- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
- #64.641
canım oncelikle basınız sagolsun allah sabır versınmerhaba kızlar
son dönemde zor günler geçirdim epey uzaklaştım buralardan. Bi bebeğimi kaybettim 9 haftalık kalbi durdu, hemen ardından toparlanıp çocuğumla ilgileneyim dedim, yemek düzenini oturtmaya çalıştık, aktiviteleri düzene koyduk odasını ayırdık falan derken annem rahatsızlandı, durumu ciddi olunca babamların yanına geldim. Annemi kaybettik geçen hafta tabi bu arada bir ay kadar çocuk farklı bir evde farklı bir düzende kaldı. Bu arada hastane cenaze derken çok ilgilenemediğim için de kim ne yedirdi, ne oynadı noldu çok farkında olamadım malesef. Şimdi hiç olmadık huylar edindi, sürekli mızırdanıp ağlıyor, aşırı şımarıyor, dur dediğin yerde durmayıp yırtınıyor. yer sıkıntısı nedeniyle aynı odada uyuyoruz ve tam deliksiz 1,5~2 saat uyumaya başlamıştı ki yine sıfırlandı 15~20 dakikada bir ayağa dikiyor beni. Eşim izin alamadığı için bikaç gün bizden ayrı kaldı bu arada babayı unuttu gitmek istemiyor ona, bana ya da dedesine yapışıp kalıyor. Şimdi bizimkileri bırakamıyorum da çocuk herkese iyi geliyor. bir süre de farklı bir şehire gidip burdan uzaklaşmak istiyoruz, biraz tatil iyi gelir diye. Tekrar ortam değiştirmek iyice değiştirecek çocuğu, nasıl tekrar düzene sokacağım kara kara düşünür oldum.
Ay kusura bakmayın çok uzun yazdım, eve geri döndüğümüzde tekrar eski disiplini sağlayabilir miyiz acaba? ne kadar sürer ki?
duzen konusuna gelınce tabıkı duzelır canını sıkma
uykusu belkı sıcaklardan uzun olmayabılır artık buyuduler delıksız uyumuyorlar gunduz