- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #57.461
Kızlar 1ay sonra iş başı yapacağım İnşAllah. Kızım şuan 74günlük biberon vermedim daha önce. 2gündür uğraşıyorum biberonu almıyor. Bunun kolay bir yöntemini bilen var mı?
Canim biberon almazsa kaşık ile beslenir sıkma canını ama biberon alsın diye ucuna recel bal gibi tatlı şeyler sürülmesi bebeğin yeni gelismekte olan süt dişlerini çürütur atar sakin yapayım deme.Kızlar 1ay sonra iş başı yapacağım İnşAllah. Kızım şuan 74günlük biberon vermedim daha önce. 2gündür uğraşıyorum biberonu almıyor. Bunun kolay bir yöntemini bilen var mı?
Canim ben senin bebisini merak etmiştim çok şükür birsey çıkmamış. Geçmiş olsun canım.Cnm kan tahlili yaptilar plt degeri cok dusuk cikti norml degerler 150-400 arasindaydi kizimin 82 cikti kan hastaligi olabilir dediler cok korktuk 2 gun sonra tekrar tahlil verdik bu sefer 609 cikti bu seferde yüksekti doktor takip altina aldi iki haftada tahlil veriyom gecen gun tekrar tahlil verdik ozmn da 200 cikti cok sukur normalseviyeye gelmisti ama bir ay sonra yine kan tahlili verecez umarım kucuk oldugu icindir bu arada kalp doktoruna goturyn dedi doktor morarma icin kalbinde biraz aciklik ve ince bi damar varmis bebeklerde oluyomus 2 yasina kadar gecer dedi
Istersen sende bi götür morarma icin erken teshis onemli bisey oldugunu sanmiyorum ama eger endiseleniyosan gosternekten bisey cikmaz cnm
CanımCnm biberonun başı ile ilgili olabilirmi biberonu istememesi benim kizim hemen tuttu hem emzigi hem biberonu
Canım kaşık ile beslemek uzun sürer ve Allah korusun genzine kaçma ihtimali fazla diye tedirgin oluyorum. Rezeneyi bile kaşıkla verirken yarısını döküyor. 80-90cc çok zor olur diye düşünüyorum. Biberonu bir şekilde tutturmam lazım. Ama tabi reçel bal vermeden. İnatla deneyeceğim artıkCanim biberon almazsa kaşık ile beslenir sıkma canını ama biberon alsın diye ucuna recel bal gibi tatlı şeyler sürülmesi bebeğin yeni gelismekte olan süt dişlerini çürütur atar sakin yapayım deme.
canım biberonun başlığı kauçuk olanlarından dene. ben ilk bebeğimde kauçuk uçla biberonu tutturmuştum.Canım kaşık ile beslemek uzun sürer ve Allah korusun genzine kaçma ihtimali fazla diye tedirgin oluyorum. Rezeneyi bile kaşıkla verirken yarısını döküyor. 80-90cc çok zor olur diye düşünüyorum. Biberonu bir şekilde tutturmam lazım. Ama tabi reçel bal vermeden. İnatla deneyeceğim artık
Ca
Canim ben senin bebisini merak etmiştim çok şükür birsey çıkmamış. Geçmiş olsun canım.
kızlar geçenlerde bebeğimin ağzında pamukçuk olmuştu, bende karbonat veya başka birşey kullanmadan geçer diye umutlanmış sadece her emmesinden sonra ağzında süt lekesi kalmasın diye bir iki çay kaşığı su vermiştim. ama şuan geldiğimiz nokta bebeğimde çok az pamukçuk var ve benim her iki göğüs başımın göğsüme birleşitği yerde yarıklar oluştu. resmen emzirirken çığlık çığlığayım. ne yapabilirim bu yarıkların iyileşmesi için. zeytin yağı sürüyordum ilk zamanlar iyi geliyordu ama sık sık emzirdiğim için yarıklar derinleşti. çözüm önerileriniz neler, aranızda pamukçuktan dolayı göğsü yarılan varmı?
Canım
Aventin 0-3 ay olanını aldım. Araştırdım iyi diye duymuştum. Emzikte aynı şekilde avent ama ikisini de tutmuyor malesef. Sizin biberonun markası ne acaba?
kızlar geçenlerde bebeğimin ağzında pamukçuk olmuştu, bende karbonat veya başka birşey kullanmadan geçer diye umutlanmış sadece her emmesinden sonra ağzında süt lekesi kalmasın diye bir iki çay kaşığı su vermiştim. ama şuan geldiğimiz nokta bebeğimde çok az pamukçuk var ve benim her iki göğüs başımın göğsüme birleşitği yerde yarıklar oluştu. resmen emzirirken çığlık çığlığayım. ne yapabilirim bu yarıkların iyileşmesi için. zeytin yağı sürüyordum ilk zamanlar iyi geliyordu ama sık sık emzirdiğim için yarıklar derinleşti. çözüm önerileriniz neler, aranızda pamukçuktan dolayı göğsü yarılan varmı?
Kızlar 1ay sonra iş başı yapacağım İnşAllah. Kızım şuan 74günlük biberon vermedim daha önce. 2gündür uğraşıyorum biberonu almıyor. Bunun kolay bir yöntemini bilen var mı?
Acaba sutten uzaklasmasina sebep olcak biseymi veriosun mama felanCanim ama bende her emisimde oluyo ve gece uyurken emzirdigimde olmuyo, sanki beni istemiyo gibi
Hayir canım sadece anne sütüAcaba sutten uzaklasmasina sebep olcak biseymi veriosun mama felan
10dak anca emiyor ve 5 6 saatte anca acikiyor. Emerkende kavga dövüş
Çünkü enfeksiyon iştahsızlık yapıyor emmek istemiyor benim kızimda 5 yada 6 saatt 10 dk emiyor du ilk başlarda bilemedim goturmedm doktora meğerse enfeksiyon olduğu için emmiyormus kilo alımı da duruyor öyle olunca hiç bekleme götür dk bi tahlil yapılsın canımCanim aynı şeyi bizde yaşadık idrar yolu enfeksiyonu çıktı sende bir tahlil yaptır için rahat etsin
bende nbb siparişi verdim netten memnun kalırsam tavsiye ederim. Bonprix düşünmüştüm ama atlet şeklinde ürünü yokBen nbb kullanıyorum normalde 80 di 85 aldım iyi oluyo.Bir de dügün bayram icin penye olmayanı var ondan aldım.Normal kullandığim sütyenin önü açılır hali o toparliyo onu tercih edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?