2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Off dişler sıkıntı tabii bu ara ishal ve kusma salgını var biz yakalandık iştah gitti yine canım bence ortapedist e götürsen birşey yoktur ama için rahat eder.

Off dişler sıkıntı tabii bu ara ishal ve kusma salgını var biz yakalandık iştah gitti yine canım bence ortapedist e götürsen birşey yoktur ama için rahat eder.
o ishal kusmayi bizde yasadik canim ondan sonra kilo alimi durdu zaten cok etkiledi.oyle yapayim canim boyle takip duruyorum.Rabbim herkezin yardimcisi olsun.isteyen herkezede nasip etsin insallah

Canım hiç onun için ekstra birşey yapmıyorum biz ne yiyorsak oda onu yiyor.herşeyden yediriyorum maşallah yemesi iyi.katı şeyleri yoğurtla verebilirsin daha iyi yutar.ben bayadır tartmıyorum en son 14.5 kiloydu.

Bizimki hala 11 kilo gecen dişten dolayı 10 a bile düştü anlamıyorum bu kiz niye kilo almiyo
Canım hiç onun için ekstra birşey yapmıyorum biz ne yiyorsak oda onu yiyor.herşeyden yediriyorum maşallah yemesi iyi.katı şeyleri yoğurtla verebilirsin daha iyi yutar.ben bayadır tartmıyorum en son 14.5 kiloydu.

Bizimki hala 11 kilo gecen dişten dolayı 10 a bile düştü anlamıyorum bu kiz niye kilo almiyo
Bu kadar dert etmeyin sağlığı yerinde olsunda kilo çokta önemli deil benim oğlumda 11kilo ve hiç bişi yemiyor yerinde durmuyor kostur kostur sağlık ocağındaki hemşire gayet iyi olduğunu soyledi

Canım kilosu az değil zaten bizimki biraz kilolu.anne sütü almadı pek mamada içiyo.e yemeside iyi olunca kilo alıyo haliyle.sağlıklı olsunda kiloya takılma.bizimkininde 5 dişi filan birden çıkıyo.

11 kılo 16 diş 84 cm boy aşırı iştahsızlık ve yaramazlık bizde durumlar boyle
Maşallah, bizde hala 8 diş. Kilo 11 boy 84. Yaramazlık hat safhada. istediği olmayınca kendini yerlere atıyor, elindekini mümkün değil almak. eee malum evde ağbisinde na gürüyorsa o da onu yapıyor.

Sevgili anneler benim minik kizimda 27 mayis dogumlu ve bir hafta once sutten kesme karari aldim yok denwcwk kadar sutum vardi cok sukur bu zamana kadar idare ettim ama cok sık emisi meme uclarimi cok hassaslastirdi ve aci vermeye baaladigi icin cok uzuluyorum oturup agliyorum nasil kiydim diye sizce cok mu erken sutten kestim 17.aya girdi

Ben iki yaşına kadar emmek hakkı diye düşünüyorum. Emme sıklığını azaltabilirsin ama bence kendi bırakmadığı sürece 2 yaşına kadar emzirmek gerekli.
Meme istediğinde farklı şeylerle ilgisini dağıtarak daha seyrek emzirebilirsin.

11 kılo 16 diş 84 cm boy aşırı iştahsızlık ve yaramazlık bizde durumlar boyle

Biz her ay tartilmiyoruz iğneden igneye 5 ay önce 14 kiloydu 15 ı geçmiştir kesin, 16 dış var yenileri yolda, istahimiz güzel çok şükür, hiç ben tosunum köşede oturuyum demez maşallah ordan oraya, kanepe sandalye tepelerinde gezer hep çok yoruyor beni canı sagolasica

Merhaba arkadaslar gaziosmanpasada bildiginiz iyi bir cocuk doktoru var mi medicalpark ya da gaziosmanpasa hastanesinde. Yardimci olabilir misiniz

Kızlar bebeklere hangi marka ayakkabı alıyorsunuz. Ben kış için bot almayı düşünüyorum ama hem hafif hem sıcak tutsun hemde çok rahat olsun istiyorum, vicco diye bi marka tavsiye ediliyor ama karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…