- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #57.941
Eğimi dike yakın olması gerekir değil mii?Bebeklerin hemen emdikten sonra dümdüz pozisyonda uzanması ileride reflü olma riskini arttırıyor diye biliyorum
Vallahi gece uykum kaçtı gördükten sonra,bir kaç gün önce ben de sormuştum büyük haşereler epey dert ya bu sıcak havalardaSiz nasıl başardınız bunu evden uzaklaştırmayı resmen spiderman gibi:)
Amin canım hepimizin yardımcısı olsun . Çok teşekkür ederim :)Allah yardimcin olsun canım
Çok geçmiş olsun umarım başka karşılaşmazsınız bir de aynısından mı taneCanım biz istambuldan gelince zor alıştık.
Herkesin hayali mustakil ev.
Ama müstakil olunca her pencere elek olmalı. Banyoda bi tane mutfakta 2, antrede 3tane öldürdük.
Ben banyodakini oldururken elim ayağım titredi ama mecbur. İlaç zayıflatıyor sadece. Bahçeyi de ilaclamak lazım. Kapi çevrelerinde yuva yapıyormuş. Çerçeveler de metal degil ahşap. Pencereler de öyle..
Henüz akrep çıkmadı şükür. Girişte de bi çiyan öldürdük. O da zehirli. Korka korka alıştık biraz..
Çok geçmiş olsun umarım başka karşılaşmazsınız bir de aynısından mı tane(!!Yalnız bu çok büyük değil mi yoksa resimde mi öyle çıkmış yakın çekim olduğu için..ben hamam böceklerine bile ilaç sıkıyorum etkilenmiyor siz bunu nası öldürebildiniz Allah korusun zehirli bir şeye benziyo
Canim bebekler emerken çok sicaklarmis benim oglumda emerken terliyor, üzerinde çok ortmeyin bi penye kundak yeterKızlar bebeği terleyen var mı bu arada benimki emerken terliyor bir de son 2 gün hava çok sıcakti annem de inatla üstünü çok örtüyor gece bile terden sorto ensesi falan ustunu degistiriyorum kolları minik minik sanki alerji olmuş gibi kabarikli kızardı canım sıkıldı valla ya.ben örtmek dedikçe Üşüyordur diyip kalın kalın örtüyor kavga ettim m3 sonunda artık ortmuyoruz da biraz hafifler gibi oldu.
Isilik mi acaba offf
Aslında evin içinde yok çok şükür ama yazın dışarıdan çok geliyor yavrulayabilir sonuçta bu ihtimale karşı bu ilacı deneyeceğim daha öncede duydum adını,teşekkürler canım... Yalnız yemin ederim abartmıyorum bu hayvana terlikle yanaşacak kadın çok çok azdır,gerçekten çok cesurmuşsunuz..Gece görünce vallahi irkilmiştim,çok dayanıklı bir şeye benziyor terlikle öldüğünü duyunca da şaşırdım şimdi..Hemen kolayca öldü mü öyle saldırmaya falan çalışmadı mı!!Sağol canım ama karsilasmamak imkansiz gibi.
Hamam bocegine bayerin k-otherin diye bi ilaci sulandirip camsil kutusuyla sıkıyoruz bazi yerlere ölüyor ve gelmiyor. Bu örümcekleri sadece zayiflatiyor öldürmüyor. Terlikle öldürdüm. Ayaklarini açsa avucumdan büyük yani resimde kapali yürümüyor.
Canım biz istambuldan gelince zor alıştık.
Ama müstakil olunca her pencere elek olmalı. Banyoda bi tane mutfakta 2, antrede 3tane öldürdük.
Ben banyodakini oldururken elim ayağım titredi ama mecbur. İlaç zayıflatıyor sadece. Bahçeyi de ilaclamak lazım. Kapi çevrelerinde yuva yapıyormuş. Çerçeveler de metal degil ahşap. Pencereler de öyle..
Henüz akrep çıkmadı şükür. Girişte de bi çiyan öldürdük. O da zehirli. Korka korka alıştık biraz..
