Bu arada kizlar 2 gun once kizim masanin üzerine cikmisti ayagi kayip masanin uc kisminin uzerine dusti sivri köse vajina bolgesine carpti cok agladi baktimda disardan kizariklik kan falan yoktu sonra bir saat gecmeden çişini yapmak isteyince elini bacak arasina goturup aglamaya basladi.
Kalkip acile goturdum acilen beni genel cerrahiye gonderdiler ordan ortopediye ordan kadin dogumcuya ordan urolojihe derken doktor doktor gezdik usg filim falan yapildi en son kadin doğumcu ic dudaklarin ic kisiminsa tahris olmuş krem verdi gonderdiler
Ertesi gun hala ayni sikayet devam etti te cisini yapamiyo tutmaya calisiyo tuttukca agliyo derken patlayacak korkusuyla tekrar acile koştum doktor usg istedi 90 cc idrar var mesanede bu idrar yollarina tutsa zarar verecek idrar degil bekleyelim kendi yapsin dedi idrar tahlili istedi ama yapamadigini idrar bu sekilde veremeyecegimizi soyledim
Ama kizim 1 saat boyunca ciglik cigliga agladi en son ben aglayip doktora sonta mi diyolar ne yaptirin dedim doktor kiz çocuğu olduğuu için cok zorlanir kasintida gidip geliyo bu kizda kasinti var dedi baska krem verdi carpmaninda etkisi var ama kasintidan dolayi yanma dan oluyo dedi krem verdi gonderdi tabi 1 saat aglamadan sonra kizim idarraini bir sekilde yaotiktan sonra rahatladi oynamaya basladi
Doktora idar yolu ile alakali olabilir mi die sordugimda olsaydı sonunu getremezdu idrarini bir sekilde yapiyo dedi.
Bugun hala zorlaniyo ve yapana kadar bir sekilde tututo hani idrarimizi tutmaya calisirdik kucukken habire bir yerde otururken idrari kacirmamak icin sallanip dururuz ya o şekil oluyo ve en uzunca sallanmanin kendini sikmanin sonunsa aglayarak en son idrarini yapiyo
Bu durumda bu doktorlar neden idrar uolu enfeksiyonu var deyip antibiyituk vermiyo internetten cok arastirdim cogi cocukta aglayarak idrar yapma sonrasi rahatlama var ve hepsinin idrar yolu enfeksiyonu benim kizda carpma sonrasi oldu ama bundan 3 hafta oncede 2 gun oyle oluo duzelmisti
Ben ne yapacagimi sasirdim sansa bayrama arifesine denk düştü doktorlar da anca acile goturuyorum ne olacak bu böyle 2 dir ust uste goturdum kasinti ve pisik kremi ile eve gonderildim ama kizim idrarini yapamayip can cekisince benimde canim aciyo