- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
- #65.001
Canim mutlaka haber ver gelismeleri insallah birsey olmamistur ve yavrun kavusur sana olacaklarin önüne hicbir zmaan gecemeyiz kaderde varsa olur senin yavrun cok goze gelebilen bir cocuk nazara gelmis olabilir kendini suçlama sakin dualarım sizinle olacak guzel haberlerini alırız insallah
Kızlar başımıza korkunç bişey geldi, oğlum emir ikinci katın balkonundan düştü 3 gündür yoğun bakımda yatıyor, kafasının üzerine düştüğü için vücudunda kırık yok aman kafa tasi çatlakları oluşmuş ufak kanamalar varmış.3 gündür uyutuyorlar yarın uyandırıp solunum cihazını çıkarıp kendi başına nefes alabiliyormu diye bakacaklar sorun olmazsa yemek yedirip yutkunabiliyormu diye bakacaklar ikisindede sorun olmazsa yoğun bakımdan çıkaracaklar, çok perisaniz bugün oğlumun doğum günüydü dualarınıza ihtiyacım var nolur bize dua edin.
Burda bi çok arkadaş beni tanıyor ben 8 sene sonra tüp bebekle kavuştum yavruma gözüm gibi bakıyordum hiç ayırmıyordum gözümün önünden, hiç anlamadım benim kilitledigim balkon kapısını kv açmış geri kilitlemeyi unutmuş oğlum onun yanındaydı bi anlik boşluğundan faydalanıp balkona çıkmış ve kapıyı kapatmış kv içeri benin yanıma girdi sanmış üzerinde durmamış demire tırmanıp asagi sarkmis demekki kafa üstü çakılmış yere kayısı ağacı vardı orda dalına çarpmış hızı kesilmiş biraz yani polisler gelip öyle demişler, olacağın önüne geçilmez diyorlar ya basiretimiz bağlandı demekki 3 gündür kabustayiz nolur dua edin nolur Allah için