• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
valahi benimde iki gundue hele dun agri devamli var arada da bicak saplanir hni birde su gbi akintm olyor ayaktayken 13.gunum adet gunum bugun gecsin die beklyrm ve taaa bacagima vuryor ve sol kasigim bende acaba bende mi hamileyim diyorum yazdiklarnizi gorunce
Herkeste ayni belirtiler olmaz canim ama rabbim hayirlisini nasip etsin insallah bi kardes daha gelir mayis grubuna

Kizlar benimde beta degerim 162.67 cikti pazartesi gunu doktor daha nokta kadar bile degil cok fazla heveslenecek bise yok daha belli olmaz dis gebelikte olabilir dedi ve cok korkuyorum sadece kan tahlili sonucuna bakarak bunu nasil soyleyebiliyor ya:(

Kizlar benimde beta degerim 162.67 cikti pazartesi gunu doktor daha nokta kadar bile degil cok fazla heveslenecek bise yok daha belli olmaz dis gebelikte olabilir dedi ve cok korkuyorum sadece kan tahlili sonucuna bakarak bunu nasil soyleyebiliyor ya:KK43:
adet günü ne zamandı

6\2 de test yaptırdık 15.000,00 çıktı doktora gittim ertesi gün hala tek kese görünüyor ama oran da 25\40 haftalarda olacak oran doktor bi açıklama yapmıyor ki normal normal sinir etti beni

seninle tarihlerimiz aynıydı değişmiş kuzum :)
Allah Allah cok yüksek ama deger acaba 2. Kese sonra mı çıkacak bence sen doktorunu değiştir canım benim gec Döllenme oldu canım o yüzden 1 hafta geriden geliyorum keseyi gördük suan 5+2 yım haberdar et canım

kac gun gecti adet gununuz
Normalde duzenli adet olan birisi degilim sıkintiliyim biraz yani doktor hamile kalabilmem icin tedavi bile gerekebilir demisti ama allahima sukr ilk ay testim pozitif cikti ama ayin 1 inde adet olmam gerekseydi 5 gun gectikten sonra falan kan testimde 162.67 cikti beta iste bida kan tahlili yaptirmadim 2 gun gecti yaptirdigim iste ... bide dediler ki hemen gitme doktora keseyi falan goremezsin erken ogrenmissin 2.3 hafta gecsin ole git falan dediler bende 18 ine sira aldim ama icim icimi yiyo

Normalde duzenli adet olan birisi degilim sıkintiliyim biraz yani doktor hamile kalabilmem icin tedavi bile gerekebilir demisti ama allahima sukr ilk ay testim pozitif cikti ama ayin 1 inde adet olmam gerekseydi 5 gun gectikten sonra falan kan testimde 162.67 cikti beta iste bida kan tahlili yaptirmadim 2 gun gecti yaptirdigim iste ... bide dediler ki hemen gitme doktora keseyi falan goremezsin erken ogrenmissin 2.3 hafta gecsin ole git falan dediler bende 18 ine sira aldim ama icim icimi yiyo
bende her ay duzenli olurm hic sasmaz 3.asilamam hix bir sorunum yok kalamiyorum ikinci asilamada kalmstm adetim 3gun gecmsri benimde dusumru degerm.keseyi goremediler ozaman canim

Bugun 9. Gun iste normalde ama ben kan tahlili yaptirdigimda 7 gun gecmisti 4 gen gectiginde evde yaptigim testte de pozitif cikti 2 tane yaptim bide garanti olsun diye

Hayir canim ben dogum evine gittim sadece tahlilimi orda yaptircaktimsonucuda ozele goturecektim iste ama biraz gecsin deyince herkes 18 ine sira aldim dogm evindeki doktora sadece tahlil sonucunu gosterdim oda gebelik var ama dis gebelik olabilir dedi yani ultrasona falan girmeden bunu soyledi neye dayanarak soyledi bunu onu cok merak ediyorum ... yani neden dis gebelik olsun ki yani :(((

Bugun 9. Gun iste normalde ama ben kan tahlili yaptirdigimda 7 gun gecmisti 4 gen gectiginde evde yaptigim testte de pozitif cikti 2 tane yaptim bide garanti olsun diye
EN İYİSİ ASLINDA 2 GÜNDE BİR TEKRARLAMAN OLURDU .. KAFAN RAHATLAR TAM GÜNÜNDESİN ASLINDA BUGÜN KAN VERSEN RAHATLARSIN ARTIŞA GÖRE

Hayir canim ben dogum evine gittim sadece tahlilimi orda yaptircaktimsonucuda ozele goturecektim iste ama biraz gecsin deyince herkes 18 ine sira aldim dogm evindeki doktora sadece tahlil sonucunu gosterdim oda gebelik var ama dis gebelik olabilir dedi yani ultrasona falan girmeden bunu soyledi neye dayanarak soyledi bunu onu cok merak ediyorum ... yani neden dis gebelik olsun ki yani :KK43:((
dis gebelikte agri cok oluyor olabilir demis ama doktorlar hep bole canim inan ki uzulme dua er bence segislir iki gunde bir kan ver neye dayanarak solemisler anlamadim ben ilk kan twsti vershim 49du bama bile demediler kan degerin iyi yuksek yani

valahi benimde iki gundue hele dun agri devamli var arada da bicak saplanir hni birde su gbi akintm olyor ayaktayken 13.gunum adet gunum bugun gecsin die beklyrm ve taaa bacagima vuryor ve sol kasigim bende acaba bende mi hamileyim diyorum yazdiklarnizi gorunce

Normal adet belirtilerinden farklı olarak benim sol kasığımda sürekli bir ağrı saplanmıştı. Hamile olduğumdan şüphelendim ve yanılmadım. Sizde anlarsınız az çok Yaptınız mı test ?

Back