- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
- #64.601
kesinlikle katılıyorum canım her kelimene :)Bu arada zeka gelişiminden ziyade duygusal ve kişilik gelişimlerine daha çok önem veriyorum ben.
Mutlu, güvenli bir çocuk olsun. Duygusal doyuma erişmiş olsun. Tıp okumasa da olur.
Bunun için de ilk yıllar anneyle kurulan bağ çok önemli. Ev işi her türlü hallolur. Yada hallolmasın iki yapacağına bir yap. Bu günler geçtiğinde ben nasıl büyüdü anlamadım kızımla vakit geçirmedim demezsin. Hem evin kirlenmesine işlerin aksamasına zamanla alışırsın. Her yükü kendin göğüslemeye çalışırsan eşin de yardımcı olmaz
zaten bu oyunlarla vs zeka mı gelişir bence gelişmez. bizim neslimizde de çok zeki insan var ama hangisi çok isteyerek doğurulmuş ve çok ilgiyle büyümüş?
annem diyor benim böyle vaktim yoktu senin gibi ilgilenmiyordum vs diye.biz salak mı olduk
o yüzden benim de tek amacım sevgimi ilgimi bugünler geçmeden yavruma hissettirmek ve tabi ona doyabilmek. geceleri bile kalkıp izliorum kirpiklerinin oynayışını sabah uyanınca hemen yanıma alıyorum yatakta uzanıp birbirimize bakıp gülüyoruz :) birbirimizin uzuvlarıyla oynuyoruz eller nerde burun nerde ayaklar nerde gibi.. kızımı özledim bir an önce öğle arası olsun