- 7 Eylül 2015
- 281
- 316
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
-
Doktor dediyse sorun olmaz canim allah sifa versinAslında ben hiç oralı değilim ama doktorum ilaç kullanmami istedi . İltihap ilaç kullanmaktan daha sikintili bir durummuş.Sadece 3 gün diye anlaştık umarım geçer önerin için teşekkür ederim
Sağol canım sanada geçmiş olsun umarım bi sorun olmaz...benimde bogazım kotu durumdacok geçmiş olsun...
Evet bebekte herhangi bir anomali olup olmadığını araştırmak için...Evet canım 4. aydan sonra gidicem çok fazla test de yaptırmayı düşünmüyorum bu ikili test bebek sağlıksız diye olan mı?
Burun tıkanıklığı bende de oluyo aynen bi de gece dönerken sagdan göbek altima bicak darbesi gibi ağrı girdi. Korktumcanım bu donemde hamılerlerde burun tıkanıklıgı olabılıyormuş. bendede aynısı var. arada hapüuruyorumda. ınşalh hasta degılsındır
5.gün embriyosuydu benmkiKızlar ben de transfer oldum beklemedeyim sizlerin kaçıncı gün embriyosuydu
Hayırlı olsun canım benim de 4.gün embriyosu umarım benimki de tutar5.gün embriyosuydu benmki
Inşallah canm 2Hayırlı olsun canım benim de 4.gün embriyosu umarım benimki de tutar
İlk deneme mi
Doktora gittiniz mi peki baktı mi vajinalAdet gününe yakın sağ kasıgıma batma oldu 3-4gün sürdü şimdi belirti namına bişey yok hafifçe göğüslerimde var
Yukarıda yazmışsın zaten pardon şimdi gördümAdet gününe yakın sağ kasıgıma batma oldu 3-4gün sürdü şimdi belirti namına bişey yok hafifçe göğüslerimde var
Aynen o su gibi akıntı bendede fazla hareket ettikten sonra çok geliyo dugundeydik hafta sonu oynadım orda tuvalete bi gittim günlük Ped olmasa yanmış aynisi akşam yuruyuslerinden sonrada oluyorKizlar dun belim kasgim gelakatti bel agrim geciyor kasgim agryor birde arada bicak saplanir gibi agridi artik yogun su gibi akintim var
Ilk zaman istahsizligin olmasi normalmis . Yani zaten ilk aserme doneminde insan bi kac kilo veriyomus ondan sonra aliyomus .. bende de istahsizlik var normalde bi oturusa 1 baston ekmegi kesin bitiren ben simdi canim almiyo resmen ... sac dokulmesine gelince onun mevsimsel oldugunu dusunuyorum ben cunku hava degisikliliginde genelde oluyo canim herkese ... rabbim saglikli bir hamislik gecirmeni nasip etsin canimmmKizlar benim gibi bulantilari baslayan varmibide hic istahim yok normalde bayilarak yedigim seyleri yiyemiyorum canim istemiyo sut icemiyorum sebze yemeklerini cok severdim ama yiyemiyorum bide saclarim dokuluyo sizde de oluyomu boyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?