Haklısın canım çalışan anne olmanın kötü yani da bu zaten. Bende eylülde başlıcam içim kan ağlıyor düşündükçe neyse ki ogleden sonraları eve gelicem diye avutuyorum kendimi.Canım zaten bu ara üst üste geldi. Çok huzursuz bir bebek olup çıktı kızım. 3-4 gün emmede sıkıntısı vardı tam geçti dedim tekrar emme isteksizliği oluştu. Ne yapacağımı şaşırdım. Ağlamaya başladı mı susturmak çok zor. Biberonu vermeye çalışıyorum başlıyor ağlamayaYani şu ara meme reddiyle de boğuşuyorum sanırım. Bir yandan daha 3aylık bir başkasına bırakmak çok zor geliyor. Hayırlısı ile bir geçseydi şu günler, çok zor...
Canım biz istambuldan gelince zor alıştık.
Kizceler oglum kaç gündür gripti, dün akşam çok kötü oldu emmeyi reddetti, kucakta biraktirmadi sürekli inliyodu hemen acile götürdük bronşit olmuş yavrum yarım saat hava verdiler akciğer filmi çekildi, biraz rahatladi yinede bugün uzman dr a götürdük aynen bronşit dedi nebulizator alın çok kuçuk ilaç tedavisi yapamayız dedi aldık bizde bugün biraz rahatladi. Banada geçmiş mikroplar boğazım çok kötü burnum Çeşme ye bağladı ilaç icemiyorum nane limon tam gaz
superselma sende safari ruhu varmış yahu ev ev değil hayvanat bahçesi mübarek alla alla. Aman dikkat edin canım küçük bebek allah muhafaza sen zaten dikkat ediyorsundur eminim. Bahçeyi hiç ihmal etmeyin hemen ilaclayin bence bunların yuvaları bellidir zaten kurutsunlar hemen off benim içim daraldı ya çiyan falan dedin
Yeni 4gundyr emerken agliyor maalesef:/uamrim duzelir yavrum o kadar dikkat ediyorum temizligine, suclu hissettm kendimiBence kilo alamamasinin nedeni o iltihap. Emmek istemiyor olabilir. Meme reddi yasadiniz mi 2.5 aylikken falan Iyilesince kilo almaya devam eder
Canım dike yakın değil yataya yakın.
Doktor sedyesi gibi olmalı doktor öyle demişti[/ Ben biraz daha dik durması gerek diye biliyordum,teşekkürler canım bilgilendirme için
Sağol canım ama karsilasmamak imkansiz gibi.
Hamam bocegine bayerin k-otherin diye bi ilaci sulandirip camsil kutusuyla sıkıyoruz bazi yerlere ölüyor ve gelmiyor. Bu örümcekleri sadece zayiflatiyor öldürmüyor. Terlikle öldürdüm. Ayaklarini açsa avucumdan büyük yani resimde kapali yürümüyor.
Ayy kızlar ne girmiş ki eve öyle yorumları görünce merak ettim,fotosu falan kalktı mı!Aslında evin içinde yok çok şükür ama yazın dışarıdan çok geliyor yavrulayabilir sonuçta bu ihtimale karşı bu ilacı deneyeceğim daha öncede duydum adını,teşekkürler canım... Yalnız yemin ederim abartmıyorum bu hayvana terlikle yanaşacak kadın çok çok azdır,gerçekten çok cesurmuşsunuz..Gece görünce vallahi irkilmiştim,çok dayanıklı bir şeye benziyor terlikle öldüğünü duyunca da şaşırdım şimdi..Hemen kolayca öldü mü öyle saldırmaya falan çalışmadı mı!!
Canim bebek bu sen istediğin kadar dikkat et oldu mu oluyor ama sen dikkatli bir annenin bak iltihabı farketmissin doktora goturecegin zaman bize de haber ver merak ettim bende neymiş o iltihap üzülme sende olur böyle seylerYeni 4gundyr emerken agliyor maalesef:/uamrim duzelir yavrum o kadar dikkat ediyorum temizligine, suclu hissettm kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?