- 23 Mayıs 2012
- 613
- 577
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.761
Off dişler sıkıntı tabii bu ara ishal ve kusma salgını var biz yakalandık iştah gitti yine canım bence ortapedist e götürsen birşey yoktur ama için rahat eder.onceden iyiydi artik pek bisey yemiyo corba falanda. 4dis birden cikartiyor acaba ondanda olabilirmi ki.yurumesinde skinti yok canim 13 aylik yurudu az az oturmaya calisiyo ama korkuyormu anlamadim cokmu takiyorum diyorum inanki sasirdim Rabbim sasirtmasin.
o ishal kusmayi bizde yasadik canim ondan sonra kilo alimi durdu zaten cok etkiledi.oyle yapayim canim boyle takip duruyorum.Rabbim herkezin yardimcisi olsun.isteyen herkezede nasip etsin insallahOff dişler sıkıntı tabii bu ara ishal ve kusma salgını var biz yakalandık iştah gitti yine canım bence ortapedist e götürsen birşey yoktur ama için rahat eder.
Canım hiç onun için ekstra birşey yapmıyorum biz ne yiyorsak oda onu yiyor.herşeyden yediriyorum maşallah yemesi iyi.katı şeyleri yoğurtla verebilirsin daha iyi yutar.ben bayadır tartmıyorum en son 14.5 kiloydu.Kizlar ya bebeklerinize neler veriyorsunuz menulerine eklediginiz baska seyler varmi ben kizima hep ayni seyleri veriyorum daha neler verebilirim bilmiyorim
Yoğurt corba kahvaltisi yumurta ara ara seftali rendeleyip püre seklinde veriyorum bukadar baska neler verilebilir kizim hala katı gidalari gecis yapmadi tane tane seyleri yemiyo kusmaya calisiyo lutfen bilgilendirin benide yahu
Bu arada sizinde bebeklerinizin kilo alimi durdu mu kizim hala 11 kilo hic almiyo normal mi bu durum
Canım hiç onun için ekstra birşey yapmıyorum biz ne yiyorsak oda onu yiyor.herşeyden yediriyorum maşallah yemesi iyi.katı şeyleri yoğurtla verebilirsin daha iyi yutar.ben bayadır tartmıyorum en son 14.5 kiloydu.
benimki de 10 kilo takılma canım 14-15 kilo fazla normalden. persantil tabloları var orda bile en yüksek 13,5..Bizimki hala 11 kilo gecen dişten dolayı 10 a bile düştü anlamıyorum bu kiz niye kilo almiyo
Bu kadar dert etmeyin sağlığı yerinde olsunda kilo çokta önemli deil benim oğlumda 11kilo ve hiç bişi yemiyor yerinde durmuyor kostur kostur sağlık ocağındaki hemşire gayet iyi olduğunu soylediBizimki hala 11 kilo gecen dişten dolayı 10 a bile düştü anlamıyorum bu kiz niye kilo almiyo
Canım kilosu az değil zaten bizimki biraz kilolu.anne sütü almadı pek mamada içiyo.e yemeside iyi olunca kilo alıyo haliyle.sağlıklı olsunda kiloya takılma.bizimkininde 5 dişi filan birden çıkıyo.Bizimki hala 11 kilo gecen dişten dolayı 10 a bile düştü anlamıyorum bu kiz niye kilo almiyo
Kizlar boylar ne alemde bilen varmı bizimki 82 cm olmus
Benim oğlan 1 yaş asisinda 86 cm di canım, boyu yasitlarindan uzun kalipli maşallah, yapısı aynen babaya çekmiş kemikleri iri
11 kılo 16 diş 84 cm boy aşırı iştahsızlık ve yaramazlık bizde durumlar boyleKizlar boylar ne alemde bilen varmı bizimki 82 cm olmus
Maşallah, bizde hala 8 diş. Kilo 11 boy 84. Yaramazlık hat safhada. istediği olmayınca kendini yerlere atıyor, elindekini mümkün değil almak. eee malum evde ağbisinde na gürüyorsa o da onu yapıyor.11 kılo 16 diş 84 cm boy aşırı iştahsızlık ve yaramazlık bizde durumlar boyle
Ben iki yaşına kadar emmek hakkı diye düşünüyorum. Emme sıklığını azaltabilirsin ama bence kendi bırakmadığı sürece 2 yaşına kadar emzirmek gerekli.Sevgili anneler benim minik kizimda 27 mayis dogumlu ve bir hafta once sutten kesme karari aldim yok denwcwk kadar sutum vardi cok sukur bu zamana kadar idare ettim ama cok sık emisi meme uclarimi cok hassaslastirdi ve aci vermeye baaladigi icin cok uzuluyorum oturup agliyorum nasil kiydim diye sizce cok mu erken sutten kestim 17.aya girdi
11 kılo 16 diş 84 cm boy aşırı iştahsızlık ve yaramazlık bizde durumlar boyle
Kizlar boylar ne alemde bilen varmı bizimki 82 cm olmus
Hamileyken bi kaç saat bakmasam 10 15 sayfa dolmuş oluyordu çocuklar doğdu azaldı şimdi yoka yakın durumdayızmerhaba kızlar, herkes iyi mi? çok sessizleşmiş yine buralar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?