• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Terlikle arka arkaya vurdum anlamında yazdım. Gece gece guldurdunuz beni yaa. Paspastan yere sampuanlar yerdeydi onların arkasina zipladi
Ayy valla belki bunaltıyo gibi oluyorum ama aklıma takınlanları sormak rahatlatıyor beni hele gece olunca böyle garip şeyler aklıma gelir hep!!!Şimdi normalde örümcek görüyoruz ya hani tabiki bundan daha küçükler ama onlar bile çok iyi ölü taklidi yapıyor,bu arkadaş istese tiyatro çevirir bu da öyle ölü taklidi yapmış olmasın öldürdüğüne emin misin canım sen bunu?Terlik birde hafif gelir sanki buna diye soruyorum:))

Ayy valla belki bunaltıyo gibi oluyorum ama aklıma takınlanları sormak rahatlatıyor beni hele gece olunca böyle garip şeyler aklıma gelir hep!!!Şimdi normalde örümcek görüyoruz ya hani tabiki bundan daha küçükler ama onlar bile çok iyi ölü taklidi yapıyor,bu arkadaş istese tiyatro çevirir bu da öyle ölü taklidi yapmış olmasın öldürdüğüne emin misin canım sen bunu?Terlik birde hafif gelir sanki buna diye soruyorum:))

Canım b.ku çıktı dedim ya. Giderdeb gidecej kadar parca parça oldu. Sert değil öyle akrep gibi

Günaydın kızlar bu nasıl bir virusmus 2 günde pert oldum burnum boğazım tıkandı, şiddetli basagrim var, ben 30 yaşında koskoca kadın 2 günde bu hale geldim de zavallı minnacik yavrum 1 haftadır ne cekiyomus ve buna rağmen bize öyle gulucukler atıyordu, daha önce dr a goturmedigim için kendimi suçlu hissediyorum, kv grip geçer hastane mikrobunu almasını diye gondermedi keşke dinlemeseydim belki hemen iyilesecekti yavrum offff

Kizceler oglum kaç gündür gripti, dün akşam çok kötü oldu emmeyi reddetti, kucakta biraktirmadi sürekli inliyodu hemen acile götürdük bronşit olmuş yavrum yarım saat hava verdiler akciğer filmi çekildi, biraz rahatladi yinede bugün uzman dr a götürdük aynen bronşit dedi nebulizator alın çok kuçuk ilaç tedavisi yapamayız dedi aldık bizde bugün biraz rahatladi. Banada geçmiş mikroplar boğazım çok kötü burnum Çeşme ye bağladı ilaç icemiyorum nane limon tam gaz
Geçmiş olsun canım. Ah kıyamam daha çok küçük bebelerimiz. Kıyamam kuzulara allahım acil şifalar versin canım

Sağol canım. 3 çocuk ilk cocuktan daha kolay. Bazı şeyleri biliyo olmak güzel.
Bu bebek bize iyi geliyo,

eşim evde eylule kadar. Büyük kızım da Çok yardımcı oluyor.
Oğlum çok hareketli, kızım da kaprisli
İkisi de bebeği hem seviyor hem de kıskanıyor.

Gerçekten @neff1316 NicksizYumurta NicksizYumurta @Sherrysherrylady @Lorenaa @mgul @Mjdmjd @mavitepe @61sadem @*kumsal* @cilem32 ve daha yazamadiklarim, nasılsınız ne alemdesiniz?
Bazı arkadaşlar artık foruma girmeye fırsat bulamiyo galiba..
Canım tesadüfe bak ben de az önce yazdım:) simdi gördüm bildirimi. Cok tesekkurler biz iyiyiz şükür. Ufak tefek sağlık problemleri yaşıyoruz bazen bi de huysuzlugumuza devam ediyoruz:olamaz: ama her şeye rağmen mutluyuz :KK36:

Canım tesadüfe bak ben de az önce yazdım:) simdi gördüm bildirimi. Cok tesekkurler biz iyiyiz şükür. Ufak tefek sağlık problemleri yaşıyoruz bazen bi de huysuzlugumuza devam ediyoruz:olamaz: ama her şeye rağmen mutluyuz :KK36:

Geçmiş olsun Canım. Öyle böyle günler tatli tatlı gecivermis bakacaksin

gunaydin bayanlar
bisi sorucam benim oglumun bi kac gundur cis sayisi azaldi bu gecede pek yapmamis bir kere yapmis dabah 7 de deistim biraz evvel baktim yine bez kupkuru aklima takikdi bi sorin yoktur insallah cokkk terliyor ondan olabikir mi acaba cok sk emziriyorum sivi kaybi olmasin die

birde bi kac gundur ust dudagini emiyor elini zaen emiyo bunun normal okdigunu biliyorumda dudak ne alaka onu anlamadimm

