2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canım bu donemde hamılerlerde burun tıkanıklıgı olabılıyormuş. bendede aynısı var. arada hapüuruyorumda. ınşalh hasta degılsındır
Burun tıkanıklığı bende de oluyo aynen bi de gece dönerken sagdan göbek altima bicak darbesi gibi ağrı girdi. Korktum

Şu andaki belirtilerimız hakkında konuşalım kızlar benim adet günlerine denk gelen günlerde kaşık ağrısı karın ağrısı oldu ama şimdi yok buaksam hiç ağrım olmadı bir tek göğüs ağrım var uçları hele çok hassas sizede öyle mi

Adet gününe yakın sağ kasıgıma batma oldu 3-4gün sürdü şimdi belirti namına bişey yok hafifçe göğüslerimde var

Kizlar dun belim kasgim gelakatti bel agrim geciyor kasgim agryor birde arada bicak saplanir gibi agridi artik yogun su gibi akintim var

Kizlar dun belim kasgim gelakatti bel agrim geciyor kasgim agryor birde arada bicak saplanir gibi agridi artik yogun su gibi akintim var
Aynen o su gibi akıntı bendede fazla hareket ettikten sonra çok geliyo dugundeydik hafta sonu oynadım orda tuvalete bi gittim günlük Ped olmasa yanmış aynisi akşam yuruyuslerinden sonrada oluyor

Günaydın Kızlaaar
Burun tıkanıklığı da kasık ağrısı gibi normal bir şeymiş korkmamıza gerek yok

'Gebelik döneminde burun içerisindeki dokuların ve damarların ödemlenmesi (şişmesi) sonucu burun tıkanıklığı artar. Bu hamilelikteki hormonal değişikliğe bağlıdır. '

Kizlar benim gibi bulantilari baslayan varmibide hic istahim yok normalde bayilarak yedigim seyleri yiyemiyorum canim istemiyo sut icemiyorum sebze yemeklerini cok severdim ama yiyemiyorum bide saclarim dokuluyo sizde de oluyomu boyle seyler

Kizlar benim gibi bulantilari baslayan varmibide hic istahim yok normalde bayilarak yedigim seyleri yiyemiyorum canim istemiyo sut icemiyorum sebze yemeklerini cok severdim ama yiyemiyorum bide saclarim dokuluyo sizde de oluyomu boyle seyler
Ilk zaman istahsizligin olmasi normalmis . Yani zaten ilk aserme doneminde insan bi kac kilo veriyomus ondan sonra aliyomus .. bende de istahsizlik var normalde bi oturusa 1 baston ekmegi kesin bitiren ben simdi canim almiyo resmen ... sac dokulmesine gelince onun mevsimsel oldugunu dusunuyorum ben cunku hava degisikliliginde genelde oluyo canim herkese ... rabbim saglikli bir hamislik gecirmeni nasip etsin canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…