2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
merhaba arkadaşlar ben de inşallah 2. bebişimi mayısta alacağım kucağıma, Rabbim herkese evladına hayırlısıyla kavuşmayı kabul etsin.

Canım git ıstersen ıcın rahat etsin görürsün buyuk ihtimal ama gormezsnde 1 hafta bekle oyle git Değişiyor herkesin
Doktor gel dedi bir gidiyim bakiyim canim. Ins görünür. Cok korkuyorum ya gozukmezse sorun cikarsa diye( herkes ogrendi birde. Off strea yapmamam lazim ama niye bu kadar geriliyorum ben

bende kalp atışı için heycanlanıyorum haftaya cuma gidicem ayın 18 in de...şuanda da bulantıyla uğraşıyorum kahvaltıda yapamıyorum demin sadece bir kase çorba içtim yoğurt yerken tekrar öğürtü geldi braktım yemeyi..sizdede varmı kızlar bebeğime bakamıyorum dyede korkuyorum gerçi ilk 3 ay bizden besleniyor depoladıklarımızı alıyormuş ama benim depoda da fazla birşey yok zaten

Doktor gel dedi bir gidiyim bakiyim canim. Ins görünür. Cok korkuyorum ya gozukmezse sorun cikarsa diye( herkes ogrendi birde. Off strea yapmamam lazim ama niye bu kadar geriliyorum ben
Bende Öyleyim canım Allah'ın izniyle görürsün ınsallah daha onu görünce bıtmıyokı o görünce bu sefer bebeği görmeye gelıyo sıra onu görüyorsun kalbi atıyomu o bar Sırada stres tam olarak bıtmıyo kalbini duyana kadar Allah hepimize sağlıklı bebekler versin ınsallah

Onlarda sirada bekliyor zaten canim . rabbim saglikla kucagimiza almayo nasip etsim. Kucuk elleri mis kokusunu düşündükçe içim gidiyor

benim karnım davul gibi oldu öyle olan var mı.... aliexpressden de şimdiden 2 tane hamile jean sipariş ettim zaten 1 aydan önce gelmez
Benimde ole sanirim kilo aldm ama baya sis duruyor anlam veremedim ben ustunede dusmedim ama baya belli hamile olduğum. Niye ki acaba(

Benimde ole sanirim kilo aldm ama baya sis duruyor anlam veremedim ben ustunede dusmedim ama baya belli hamile olduğum. Niye ki acaba(
bence şişkinlik var.. ama anlamadım ben de...bazen adet öncesi böyle şişerdi.. şimdi şişti kaldı :) ilk hamileliğimde karnım 3 aylıkken çıkmıştı... bu erken başladı yada ben zaten hamileyim die salmış da olabilirim umarım çok kilo almam :)

Benim ilk hamileligim hic bilgim yok ama bole devam edersem sonu iyi değil( esim zaten dalga gecer kilo alinca . ins gecici bir seydir ya

Benim ilk hamileligim hic bilgim yok ama bole devam edersem sonu iyi değil( esim zaten dalga gecer kilo alinca . ins gecici bir seydir ya
Benimde ilk ama duzenli beslenirsek cok asiri kilo alcagimizi dusunmuyorum ben ... yani en azindan oyle umuyorum

Benimde ilk ama duzenli beslenirsek cok asiri kilo alcagimizi dusunmuyorum ben ... yani en azindan oyle umuyorum
Valla karin bolgem simit gibi oldu benim. Yemekde zorla yiyorum birde. Canim istemiyor.ilacdan mi acaba.ayy sonumuz duba gibi olmasinda

ah canım ya ağlama hayırlısı Allahtan. BAşka çocuğun var mı? tekrar nasip olur.

Canim cok uzuldum kesin mi konustu doktor. aglama neler atlattin bak olmaz diye bir sey yokmus yine olur demek ki. Rabbim hayirlisini versin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…