- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 40
- Konu Sahibi CadiKazani
-
Sanırım hastalandım hemen nane limon yaptım inşallah geçercanım bu donemde hamılerlerde burun tıkanıklıgı olabılıyormuş. bendede aynısı var. arada hapüuruyorumda. ınşalh hasta degılsındır
Kandan bakıyorlar canım.Nasıl ölçtüler progesteron degerını hıc duymadım canım anlatasan bende yarın doktoruma soyluyryım
Hayırlısı olsun kadeş.Rabbim hayırlı evlatlar versin inşKizlar kan sonucumu aldim 0.100 cikti hamile degilmisim zaten dusunmuyorduk ama idrar testi yuzunden heyecanlanip umitlenmistim :) adetime 4gun var daha kirmizilari bekliycem size guzel bi 9 ay diliyorum eger ki planli bir sekilde bebek duaunursek insallah o zaman mayis annesi olmayi isterm opuyorum hepinizi
yanlış anlamadıysam bir daha 4. aydan sonra doktora giderim mi demek istedin? 11-14. haftalar arasında 2li test var.
Keseyi tabi cnm bebek gorunmez bence daha alttan da gozuktu karnimdan da bakti ordan da gozuktuBebegimi gordun keseyi mi?
Benim prgs iki gün önce 38 çıktı bugünde 28e düştü doktorum gayet normal dedi aslnda bende merak ediyorum pregestron değer aralığı ne olmalıKızlar aranızda hamile olup da progesteron seviyesi kontrol altında tutulan var mı? Çok korkuyorum yine gidecek bebeğim diye... Progesteronum ilk 48 çıktı, o zaman hcg 41 di, iki gün sonra hcg 220 olmuş ama progesteron41 olmuş, doktor fitil olarak ilaç verdi, henüz doktora gitmedim, 14 ünde çağırdı, o zamanakadar kafayı yicem galiba, evde yatıyorum, işe falan gitmiyorum.
Herkese merhabalar umarım hepimiz bebeklerimizi sağlık ve sıhhat ile kucagimiza alırız.
Ben daha bugün öğrendim hcg 4174haftalik hamileymisim
Nasipse bende mayıs annesi adayı oldum
Ama İdrar yolu iltihabi sorunum var ve hernekadar hiç istemesemde ilaç içmek zorundayım
Umarım herhangi bir problem olmaz tedirginim ve korkuyorum
benim progesteron da dün 13.1 çıktı. doktor progestan diye bir ilaç verdi. biraz düşükmüş benim değerim.Benim prgs iki gün önce 38 çıktı bugünde 28e düştü doktorum gayet normal dedi aslnda bende merak ediyorum pregestron değer aralığı ne olmalı
Benim prgs iki gün önce 38 çıktı bugünde 28e düştü doktorum gayet normal dedi aslnda bende merak ediyorum pregestron değer aralığı ne olmalı
benim progesteron da dün 13.1 çıktı. doktor progestan diye bir ilaç verdi. biraz düşükmüş benim değerim.
Kizlar kan sonucumu aldim 0.100 cikti hamile degilmisim zaten dusunmuyorduk ama idrar testi yuzunden heyecanlanip umitlenmistim :) adetime 4gun var daha kirmizilari bekliycem size guzel bi 9 ay diliyorum eger ki planli bir sekilde bebek duaunursek insallah o zaman mayis annesi olmayi isterm opuyorum hepinizi
Aslında ben hiç oralı değilim ama doktorum ilaç kullanmami istedi . İltihap ilaç kullanmaktan daha sikintili bir durummuş.Sadece 3 gün diye anlaştık umarım geçer önerin için teşekkür ederimBence doktora danışın. Bazı ilaçlar bebek için tehlikeli olabilir.
Geçmiş olsun
Benim sat 3 Ağustos canım bugün 5+0 oluyor ama bakalım dr ne diyecekSende bol bol dinlen canım kasık ağrısı şiddetli olmasa da bende de var malesef.. İnşallah hepsi gelip geçecek bebeklerimiz kucaklarımızda olacak
kızlar ban sanırım üşüttüm burnum tıkandı sürekli hapşuruyorum off
En çok korktuğum şeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?