• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Alış dedi normal dedi doktor. Şu zaman düzelir demedi canım.

Diş ağrısı, uyku aşamalarına geçişler, anneden ayrılık kaygısı ve artık rüya görüyor olmaları da sık uyanma sebebi olabilir bence. İdrar Kültürü yaptırcam ben haftaya, idrar yolu enfeksiyonu da sık uyanıp ağlamalara sebep oluyor çünkü. Haftaya Ankara'ya gidicez Alp ile annemleri ziyarete. Randevu aldım çocuk doktorundan tahlil isticem. Sonra da nefrolog ve kardiyologa kontrol ettiricem. Bakalım...

Bebeğin hamgi gün doğumlu benim 31 mayis ..ayniyizzzz
Benim de 5 mayis canim. 2 altta bizim de var 10 gun oldu cikali. Bu aralar tum bebekler boyle sanirim. Bence kesinlikle acliktan degil. Bi yazi okudum beslemeyin diyo kendi kendine uykuya geecmewsini ogretin falan yaziyi. Uyku arkadasi alin diyo. Bu ara ruya gormye baslamislar. Anneden ayrilma korkusu ve dis gibi problemler hepsi bir araya geldi. Kizim eskiden ne guzel uyurdu. Buyudukce biseylerin farkina varıyorlar. Buda onkarda korku ve endiseye yol aciyo sanirim. Insallah bu sureci en kisa zamanda atlatiriz

Canim iki haftadir kizim da oyleydi, kasik mamasi ise yaramadi tam tahilli. Irmikli yaptim uyumadi,emzirdim cok sk kalkti ayni seninki gibi ama iki gundur muhallrbi yapiyorum princ unlu meyvali en azindan bi 4saat uyuyor sonra uyaniyor emiyor saat basi ,demekki cabuk aciktigindan diye dusundum,istersen bi dene canjm ,buyuyorlar artik sanirim ondan cabuk acikiyorlar
Pirinc ununu doktorum onermedigi icin hic denemedim canim. Aslında buyudukce gece uykularunin daha uzun olmasi lazim hatta 6. Ayda gece emzirmesini azaltip kesmeyi oneriyo doktorlar. Benim kizim bence uyanip benim orda oldugumu hisstmek istiyo onu birakacagimi dusunuyo ve uykuya dalamiyo. 2 gecedir surekli bende senin saat basi emzirdim nerdeyse. Ama dun gece eski stilime geri döndüm. Emzirmedim her defasinda en ufak sesinde yanina gidip gozlerini acmadan orda oldugumu hissettirdim ve masl anlattim. Masal dinlemeyi cok seviyo ve uykuya gecmesine yardimci oluyo. Diger gecelere gore bu gecemiz daha iyidi. Ama bende bi denicem muhallebiyi sagol canim. Birşeyler cozumledigimoz zaman birbirimize bu sekilde soyleyelim ki derdimize derman olalim:KK19:

Canim benim bebegimin sut alerjisi vardi diye sutlu pirimcli muhallebiler var bebekler icin ondam alamadim,normal pirinc unundan yaptim,1bucuk yemek kasigi pirinc unu 1 su bardagi suyla yaptim muhallebiyi, o biraz ilininca uzerine cam rendede muz rendeleyip karistirtim severek yedi,muzu buyukse ceyrek,ortaysa da yarim muz koydum,bebeginin yiyecego miktara gore yapabilirsin
Guzel bi tarife benziyo canim bende yapim. Gecen bi arkadas bunun irmikli olannin tarifini vermisti oda guzeldi

Kızlar Alp dora 'nın gece sık uyanma sorununu doktoruyla konuştum. Acıkıyor mu acaba dedim, hayır açlıktan değil dedi. Normal dedi, alışacaksın bu duruma yapılacak bişey Yok dedi.
Evet canim kesinlike acliktan degik bencede bu donemdeki bütün bebeklerin ortak sorunu

