2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benimki de 50 günlük, gecr bazen cisini yapmiyor ve az emip doyuyor

Canim süt alerjisi olabilir sen bir süre içinde süt olan hicbirsey yeme bir de sab simplex metsil den daha hafif. Metsil en son çare demişti doktor ve eczacı bana. Metsil ise yaramazsa başka ilaç dene yahu.sab simplex metsil benzeri değil bağırsak ve midede ki dağınık gazi toplayip tek seferde çıkarmasını sağlıyor.kiminde ise yarar kiminle yaramaz.biogania var Nurse Harvey var denemek lazım.
Bir de sen çok stres yapmışsın hiçbir öneriye açık değilsin o öyle bu böyle diye sıralıyorsun hemen keşke annen falan yanında olsa böyle kendi kendi yiyorsun üzüldüm bak şimdi.
Benimki biberon da meme de alıyor ayrıca biberon alması lazım ki sen 2 dakika rahat otururken babası yemeğini yedirebilsin böyle tüm yükü kendi omuzlarına alırsan böyle cinnet getirecek gibi olursun. Biberona alissin ki sen yemek yediğininde duşa girdiğinde vs babası besleyebilsin.

Yok canım takip etmen gerekmiyor benim kız 4 saatten önce emmiyor o yuzden telaslardayim Eee emmedi gi için de kilo alımı az ne yapacağım bilmiyorum üstelik aclik belirtisi de yok gayet rahat şaşırdım kaldım

Masallah. Benim kardesim 40 gunlukten gece cisten kesildi tertemiz uyudu . Annem gece bez baglamazdi. Cisede cok kolay ve temiz alisti.
Çiş olayı değilde emmeme olayına çok takıldım ben cisini öyle böyle sabah koyveriyor :)

Kızlar isimlik için neler yapıyorsunuz her gün duş dışında

Kızlar bebeginizde gazi sancısı tutmamasi icin, emzurirken 5 dak bir ara verin, gazını cikarin , birikmedigi icin bağırsaklarinda rahat ediyo

Evet canim kiz nasil bildin
kız bebekler annenin rahminde sağ tarafa yerleşir senin prenseste kendine yer yapıyo orda annesi ben mesela hep soldan ağrı yedim oğlumda sağlıkla gelsin prenses

Bebeginizin kıyafetlerini utulemeden hiç giydirilir musunuz giydirdiniz mi ben yetisemiyorum giydirdim bu aksam zorunda kaldım bayramdan döndük kıyafet kalmadı resmen bişey olmaz dimi
olmaz tabiykide canım eskiden makinamı ütümü vardı allah aşkına duralamadı kurutmanı ii yaptısan sıkıntı yok ben iki çocukla ütü nedir unuttum

Kızlar 70 günü aşmış bebeklerinizi kaç saat arayla emziriyorsunuz
Biz 56 günlük olduk gecelere en fazla 4 saate gidiyoruz
her bebek farklıdır tatlım takip etme işi artık bitti acıkınca o sana sinyali zaten vericektir

Bebeginizin kıyafetlerini utulemeden hiç giydirilir musunuz giydirdiniz mi ben yetisemiyorum giydirdim bu aksam zorunda kaldım bayramdan döndük kıyafet kalmadı resmen bişey olmaz dimi
Allah iyiligini versin canm yaa :) ben en son hastane cantasini hazirlarken utulemistim ilk ve son yanicok pimpiriklenme cildi alissin biraz sonra daha hassas olur

Kizlar iki gündur oglum çok kusuyo ya her emmeden sonra mutlaka bu ara Sutum çoğaldı acaba fazla mı geliyo az emdiginde hiç kusmuyo çünkü ama gene de acaba sıcaktan mi ayy bilemiyorum

Benimkide çok kusuyor canım, sürekli elbise degistiriyorum, bugün önlük takmaya başladım

Arkadaşlarlar bebeğim uyumuyor acaba aç mı demiştim ya bugün doktora gittik kilo alımı gayet iyi çıktı. Aç değilmiş. Ama şunu fark ettim. Eğer göğüsleri im dolu olursa emzirdikten sonra uyuyor. Olmaz da kendi emerek getirmek zorunda kalırsa uyumuyor.

Canım valla bizimkide gece bi uyanıyo cin gibi gözler emziriyorum yatağa kouduğum an kıpır kıpır.hamak beşikte sallayarak uyutuyorum.güya bunu kendi kendine uyumaya alıştırcaktım.valla bu kızımdanda beter çıktı.gündüzde sürekli hamak beiikte yatıyo ötekinde sürekli uyanıyo.bunda salladıkça geri uyuyo.

Günaydın kizlar
Biz bugun 2. Ay asilarimizi olduk giderken yikamistik oyle istediler. Aceba ne zamana kadar yikamayacagiz. Bide aşı ola bebeklerin tepkilerini merak ediyorum ates vs gibi. Sevgiler herkes3

Günaydın kizlar
Biz bugun 2. Ay asilarimizi olduk giderken yikamistik oyle istediler. Aceba ne zamana kadar yikamayacagiz. Bide aşı ola bebeklerin tepkilerini merak ediyorum ates vs gibi. Sevgiler herkes3
Biz 3 gün yıkamadik cnm ateş filan da her çocukta yapmıyor takipte olman lazım yada bişey olmasa bile benim gibi hemen verebilirsin sonuç olarak ağrı kesici özelliği varya ağrısı hafiflesin yavrumu diye verdim ben

arkadaslar merhaba yenı doktordan geldım 16 haftalık hamıleyım ve kızımın olcagını soyledı kızım masallah hep yuz ustu yatıyor hıc uc aydır yatıs pozısyonunu degıstırmedı sızın kızlarınız da boylemıydı

Hepsini denedim günde üç dört kez masaj yapıyorum iki kere banyo ayaklarına da masaj metsil kullandım bi faydasını görmedim hiçbi şey çare olmuyo huysuzluğuna
Metsili at çöpe hiç bir ise yaramiyor. Aksam 11den sabah 9-10 a kadar agladigi oldu bebegimin. Hakkaten cinnet gecirmemek elde degil. Basima ağrılar giriyodu stresten. Bio gaia diye bi damla var çok rahatlatti. Artık sancilar azaldi,aglamalar azaldi uykusu çoğaldı. Akşamları 5 damla veriyorum kuzuya dönüyor çocuk. Doktor tavsiyesidir,hic bir yan etkisi olmadığı gibi probiyotik özelliğe sahip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…