem riskli ama biz iyi düşünelim canım. Ben daha ultrasona girmeden grubu üstlendim düşünsizi de yarı yolda bırakmam inşallah
![]()
Merhaba, hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.Kızlar merhaba, ben de dün öğrendim hamile olduğumu ama hala şok içindeyim sürpriz oldu çünküsat 23 mart