Sigiyor tabi canım, eltimin kızı 1 yasina kadar yattı beşikte, düşme imkanı yok üzerinden bez sariyorsun, oğlumu sarıp atacam sana inşallah taktım kafaya
Canım ben de taktım sana öğreteceğim :)
Telefonunun markası ne bilemediğimden mağazasını bilmiyorum. Ben App store dan indiriyorum uygulamaları. Sanırım Samsunglar Google store (atmış da olabilirim). Oradan ücretsiz herhangi bir foto düzenleyici program indirebilirsin. Bu şekilde küçülür

Canım ben de taktım sana öğreteceğim :)
Telefonunun markası ne bilemediğimden mağazasını bilmiyorum. Ben App store dan indiriyorum uygulamaları. Sanırım Samsunglar Google store (atmış da olabilirim). Oradan ücretsiz herhangi bir foto düzenleyici program indirebilirsin. Bu şekilde küçülür

Samsung A5 canım telefon, bi bakiyim store

Benim de 5 mayis canim. 2 altta bizim de var 10 gun oldu cikali. Bu aralar tum bebekler boyle sanirim. Bence kesinlikle acliktan degil. Bi yazi okudum beslemeyin diyo kendi kendine uykuya geecmewsini ogretin falan yaziyi. Uyku arkadasi alin diyo. Bu ara ruya gormye baslamislar. Anneden ayrilma korkusu ve dis gibi problemler hepsi bir araya geldi. Kizim eskiden ne guzel uyurdu. Buyudukce biseylerin farkina varıyorlar. Buda onkarda korku ve endiseye yol aciyo sanirim. Insallah bu sureci en kisa zamanda atlatiriz
Canim valla bende pirinc unu taraftari degildim ama yardim edenim yok cogumuz gibi,ondan uykuya ihtiyacim oldu artik mecburen denedim iki gecedir ise yariyor ilk 4 saat uyuyor sonra uyaniyor,yoksa bir aydir saat basi kalkiyorduk cok zorlaniyordum, boyleleikle uyumaya alisir belki o da dinlenir,bende kendi uyusun cok istiyorum ama cok cadiyiz bu aralar asiri agliyoruz o yuzden olmaz gibi,salliyorum baska turlu uyumuyor maalesef,yoksa babasinin omzunda bi saati buluyor,sallayarak 10dk veya yarim saatte uyuyor,gunduz hic uyumazdi salladm oyle uyudu, mecbur kaldim acikcasi uyumadigi ve dinlenemedigim icin:(ayagmdan jndirince gunduz uyaniyor,yoksa hic gunduz uyumycak, 4den sonra da surekli saat basi filan kalkiyor,dunde uykusu kacti4 ile 6 arasi snra uyudu, boyleyiz bi aralr napalim gecer zamanla hepsi umarim biz anneler de dinleniriz bebeklerimizde,uzun oldu birazcik:)

Pirinc ununu doktorum onermedigi icin hic denemedim canim. Aslında buyudukce gece uykularunin daha uzun olmasi lazim hatta 6. Ayda gece emzirmesini azaltip kesmeyi oneriyo doktorlar. Benim kizim bence uyanip benim orda oldugumu hisstmek istiyo onu birakacagimi dusunuyo ve uykuya dalamiyo. 2 gecedir surekli bende senin saat basi emzirdim nerdeyse. Ama dun gece eski stilime geri döndüm. Emzirmedim her defasinda en ufak sesinde yanina gidip gozlerini acmadan orda oldugumu hissettirdim ve masl anlattim. Masal dinlemeyi cok seviyo ve uykuya gecmesine yardimci oluyo. Diger gecelere gore bu gecemiz daha iyidi. Ama bende bi denicem muhallebiyi sagol canim. Birşeyler cozumledigimoz zaman birbirimize bu sekilde soyleyelim ki derdimize derman olalim:KK19:
Ayrica ne guzel masal filan, bizde yapsak uyusa keske, denemek lazim belli mi olur,belki de uyur

rulem rulem sonunda başardım, foto düzenleyici indirdim beceremedim, care uzaktan çekip olabildiğince kırpmaktan geciyomus
M meleksinsen canım fotoları çektim ilk foto bezi nasıl sardigimizi görmen için sade şekilde çektim, ikinci oğlumun uyuduğu şeklidir

