- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #57.921
Superselma sen nasilsin canım uç çocukla hayat nasil.gidiyor
Ayy foruma göz atıyordum sondan bunu görünce resmen irkildim gece geceÖldürmeden önce video çekmiştim ordan ekran görüntüsü aldım. paspasin üzerinde kahverengi. Paylaştığım önceki resim inyernettendi ama aynısı yani. Buralar çok nemli. Hatay dörtyol. Burda Muz kivi avakado bile yetişiyor
Eki Görüntüle 1864736
Ayy foruma göz atıyordum sondan bunu görünce resmen irkildim gece gece((Bunları bence anca belgesellerde görüyorum eve nerden girmiş,geçmiş olsun valla ben donar kalırım bunu görsem,siz ne yaptınız korkmadınız mı!!!
Vallahi gece uykum kaçtı gördükten sonra,bir kaç gün önce ben de sormuştum büyük haşereler epey dert ya bu sıcak havalardaÖldürmeden önce video çekmiştim ordan ekran görüntüsü aldım. paspasin üzerinde kahverengi. Paylaştığım önceki resim inyernettendi ama aynısı yani. Buralar çok nemli. Hatay dörtyol. Burda Muz kivi avakado bile yetişiyor
Eki Görüntüle 1864736
Bence kilo alamamasinin nedeni o iltihap. Emmek istemiyor olabilir. Meme reddi yasadiniz mi 2.5 aylikken falan Iyilesince kilo almaya devam ederMerhaba arkadaslar kizim iki gun sonra 3aylik olacak ve kilo alimi bu ay yavasladi kontrolumuze saglik ocaginda bir hafta daha var ama simdiye kadar 1er kg alan kizim bu ay 340gr aldi ,dun genital bolgesinin disinda iltihap gibi bir akinti vardi ve kirmiziyla turuncu arasi bezinde hafif bir leke, bu dyrumu yasayan oldu mu daha once ,aksam dr a goturucez ama merak ediyorum yasayan var mi ve dr ne dddi ne gibi bi tedavi uyguladi iltihapsa eger ya da baska bir hastalik varsa ://
Canim bence biberona alıştır benimki hem meme hem biberon alıyor mesela sabah biberon ver senin işten döneceğin vakit için de meme ver ikisine de alısir ya meme reddi diyorlar biberon ve emzik kullananlar için burda bir sürü arkadaş hiçbirini kullanmadı ama yine de meme reddi yaşandı yani 2.5 3 aylıkken bu red yaşanıyor ne kullanırsan kullan şans biraz da.Arkadaşlar Madela'nın soft care kaşık biberonunu kullanan var mı aranızda? Avent aldım tutmadı. Haftaya İşe başlayacağım İnşAllah . Beni emmeyi bırakmadan karnını doyurabileceğimiz kolay bir yöntem arıyorum hala bulabilmiş değilim
Benim ablamlar da ondan kullanıyor,bildiğim kadarıyla biberon konusunda bir rahatsızlıkları olmadı şimdiye kadarArkadaşlar Madela'nın soft care kaşık biberonunu kullanan var mı aranızda? Avent aldım tutmadı. Haftaya İşe başlayacağım İnşAllah . Beni emmeyi bırakmadan karnını doyurabileceğimiz kolay bir yöntem arıyorum hala bulabilmiş değilim
Eğimi dike yakın olması gerekir değil mii?Bebeklerin hemen emdikten sonra dümdüz pozisyonda uzanması ileride reflü olma riskini arttırıyor diye biliyorumCanım bence sakıncası yok şöyle ki reflu olmaz bari. Ben ilk kızımda 3ay kullandım. ikincide ve şimdikinde evde bebek arabası kullanıyorum hem reflu olmasın diye hem de bi işim varken yanımda olsun göreyim diye. Arabayı eğimli ayarda tutuyorum
Eğim açısı 25 veya 30 derece gibi
Canım zaten bu ara üst üste geldi. Çok huzursuz bir bebek olup çıktı kızım. 3-4 gün emmede sıkıntısı vardı tam geçti dedim tekrar emme isteksizliği oluştu. Ne yapacağımı şaşırdım. Ağlamaya başladı mı susturmak çok zor. Biberonu vermeye çalışıyorum başlıyor ağlamayaCanim bence biberona alıştır benimki hem meme hem biberon alıyor mesela sabah biberon ver senin işten döneceğin vakit için de meme ver ikisine de alısir ya meme reddi diyorlar biberon ve emzik kullananlar için burda bir sürü arkadaş hiçbirini kullanmadı ama yine de meme reddi yaşandı yani 2.5 3 aylıkken bu red yaşanıyor ne kullanırsan kullan şans biraz da.
Canım yasal olan 16haftalık iznimi kullandım ki zaten işler çok yoğun bir zaman da izne ayrılmıştım. Bebeğimi 3aylık şuanda.Canım daha iş için çok erken degilmi
Ben de eylül sonu başlayacağım işe. Tam 4 aylık olmuş olacak. Biberona emziğe alıştırayım dedim ama almıyor bir türlü. Geçen gün emme sıkıntısı yaşayınca çay kaşığı ile sütümü verdim. Çok güzel aldı. Ben de kaşık biberon düşünüyorum.Canım zaten bu ara üst üste geldi. Çok huzursuz bir bebek olup çıktı kızım. 3-4 gün emmede sıkıntısı vardı tam geçti dedim tekrar emme isteksizliği oluştu. Ne yapacağımı şaşırdım. Ağlamaya başladı mı susturmak çok zor. Biberonu vermeye çalışıyorum başlıyor ağlamayaYani şu ara meme reddiyle de boğuşuyorum sanırım. Bir yandan daha 3aylık bir başkasına bırakmak çok zor geliyor. Hayırlısı ile bir geçseydi şu günler, çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?