- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi CadiKazani
-
Benim tam 5+0 da göründü senin kac suan Değişiyor ama herkesinKizlar yarin doktora gidicem randevum var kese icingozukur mu sizce
5. Hafta iste canim. Doktorum hic bisi demedi daha bende gunu falan hesaplamayi bilmiyorum.seninle 5 gun aramiz var talvime gore:)Benim tam 5+0 da göründü senin kac suan Değişiyor ama herkesin
Canım git ıstersen ıcın rahat etsin görürsün buyuk ihtimal ama gormezsnde 1 hafta bekle oyle git Değişiyor herkesin5. Hafta iste canim. Doktorum hic bisi demedi daha bende gunu falan hesaplamayi bilmiyorum.seninle 5 gun aramiz var talvime gore:)
Doktor gel dedi bir gidiyim bakiyim canim. Ins görünür. Cok korkuyorum ya gozukmezse sorun cikarsa diyeCanım git ıstersen ıcın rahat etsin görürsün buyuk ihtimal ama gormezsnde 1 hafta bekle oyle git Değişiyor herkesin
Bende Öyleyim canım Allah'ın izniyle görürsün ınsallah daha onu görünce bıtmıyokı o görünce bu sefer bebeği görmeye gelıyo sıra onu görüyorsun kalbi atıyomu o bar Sırada stres tam olarak bıtmıyo kalbini duyana kadar Allah hepimize sağlıklı bebekler versin ınsallahDoktor gel dedi bir gidiyim bakiyim canim. Ins görünür. Cok korkuyorum ya gozukmezse sorun cikarsa diye( herkes ogrendi birde. Off strea yapmamam lazim ama niye bu kadar geriliyorum ben
Onlarda sirada bekliyor zaten canim . rabbim saglikla kucagimiza almayo nasip etsim. Kucuk elleri mis kokusunu düşündükçe içim gidiyorBende Öyleyim canım Allah'ın izniyle görürsün ınsallah daha onu görünce bıtmıyokı o görünce bu sefer bebeği görmeye gelıyo sıra onu görüyorsun kalbi atıyomu o bar Sırada stres tam olarak bıtmıyo kalbini duyana kadar Allah hepimize sağlıklı bebekler versin ınsallah
Aaa evet az kalmis nasil heyecan basti anlatamam :))) benimde haftaya bugunler duyulur o zaman :))Kese gözüktükten 10 gün sonra duyuluo kalp atışıı :))) Benim 10 gün olmak üzeree az kaldı inş duycaz
Selamlar bayanlar bende mayıs annesi olucam Rabbim nasip ederse :)
Benimde ole sanirim kilo aldm ama baya sis duruyor anlam veremedim ben ustunede dusmedim ama baya belli hamile olduğum. Niye ki acababenim karnım davul gibi olduöyle olan var mı.... aliexpressden de şimdiden 2 tane hamile jean sipariş ettim zaten 1 aydan önce gelmez
bence şişkinlik var.. ama anlamadım ben de...bazen adet öncesi böyle şişerdi.. şimdi şişti kaldı :) ilk hamileliğimde karnım 3 aylıkken çıkmıştı... bu erken başladı yada ben zaten hamileyim die salmış da olabilirimBenimde ole sanirim kilo aldm ama baya sis duruyor anlam veremedim ben ustunede dusmedim ama baya belli hamile olduğum. Niye ki acaba(
Benim ilk hamileligim hic bilgim yok ama bole devam edersem sonu iyi değilbence şişkinlik var.. ama anlamadım ben de...bazen adet öncesi böyle şişerdi.. şimdi şişti kaldı :) ilk hamileliğimde karnım 3 aylıkken çıkmıştı... bu erken başladı yada ben zaten hamileyim die salmış da olabilirimumarım çok kilo almam :)
Benimde ilk ama duzenli beslenirsek cok asiri kilo alcagimizi dusunmuyorum ben ... yani en azindan oyle umuyorumBenim ilk hamileligim hic bilgim yok ama bole devam edersem sonu iyi değil( esim zaten dalga gecer kilo alinca . ins gecici bir seydir ya
Valla karin bolgem simit gibi oldu benim. Yemekde zorla yiyorum birde. Canim istemiyor.ilacdan mi acaba.ayy sonumuz duba gibi olmasindaBenimde ilk ama duzenli beslenirsek cok asiri kilo alcagimizi dusunmuyorum ben ... yani en azindan oyle umuyorum
ah canım ya ağlama hayırlısı Allahtan. BAşka çocuğun var mı? tekrar nasip olur.Allah sabır versin canım inşalşah en kısa zamanda yeni.ve sağlıklı bir bebek sana bütün bunları unutturur. Bende de durumlar sıkıntılı. Kanamayla düşmemiş.ama muhtemelen sağlıksız bir gebelikmiş. kalp atılı yok kese de çok kenarda ve yamuk.Hayırlısını diliyorum ve ağlıyorum. Elden başka birşey gelmiyor
Allah sabır versin canım inşalşah en kısa zamanda yeni.ve sağlıklı bir bebek sana bütün bunları unutturur. Bende de durumlar sıkıntılı. Kanamayla düşmemiş.ama muhtemelen sağlıksız bir gebelikmiş. kalp atılı yok kese de çok kenarda ve yamuk.Hayırlısını diliyorum ve ağlıyorum. Elden başka birşey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?