Eklentiler

• 20161209_222646-1.jpg
    20161209_222646-1.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 88
  • 20161209_222757-1.jpg
    20161209_222757-1.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 92
rulem rulem sonunda başardım, foto düzenleyici indirdim beceremedim, care uzaktan çekip olabildiğince kırpmaktan geciyomus
M meleksinsen canım fotoları çektim ilk foto bezi nasıl sardigimizi görmen için sade şekilde çektim, ikinci oğlumun uyuduğu şeklidir
Ay canım çok tatlı paşan maşallah sübhanallah. Beşik de görmeye değermiş gerçekten. Eski Türk filmlerinde olurdu. Huzurla sağlıkla mutlulukla uyusun mışıl mışıl.
Sonunda başarmışsın önemli olan o.:KK76:
Bir de merak ettim oğluşun hiç kıpırdanmak istemiyor mu ? Kızım yüz üstü yatıyor ve hep kıpır kıpır. Yatağının sonuna kadar ilerliyor uykusunda. Böyle uyutsam kıyameti koparır :KK57:

Ay canım çok tatlı paşan maşallah sübhanallah. Beşik de görmeye değermiş gerçekten. Eski Türk filmlerinde olurdu. Huzurla sağlıkla mutlulukla uyusun mışıl mışıl.
Sonunda başarmışsın önemli olan o.:KK76:
Bir de merak ettim oğluşun hiç kıpırdanmak istemiyor mu ? Kızım yüz üstü yatıyor ve hep kıpır kıpır. Yatağının sonuna kadar ilerliyor uykusunda. Böyle uyutsam kıyameti koparır :KK57:
Ay ben dé onu dicektim benim oglan bunu devirip altına girer. Hiç olmadı hareket edemedi die baasar çığlığı ben uyku tulum ü aldım 2 gündür alisamadi hala bacaklar tam hareket edemio die

Diş ağrısı, uyku aşamalarına geçişler, anneden ayrılık kaygısı ve artık rüya görüyor olmaları da sık uyanma sebebi olabilir bence. İdrar Kültürü yaptırcam ben haftaya, idrar yolu enfeksiyonu da sık uyanıp ağlamalara sebep oluyor çünkü. Haftaya Ankara'ya gidicez Alp ile annemleri ziyarete. Randevu aldım çocuk doktorundan tahlil isticem. Sonra da nefrolog ve kardiyologa kontrol ettiricem. Bakalım...
İnş ciddi bişey yoktur daha önce idrar nf gecırdiniz mi nefrolojıye gıdeceğini yazınca dıkkatımı cektı bnde her ay gıdıyoruz da böbrek reflumuz var

M meleksinsen canım fotoları çektim ilk foto bezi nasıl sardigimizi görmen için sade şekilde çektim, ikinci oğlumun uyuduğu şeklidir[/QUOTE
Maşallah nazar değmesin ne güzel yatıyor benimki dönüp duruyor kafasını karyolanın kenarlarına vurup uyanıyor

Canım senin beben ayaklari benim bebem gibi çok hareketli değil galiba . Zaten ondan da kilo su masallahhhhh yerinde. aşırı hareketli benim kuzu ya ondan sanırım yedigini de yakio . Benim arkadasn kızı da hiiç rahatinı bozmayan yavaş bi bebekti benimki yenidoğan ken bile kıpır kıpır di. ikimizde emziriyorduk ama simdı onunki tosbikkk benimkiNdn çok farklı kilosu

Back