- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #57.181
Benimki de 50 günlük, gecr bazen cisini yapmiyor ve az emip doyuyorKızlar bebeği gece çiş yapmayan var mı.benim kızım gece uykusunda çiş yapmıyor maşallah uykusu iyi nerdeyse bizimle yatıp bizimle kalkıyor ama işte çiş yok.ağlayıp sizlamasi da yok gayet mutlu uyanıyor gaz sancılarını saymazsak.sütum de var karnı da doyuyor. Saştim kaldım valla.
Birde bişey daha soracağım 72 günlük son bir haftadır emme saati aralığı 3 buçuk 4e çıktı yani 3 saatten önce hayatta emmiyor emdiginde de 10 dk ya da 15 dk. Böyle olan var mı normal mi sizce.
Canim süt alerjisi olabilir sen bir süre içinde süt olan hicbirsey yeme bir de sab simplex metsil den daha hafif. Metsil en son çare demişti doktor ve eczacı bana. Metsil ise yaramazsa başka ilaç dene yahu.sab simplex metsil benzeri değil bağırsak ve midede ki dağınık gazi toplayip tek seferde çıkarmasını sağlıyor.kiminde ise yarar kiminle yaramaz.biogania var Nurse Harvey var denemek lazım.Sab simplex de metsilin muadili farketmez ki onu kullanmam .. Biberon vermek istemiyorum meme reddi oluşmasın diye mümkün olduğunca sakin emzirmeye çalışıyorum ama çok ağlak bi bebek gaz da kaçınılmaz oluyo sabah çok ağladı masaj bile yaptırmadı bana sonra neyse kakasını yaptı sesi kesildi yine ağlıyo da mızıklanıyo sadece. Kakası da sümük gibiydi sanırım besin alerjisi de var
Yok canım takip etmen gerekmiyor benim kız 4 saatten önce emmiyor o yuzden telaslardayim Eee emmedi gi için de kilo alımı az ne yapacağım bilmiyorum üstelik aclik belirtisi de yok gayet rahat şaşırdım kaldımAyrıca ben geceleri uyandırmıyorum hiç bebeğim uyandırıyor emmek için.o da 3-4 saati buluyo sabaha karşı da 1 saate filan düşüyo sonra gün başlıyo zaten o zaman da ne Zaman isterse veriyorum 1-2 saat oluyo galiba aralığı hiç takip etmedim etmem gerekiyo mu
Canim az emiyor derken kaç dk mesela.gündüz kaç saat arayla emiyor pekiBenimki de 50 günlük, gecr bazen cisini yapmiyor ve az emip doyuyor
Çiş olayı değilde emmeme olayına çok takıldım ben cisini öyle böyle sabah koyveriyor :)Masallah. Benim kardesim 40 gunlukten gece cisten kesildi tertemiz uyudu . Annem gece bez baglamazdi. Cisede cok kolay ve temiz alisti.
3 4 saatte bir emiyor canim,kilosu normal. Bu sefer ben de süt birikiyor sagmak zorunda kalıyorumCanim az emiyor derken kaç dk mesela.gündüz kaç saat arayla emiyor peki
kız bebekler annenin rahminde sağ tarafa yerleşir senin prenseste kendine yer yapıyo orda annesi ben mesela hep soldan ağrı yedim oğlumda sağlıkla gelsin prensesEvet canim kiz nasil bildin
olmaz tabiykide canım eskiden makinamı ütümü vardı allah aşkına duralamadı kurutmanı ii yaptısan sıkıntı yok ben iki çocukla ütü nedir unuttumBebeginizin kıyafetlerini utulemeden hiç giydirilir musunuz giydirdiniz mi ben yetisemiyorum giydirdim bu aksam zorunda kaldım bayramdan döndük kıyafet kalmadı resmen bişey olmaz dimi
Biz 56 günlük olduk gecelere en fazla 4 saate gidiyoruzKızlar 70 günü aşmış bebeklerinizi kaç saat arayla emziriyorsunuz
her bebek farklıdır tatlım takip etme işi artık bitti acıkınca o sana sinyali zaten vericektirAyrıca ben geceleri uyandırmıyorum hiç bebeğim uyandırıyor emmek için.o da 3-4 saati buluyo sabaha karşı da 1 saate filan düşüyo sonra gün başlıyo zaten o zaman da ne Zaman isterse veriyorum 1-2 saat oluyo galiba aralığı hiç takip etmedim etmem gerekiyo mu
Allah iyiligini versin canm yaa :) ben en son hastane cantasini hazirlarken utulemistim ilk ve son yaniBebeginizin kıyafetlerini utulemeden hiç giydirilir musunuz giydirdiniz mi ben yetisemiyorum giydirdim bu aksam zorunda kaldım bayramdan döndük kıyafet kalmadı resmen bişey olmaz dimi
Kizlar iki gündur oglum çok kusuyo ya her emmeden sonra mutlaka bu ara Sutum çoğaldı acaba fazla mı geliyo az emdiginde hiç kusmuyo çünkü ama gene de acaba sıcaktan mi ayy bilemiyorum
Canım valla bizimkide gece bi uyanıyo cin gibi gözler emziriyorum yatağa kouduğum an kıpır kıpır.hamak beşikte sallayarak uyutuyorum.güya bunu kendi kendine uyumaya alıştırcaktım.valla bu kızımdanda beter çıktı.gündüzde sürekli hamak beiikte yatıyo ötekinde sürekli uyanıyo.bunda salladıkça geri uyuyo.Arkadaşlarlar bebeğim uyumuyor acaba aç mı demiştim ya bugün doktora gittik kilo alımı gayet iyi çıktı. Aç değilmiş. Ama şunu fark ettim. Eğer göğüsleri im dolu olursa emzirdikten sonra uyuyor. Olmaz da kendi emerek getirmek zorunda kalırsa uyumuyor.
benimkide deli gibi işiyo kakasını yapmıyo 10 güne çıktık geçen fitil vermek zorunda kaldımBenimki de 50 günlük, gecr bazen cisini yapmiyor ve az emip doyuyor
esra erolun tarifi var nette onu yaptim 5 dakikads faydasini gordum arastirabilirsin o gunden belli cok rahatim sukurYemeklere bol koymaya çalışıyorum farklı bir yöntemin var mı
Biz 3 gün yıkamadik cnm ateş filan da her çocukta yapmıyor takipte olman lazım yada bişey olmasa bile benim gibi hemen verebilirsin sonuç olarak ağrı kesici özelliği varya ağrısı hafiflesin yavrumu diye verdim benGünaydın kizlar
Biz bugun 2. Ay asilarimizi olduk giderken yikamistik oyle istediler. Aceba ne zamana kadar yikamayacagiz. Bide aşı ola bebeklerin tepkilerini merak ediyorum ates vs gibi. Sevgiler herkes3
Metsili at çöpe hiç bir ise yaramiyor. Aksam 11den sabah 9-10 a kadar agladigi oldu bebegimin. Hakkaten cinnet gecirmemek elde degil. Basima ağrılar giriyodu stresten. Bio gaia diye bi damla var çok rahatlatti. Artık sancilar azaldi,aglamalar azaldi uykusu çoğaldı. Akşamları 5 damla veriyorum kuzuya dönüyor çocuk. Doktor tavsiyesidir,hic bir yan etkisi olmadığı gibi probiyotik özelliğe sahipHepsini denedim günde üç dört kez masaj yapıyorum iki kere banyo ayaklarına da masaj metsil kullandım bi faydasını görmedim hiçbi şey çare olmuyo huysuzluğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?