• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar yoğurt makinası almayı düşünüyorum kendim bir türlü yapamadım ayarlayamıyorum sıcaklığını ya sulu oluyor ya da ekşi kullanan var mı

Kızlar bebeler ne alemde resim paylaşan yok hiç, büyüdüler artık tipleri değişmeye başladı

Eklentiler

• 2017-09-12 00.37.30.jpg
    2017-09-12 00.37.30.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 91
Kizlar birsey soracam kizimin bacaklarinda kucuk kucuk morluklar oluyo bu birkac gundur var kizim cok aktif biri hoc oturmaz her dk ayakta sizce bundan kaynaklı olabilir mi sizinde bebeklerinizin bacaklarinda oluyo mu dort bes yerde kucuk findik yuvarlagi kadar var sizce normal mi ?

Kizlar birsey soracam kizimin bacaklarinda kucuk kucuk morluklar oluyo bu birkac gundur var kizim cok aktif biri hoc oturmaz her dk ayakta sizce bundan kaynaklı olabilir mi sizinde bebeklerinizin bacaklarinda oluyo mu dort bes yerde kucuk findik yuvarlagi kadar var sizce normal mi ?
Canım bazen oyuncakların üstüne falan düşüyorlar ya da yürürken etrafa çarpıyor olabilir

Maşallah yakışıklıya saçları bile düzleşmiş değişmiş gerçekten biraz daha

Ay evet ya tras oldukça düzleştı o canım kıvırcık saçları, eski resimlerine bakıyorum da bebek tipinden çıkıp erkeksi bi tip almaya başlamış, boyu uzadı, masallah bogazi guzel kilosu eksilmedi ama tombikligi gitti boyu uzadı, yinede yakışıklı benim oglum genç kızların gözdesi :nazar:

Aynen emir in de öyle canım, bizimkide bi durduğu yerde durmaz, hergün yeni bi morluk görüyorum

Ay evet ya tras oldukça düzleştı o canım kıvırcık saçları, eski resimlerine bakıyorum da bebek tipinden çıkıp erkeksi bi tip almaya başlamış, boyu uzadı, masallah bogazi guzel kilosu eksilmedi ama tombikligi gitti boyu uzadı, yinede yakışıklı benim oglum genç kızların gözdesi :nazar:
maşallah kuzulara ya Allah yollarını bahtlarını açık etsin güzel ömürleri olsun inşallah :)

Ayy canim icimi rahatlattin :21:

Bu arada senin tosun cok tatli olmus ya masallah kuzuya

Aynen emir in de öyle canım, bizimkide bi durduğu yerde durmaz, hergün yeni bi morluk görüyorum
:anne:

Bu arada kizlar kizim mamayi yavas yavas birakiyo sanirim bunun ne ile alakasi var acaba

Gun icinde yediklerini yazim siz cocuklarinizla degerlendirin yemesi sizin bebislerle ayni mi yoksa kizim az beslendigi icin mi kilo alimi kac aydir hala 11 kilo

Sabah corba kasesine yakın tam tahil muhallebiye peynir ceviz tereyagi kasar pekmez karisim yapip veriyorim bir saat sonra bir yumurta orta pismis kivamda yediriyorim 1.5 saat sonra bir seftali rendeleyip yedirip uykuya daliyo en az 1 saat en fazla 2 saat uyuyo gun boyu tek uykusu bu.

Uykudan uyanip yarim sonra bir corba kasesinden az corba yediriyorim 2 saat sonra yarim muz yedirmeye calisiyorim.

Aksam kucuk cerezlik kaseleri kadar yogurt yediriyorim taki gece 12 yada 1 gibi uykuya geçiyoruz genelde yemesi boyle tabi binbir turlu oyunla yediriyorim ve gun icinde sadece bir kere yatiyo bu durum ve yeme düzeni normal mi sizce herkes fikrini yazarsa sevinirim

Bu arada sabah 7 gibi 60/90 ml mama icer oda bazen yoksa gun icinde icmez

Bu arada kizlar kizim mamayi yavas yavas birakiyo sanirim bunun ne ile alakasi var acaba

Gun icinde yediklerini yazim siz cocuklarinizla degerlendirin yemesi sizin bebislerle ayni mi yoksa kizim az beslendigi icin mi kilo alimi kac aydir hala 11 kilo

Sabah corba kasesine yakın tam tahil muhallebiye peynir ceviz tereyagi kasar pekmez karisim yapip veriyorim bir saat sonra bir yumurta orta pismis kivamda yediriyorim 1.5 saat sonra bir seftali rendeleyip yedirip uykuya daliyo en az 1 saat en fazla 2 saat uyuyo gun boyu tek uykusu bu.

Uykudan uyanip yarim sonra bir corba kasesinden az corba yediriyorim 2 saat sonra yarim muz yedirmeye calisiyorim.

Aksam kucuk cerezlik kaseleri kadar yogurt yediriyorim taki gece 12 yada 1 gibi uykuya geçiyoruz genelde yemesi boyle tabi binbir turlu oyunla yediriyorim ve gun icinde sadece bir kere yatiyo bu durum ve yeme düzeni normal mi sizce herkes fikrini yazarsa sevinirim

Bu arada sabah 7 gibi 60/90 ml mama icer oda bazen yoksa gun icinde icmez

Merhaba canım, maşallah kuzuna bunları yiyorsa iyi doyduğu için mamayı bırakıyor olabilir. Bizim kilomuz iyi hatta fazla 13 kg :KK45:. Ama yemekten ziyade mama kilosu. Doktorumuz 12. Aydan sonra süte geçmek gerekirdi mamalarda şeker olduğundan kilo ve bağımlılık yapabilir(tadını şeker yüzünden sevdiklerinden) dedi. Bir haftadır süte geçtim.
Kızımın Gece beslenmesi devam ediyor. Bir bazen iki kez 150 ml içiyor gece. Gün içinde de 3-4 kez 150 ml süt içiyor. Uyurken biberonsuz uyumuyor. Maalesef emzik almadı. Biberona alıştı. Bu arada kızım da gündüz uykularını teke düşürdü. 6:30-7 gibi kalkıyor sabahları 11 gibi 1 saatlik uykusunu uyuyor. Akşam 10-10:30 gibi gece uykusuna geçiyor.

Back