Maşallah canım, ben daha tuvalet eğitimine başlamadım ama düşünüyorum artık inşallah bizimkide kolay bırakır, memeyi zaten 14 aylıkken kendi bırakmıştı. Konuşmasına gelince bizimkide konuşuyor ama evdekiler anlıyor tabi, başkaları zaten ne söylüyor diye dikkat etmediği için anlamıyorlar,papağan gibi ne duysa tekrarlıyor, su istediği zaman fuenne vee diyor, su gibi kısa bir kelimeyi nasıl fuenne ye çevirdi bilmiyorum da bazende şu istiyo diyor, her lafı anlıyor ve derdini çok güzel izah ediyor kelimelerle, espri bile yapıyor sıpa. Geçen gün sürekli kusuyordu acile gittik serum taktılar çekip çıkarmasın diye babannesi elini tutuyor, bende öbür yanındayım anne tuut diye boştaki elini uzattı tuttum, iki elide tutuluyor ya indaaaat kutayin diye bağırmaya başladı, sıpa ne güldürdü bizi
Bez olayida kolay çözülür inşallah
Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için, çok şükür teyzesi şuan bi sıkıntısı yok gibi, hızlı yürüdüğün de yada koşarken bi ayağı biraz çekiyor, dr a sordum beyinde hala küçük miktarda bi ödem varmis o baskı yaptığı için oluyormuş. Zamanla odem emilince düzelir dedi. Kafatasında hala kırık var ama arasi azalmış kapanacak inşallah, onun dışında bişey yok çok şükür, birazda sinir seviyesi çok fazla arttı, travma geçiren hastalarda oluyormuş huy değişimi
Tabi herşeye rağmen milyonlarca kez şükrediyorum Allahıma, %1 şansla hayata döndü yavrum gerisi boş. Bizim evde müstakil 2 katlı biz ikinci katta duruyoruz, o kadar dikkat ederim gözümün önünden ayırmam yinede bu geldi başımıza kaderin önüne geçilmiyor Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın çok zor.
İkinci bebek içinde gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah