- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
O dönerken bende de olmuştu cok korktum neden oluyor kiBurun tıkanıklığı bende de oluyo aynen bi de gece dönerken sagdan göbek altima bicak darbesi gibi ağrı girdi. Korktum
Allah sabır versin canım inşalşah en kısa zamanda yeni.ve sağlıklı bir bebek sana bütün bunları unutturur. Bende de durumlar sıkıntılı. Kanamayla düşmemiş.ama muhtemelen sağlıksız bir gebelikmiş. kalp atılı yok kese de çok kenarda ve yamuk.Hayırlısını diliyorum ve ağlıyorum. Elden başka birşey gelmiyorkanamam vardı kanama başladıktan 4 gün sonra parça geldi. öyle olunca doktora gittim baktı düşmüş dedi. Parmak gibi ciğere benzeyen bir parça
evet akinti hamilrlde cok fazka oluyornus ama ben asilama yaprrdim bugun 13.gun dun kasik agri cok tuAynen o su gibi akıntı bendede fazla hareket ettikten sonra çok geliyo dugundeydik hafta sonu oynadım orda tuvalete bi gittim günlük Ped olmasa yanmış aynisi akşam yuruyuslerinden sonrada oluyor
canım senin için hayırlısı olsun. en kısa zamanda kalırsın inşallah.Kizlar kan sonucumu aldim 0.100 cikti hamile degilmisim zaten dusunmuyorduk ama idrar testi yuzunden heyecanlanip umitlenmistim :) adetime 4gun var daha kirmizilari bekliycem size guzel bi 9 ay diliyorum eger ki planli bir sekilde bebek duaunursek insallah o zaman mayis annesi olmayi isterm opuyorum hepinizi
bende hata veriyor canım açamıyorumHey millet işk kontrole gittim keseyi gördük süper yeni gelenler hoşgeldiniz bu arada fcbk 2016 nisan mayıs anneleri grubuna bekliyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/1610072395921296/
Canım senin betan baya yüksek çıkmıştı sonra yazdın mı ikiz miymişAmin inşaAllah
Valla test yaptırdığımda Adet günüm 3-4 gün geçmişti.. 15 gün sonra netleşir heralde inşaAllah.. Siz de gelişmeleri yazın da karşılaştırabilelim :)
Ben de Öyleyim canım bı kasık ağrım var onun dışında bulantı falan yok bende de henüz ama normalmiş herkesin ki bir olmuyogünaydın herkese
birşey sormak istedim sizlere.bende bu hafta 5+4 teyim.fakat ne bulantı var ne bir başka şey.tedirgin oldum açıkçası arada bir giren kasık ağrısı olmasa hamileliğimi unutucam.geçen hafta keseyi de gördük. var mı bu şekilde olan bu normal mi acaba?
Cnm çok büyük ihtimal geç döllenme değilse görürsün keseyi :) aramızda 1 gün var ben pazartesi gördüm :)slm kızlar,
cumartesi beta hcg 759,05 idi. pazartesi 1605 çıktı.
yarın doktor randevum var. umarım keseyi görebilirim.
benim erkenden uykum geliyor. gece devamlı uyanıyorum. akıntım çok fazla. günlük pedi önermedikleri için sık sık çamaşır değiştiriyorum. çok şükür şimdilik bulantım yok. göğüs ucum aşırı hassas. şimdilik değişiklikler bu kadar
evet bende de hiç bulantı fln yok.. hatta azcık midem bulansa da hem çok kilo almasam hem de biraz moda girsem istiyorum :)) kalp atışları normal ultrasınla en erken ne zaman görülür acaba... ultrasona çok girmek istemiyorum.. bebeğin üzerindeki etkileri tam bilinmiyortedirgin oldum gerçekten.ilk hamileliğimde 4 ay bulantılarla boğuştum ondan sonra bu durum biraz tuhaf geldi.neyse bari tek değilmişim.
canım aynı şeyler bendede var özellikle saçlarım felaket dökülüyor iştahım gitti mide bulantısından dolayı kahvaltı yapamıyorum boş ekmek yiyorum ilaç içmem gerektiği için. Yumurtadan tiksindim napcam bilmiyorum.Kizlar benim gibi bulantilari baslayan varmibide hic istahim yok normalde bayilarak yedigim seyleri yiyemiyorum canim istemiyo sut icemiyorum sebze yemeklerini cok severdim ama yiyemiyorum bide saclarim dokuluyo sizde de oluyomu boyle seyler
peki kalp atımı için bişey dedi mi.. kalp atışı göründü mü...Bende gördüm kesemi bugün 5+6 dayım. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın.
doktor daha çok küçük dedi. Kalp atışı var dedi,peki kalp atımı için bişey dedi mi.. kalp atışı göründü mü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?