Alemsin yaa. :)
Üstüme atlasa kendimi kaybederdim çünkü duş aliyordum. Hatta o halde bi de koridodan telefon alıp video çektim ellerini ogusturuşunu. Ben ilk önce çekpasla ezmeye çalıştım bi bacağı koptu hemen zipladi kuytu yere sampuanlarin arkasina bi abandim. B.ku çıktı. Hemen banyoyu yikadim. Giderden gitti. Işıklar içinde uyusun, bi daha da gelmesin.
Ahahah alemsin superselma superselma . Belgesel çeker gibi anlatmissin çok hoşuma gitti ya.

Günaydın kızlar bu nasıl bir virusmus 2 günde pert oldum burnum boğazım tıkandı, şiddetli basagrim var, ben 30 yaşında koskoca kadın 2 günde bu hale geldim de zavallı minnacik yavrum 1 haftadır ne cekiyomus ve buna rağmen bize öyle gulucukler atıyordu, daha önce dr a goturmedigim için kendimi suçlu hissediyorum, kv grip geçer hastane mikrobunu almasını diye gondermedi keşke dinlemeseydim belki hemen iyilesecekti yavrum offff
Canim nerden çıktı bu hastalık hiç bahsetmedin bize
Burnu falan mı tıkandı öksürük var mıydı Ayy Kıyamam yavruma soğuk buhar makinesi kullanın canım ben aksamlari 2 saat falan açıyorum cigerlerini rahatlatır bize doktor evdeki nem oranı en az % 40 olacak dedi. Bir nem ölçer ile takip et Istersen bol bol emzir annesi.
Sana bir antibiyotik verebilir bence doktor geçen göğüslerim mastit oldu antibiyotik kullandım rahatladım valla bizim bebisinde kazası çok pis kötü bu dönemde:KK53:

Geçmiş olsun Canım bol bol emzir o senden cabuk iyileşir inşallah. Sen de terleme.
Hatta sıcak şeyler icme. Soğuk hiç içme.
Terleyip soğuk bişey içmek bronsiti zatureye cevirir Allah korusun.
Bebeğin terliyken ani soguk gelmesin.
üstüne yelek giydir veya sırtına göğsüne bez koy. Kendine de. İki Göğüs arasinda pamuklu tulbent fibi bisey koy. Terledikce değiştir. Moralini yüksek tut. Müzik ac dans et. Kahkaha at.

gunaydin bayanlar
bisi sorucam benim oglumun bi kac gundur cis sayisi azaldi bu gecede pek yapmamis bir kere yapmis dabah 7 de deistim biraz evvel baktim yine bez kupkuru aklima takikdi bi sorin yoktur insallah cokkk terliyor ondan olabikir mi acaba cok sk emziriyorum sivi kaybi olmasin die

birde bi kac gundur ust dudagini emiyor elini zaen emiyo bunun normal okdigunu biliyorumda dudak ne alaka onu anlamadimm

Olabilir canım. Benimki çoktandır gece çiş yapmiyor. Sabah tam uyanınca arka arkaya yapıyor. Çok terletme. Çok terliyorsa gunde2 bi çay kaşığı su ver. Bermesen daha iyi ama su kaybettigini düşünüyorsan.

Büyütmüş tur. Annenzzaten bebisi bundan sonrası daha kolay ama yanında olması çok büyük nimet canım:)) bide buhaer makinasının markasi ne bende almayı dusunuyirumds

Canım b.ku çıktı dedim ya. Giderdeb gidecej kadar parca parça oldu. Sert değil öyle akrep gibi
Ahahahh:)))kaçırmışım ben o aylrıntıyı,baya acımasız bir muamele görmüş ama diğerleri korkar gelmez bence ki bunun gibi sınırlı sayıda vardır zaten:)

Haziran ayının sonunda bende yaşadım benzeri bir şey..10-12 gün boğaz ağrım kesilmedi..Ama ateş falan olmuyordu sadece boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı yaşanıyordu..Doktor bu sene bunun sık görüldüğünü hatta kendisinin de olduğunu söyledi ve bu rahatsızlığın kendiliğinden 10-14 gün arasında geçtiğini söyledi

Hahahh:))Valla hayvan hepimizi tribe soktu:)Kendisi öyle büyük ve ürkütücü görülebilir ama terliğin de bizim en büyük silahımız olduğu unutulmasın,onunla büyükbaş hayvan bile öldürebiliriz gerekirse:))

Back