2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bende masallah bu sekilde toparlar kendini 12 yada 13 kilo olsa diorum ama aylarfir hala 11 kilo madem iyi beslenip doyuyorsa neden kilo alimi olmuyo onu merak ediyorum evet biliyorum cok zayif degil ama yinede 12 yafa 13 olsa rahatlarim

Bende masallah bu sekilde toparlar kendini 12 yada 13 kilo olsa diorum ama aylarfir hala 11 kilo madem iyi beslenip doyuyorsa neden kilo alimi olmuyo onu merak ediyorum evet biliyorum cok zayif degil ama yinede 12 yafa 13 olsa rahatlarim

Maşallah çok güzel yiyor canım, benim oğlum en son 4 ay önce tartildi 14 kiloydu
Sabah ortalama 10 gibi uyanır yarım saat kadar sonra kahvaltı yaparız 1 yumurta veya kucuk kahvalti tabagi kadar çökelek isitmasi yer çok açık çay içer, başka bişey yemiyor peynir zeytin felan yemez hiç, yarım saat kadar sonra az bişey simit veriyorum eline onu kemiriyor, 1 saat kadar sonra 1 kase çorba yiyor içine biraz ekmek dogruyorum, 2 saat sonra yine 1 kase çorba yer 3 gibi uykuya yatiriyorum abla çok gürültü yaparsa 2 saatte uyanır yoksa 3 buçuk 4 hatta bazen 4 buçuk saat uyur, bugün mesela 3 buçukta uyudu hala uyuyor, uyanınca yarım saat sonra yine çorba yer, akşam 8 buçuk gibi bizimle sofraya oturur babanın kucağına biz ne yersek oda onu yiyor, 10 bucuk 11 gibi yarim bardak sut iciyor gece 12 1 arası uyuyor yatmadan yarım saat kadar önce bi kase yoğurt ılıtıp az ekmek doğrayıp yedirip yatiriyorum, gece 1 kere uyanır yani uyanmaz aslında da inler hafif doğrultup su iciriyorum uykuya tekrar dalar, su içmeyi çok seviyor.
Çocuklar çok hareketlendiler kilo almaması çok normal canım ama bana kalırsa boğazı güzel, benim eltimin kızı hiç yemez akşama kadar 2 saatte bir 150 ml süt, sevdiği tek şeyler makarna, patates kızartması, simit ve meyveli yoğurt onlarida şöyle güzel yese günlük yaparım bi kaç tane yer o kadar

Yemesi bana da iyi gelio ama kilo almaması acaba doymuyomu dusuncesi yaratıyo

Bu arada senin maşallah guzel uyuyo bizimki 2 saato gecse korkuyorum acaba uykuda birsey mi geldi basina die :)

Eğer çarptığı için olduğunuzdan eminseniz her çocukta olan durum ve benim kızımda 2 güne morluk geçiyor. Eğer emin değilseniz mutlaka çocuk doktoru görmeli. Bunun ciddi sebepleri var, Allah korusun.

eğer sureklı değilse bence problem yoktur benım kızımında bacaklarında özellıkle dız bolgelerınde morluk oluyor ıkı uc gune gecıyor takı bır daha dusene kadar sureklı değil yanı...takıp et canım hıc gecmeyen bır morluksa ve artıyorsa doktora gotur derım

offf yemek derdı benı cok gerıyor yaaa
benımkı cok ıstahsız sureklı savas halındeyım reklamsız tvsız yemek yemıyor bınbır cesıt yemek yapıp onune koyuyorum kılıtlıyor agzını bence normal canım doyuyordur.

Kizlar ben kizima hic balik veya balik yagi vermedim siz neler dusunuyosunuz bu konuda artik kis geliyo tam balik mevsimi yaklasti taze baliklar cikinca verecem ama vermediğim zamanlar balık yağı kullanan lar varmis verenler varmi yada vermeyi dusunenelr

Biz 8.aydan beri yiyoruz
Oyuzden balik yagi hic kullanmadij

Bizde de aynı sıkıntı var kahvaltı yapmıyor sadece çorba, makarna ve meyve yiyor ne yapacağımı şaşırdım Kilo ve boy da sınırda çıktı moralim bozuluyor dr çocuk ortamınd girsin onlardan görünce yer parkta falan yedir dedi bana mantıklı gelmiyor nerden bulayım çocuk ya da parkta yeme alışkanlığı olur mu kış geliyor o zaman ne yapacağım

Boy ve kilosu nekadar çıktı

Benim kizimda yemiyodu ben mecnur reklam tvde çizgi film videolari oyun acarak kandirarak veriyorum sizde deneyin istersin

Kızlar bu aralar kızım herşeye ağlıyor, inatlaşıyor ve ağlıyor korkutorum huy edinecek diye babası ve ben sakiniz nerden öğreniyor bilmiyorum

Kızlar bu aralar kızım herşeye ağlıyor, inatlaşıyor ve ağlıyor korkutorum huy edinecek diye babası ve ben sakiniz nerden öğreniyor bilmiyorum
Benim oğlum da öyle . Neye kız sam onu yapior yaprken beni ölçer gibi gözümün içine bakarak yPio.herseyi n farkında . En ufak gerginligim ı anlio
Ben hamis olmasaydım hersey daha iyi olurdu . Ilgilenemiyorym die çok üzüyorm kendimi. çocuk büyütmek ne zor.

Bende de aynı durum var, ev işleri falan derken bazen parka bile gidemiyoruz sanırım evde de canı sıkılıyor onun için inatlaşıyor gibi geliyor bana biraz önce dvd likten dvd leri indirmiş beni görünce hızlı hızlı devam ediyor indirmeye toplamaya da izin vermiyor

smilesny yazini gorunce yalniz olmadigimi anladim.istahi yok sut iciyor guzel acaba suttenmi yemiyor dedim vermedim doktor aksama kadar verme dedi yok ac cocuk yine yemiyor kilo 9700 sinirda dedi okadar takiyorum sinirden sitresten fenalik geliyo ne yapacagimi sasirdim okadar caresiz hissediyorumki anlatamamya agliyorum bazen . birde yuruyor guzel ama oturdugu yattigi yerden kendi kalkamiyor elimden tutup oturuyor kendide degil .yerden bisey alacagi zaman dizini bukmeden aliyor sorun yok hersekilde oynatiyo dizlerini ama diger seyler beni bitirdi dusunmekten Rabbim yardim etsin ya anne olmak guzelde zorda .

Haklısın insan çaresiz kalıyor parkta falan Yaşıt çocukların annelerine soruyorum ne yiyor, nasıl yiyor diye kızım çorba falan içiyor neyseki kahvaltıda sıkıntımız var senin ki çorba da mı içmiyor ne zaman yürümeye başladı belki yürüdükçe diğer hareketleri de yapar

onceden iyiydi artik pek bisey yemiyo corba falanda. 4dis birden cikartiyor acaba ondanda olabilirmi ki.yurumesinde skinti yok canim 13 aylik yurudu az az oturmaya calisiyo ama korkuyormu anlamadim cokmu takiyorum diyorum inanki sasirdim Rabbim sasirtmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…