• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar bende mayıs annesiyim =) bhcg pazartesi 1000 çıktı doktor 6500 olmadan karından 1500 olmadan da vajinal göremeyiz dedi haftaya pazartesi gideceğim artık. zaten gec yumurtlamayım ben ultrason bi hafta eksik gösterecek büyük ihtimal

kanamam vardı kanama başladıktan 4 gün sonra parça geldi. öyle olunca doktora gittim baktı düşmüş dedi. Parmak gibi ciğere benzeyen bir parça
Allah sabır versin canım inşalşah en kısa zamanda yeni.ve sağlıklı bir bebek sana bütün bunları unutturur. Bende de durumlar sıkıntılı. Kanamayla düşmemiş.ama muhtemelen sağlıksız bir gebelikmiş. kalp atılı yok kese de çok kenarda ve yamuk.Hayırlısını diliyorum ve ağlıyorum. Elden başka birşey gelmiyor :(

Aynen o su gibi akıntı bendede fazla hareket ettikten sonra çok geliyo dugundeydik hafta sonu oynadım orda tuvalete bi gittim günlük Ped olmasa yanmış aynisi akşam yuruyuslerinden sonrada oluyor
evet akinti hamilrlde cok fazka oluyornus ama ben asilama yaprrdim bugun 13.gun dun kasik agri cok tu

Kizlar kan sonucumu aldim 0.100 cikti hamile degilmisim zaten dusunmuyorduk ama idrar testi yuzunden heyecanlanip umitlenmistim :) adetime 4gun var daha kirmizilari bekliycem size guzel bi 9 ay diliyorum eger ki planli bir sekilde bebek duaunursek insallah o zaman mayis annesi olmayi isterm opuyorum hepinizi :KK25:
canım senin için hayırlısı olsun. en kısa zamanda kalırsın inşallah.

Amin inşaAllah

Valla test yaptırdığımda Adet günüm 3-4 gün geçmişti.. 15 gün sonra netleşir heralde inşaAllah.. Siz de gelişmeleri yazın da karşılaştırabilelim :)
Canım senin betan baya yüksek çıkmıştı sonra yazdın mı ikiz miymiş

günaydın herkese
birşey sormak istedim sizlere.bende bu hafta 5+4 teyim.fakat ne bulantı var ne bir başka şey.tedirgin oldum açıkçası arada bir giren kasık ağrısı olmasa hamileliğimi unutucam.geçen hafta keseyi de gördük. var mı bu şekilde olan bu normal mi acaba?

günaydın herkese
birşey sormak istedim sizlere.bende bu hafta 5+4 teyim.fakat ne bulantı var ne bir başka şey.tedirgin oldum açıkçası arada bir giren kasık ağrısı olmasa hamileliğimi unutucam.geçen hafta keseyi de gördük. var mı bu şekilde olan bu normal mi acaba?
Ben de Öyleyim canım bı kasık ağrım var onun dışında bulantı falan yok bende de henüz ama normalmiş herkesin ki bir olmuyo

slm kızlar,
cumartesi beta hcg 759,05 idi. pazartesi 1605 çıktı.
yarın doktor randevum var. umarım keseyi görebilirim:KK200:.
benim erkenden uykum geliyor. gece devamlı uyanıyorum. akıntım çok fazla. günlük pedi önermedikleri için sık sık çamaşır değiştiriyorum. çok şükür şimdilik bulantım yok. göğüs ucum aşırı hassas. şimdilik değişiklikler bu kadar:anneadayı:

merhabalar.. bendfe bugün 5+5im... sadece midem çok şiş sanırım gaz sorunu var ve çok sık adet olacakmışım gibi hafif hafif ağrılarım oluyor... bu 2. hamileliğim...ilk hamilelik sürecinde ne en küçük bi mide bulantısı ne yanma hissi nede vücutta şişlik gibi bir problem. olmamıştı çok şükür.. umarım bu da öyle geçer.. hala doktora gitmedim kalp atışları da başlasın die bekliyorum ama çok merak da ediyorum...

tedirgin oldum gerçekten.ilk hamileliğimde 4 ay bulantılarla boğuştum ondan sonra bu durum biraz tuhaf geldi.neyse bari tek değilmişim.

slm kızlar,
cumartesi beta hcg 759,05 idi. pazartesi 1605 çıktı.
yarın doktor randevum var. umarım keseyi görebilirim:KK200:.
benim erkenden uykum geliyor. gece devamlı uyanıyorum. akıntım çok fazla. günlük pedi önermedikleri için sık sık çamaşır değiştiriyorum. çok şükür şimdilik bulantım yok. göğüs ucum aşırı hassas. şimdilik değişiklikler bu kadar:anneadayı:
Cnm çok büyük ihtimal geç döllenme değilse görürsün keseyi :) aramızda 1 gün var ben pazartesi gördüm :)

tedirgin oldum gerçekten.ilk hamileliğimde 4 ay bulantılarla boğuştum ondan sonra bu durum biraz tuhaf geldi.neyse bari tek değilmişim.
evet bende de hiç bulantı fln yok.. hatta azcık midem bulansa da hem çok kilo almasam hem de biraz moda girsem istiyorum :)) kalp atışları normal ultrasınla en erken ne zaman görülür acaba... ultrasona çok girmek istemiyorum.. bebeğin üzerindeki etkileri tam bilinmiyor :( bide sizde de ne yeseniz elini yıkama tiki başladı mı...çocukta leke çıkarsa die:KK16: batılda olsa her örnek çıktı die anlatio :KK61:

Kizlar benim gibi bulantilari baslayan varmio_Obide hic istahim yok normalde bayilarak yedigim seyleri yiyemiyorum canim istemiyo sut icemiyorum sebze yemeklerini cok severdim ama yiyemiyorum bide saclarim dokuluyo sizde de oluyomu boyle seyler:anneadayı:
canım aynı şeyler bendede var özellikle saçlarım felaket dökülüyor iştahım gitti mide bulantısından dolayı kahvaltı yapamıyorum boş ekmek yiyorum ilaç içmem gerektiği için. Yumurtadan tiksindim napcam bilmiyorum.

Bende gördüm kesemi bugün 5+6 dayım. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın.

Back