2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bu belirtiler buyum
Biz ilk büyüme atağı dönemine girdik. Kızım zaten huysuz bir bebekti şuan tam bir canavar oldu. Çıldırırcasına ağlıyor, emerken ağlıyor memeyi sürekli çıkarıyor, uykuya bir türlü dalamıyor ve çok kısa uyuyor. Lütfen bir an önce geçsin :110::110: bu belirtiler büyüme belirtisi miymis

Büyüme atağı dönemi maksimum 1 hafta sürüyor ama dönem dönem oluyor uykuya dalamiyorsa actir kesik kesik agliyorsa canı yaniyordur erkek bebeklerin pipisinin ucu kizariyor cis yaparken cok agliyorla veya bebeklerin kulağına su kacabiliyor veya gaz sancilari oluyor burnu tikali olabilir o zaman meme emmekte zorlanabilir o yüzden dikkat edin her ağlama büyüme atağı ağlaması değil
Ateşi kusması ağrısı sizisi genzinde hiriltisi var mı bakın anlamaya çalışın.

Uykudan uyandiktan sonra agliyorsa aç olabilir hersey normalken bir anda çığlık çığlığa agliyorsa canı yaniyordur vs.

Memeyi çıkarıp kendini geriye doğru atiyorsa ve etmekte zorlanırsa bu durumda sütünüz fazla geliyor olabilir sütünüzu sahip biberona koyun biberonla sütünüzu verin o zaman mışıl mışıl uykuya geçer tabi gazını almayi unutmayin

Büyüme atağı dönemi maksimum 1 hafta sürüyor ama dönem dönem oluyor uykuya dalamiyorsa actir kesik kesik agliyorsa canı yaniyordur erkek bebeklerin pipisinin ucu kizariyor cis yaparken cok agliyorla veya bebeklerin kulağına su kacabiliyor veya gaz sancilari oluyor burnu tikali olabilir o zaman meme emmekte zorlanabilir o yüzden dikkat edin her ağlama büyüme atağı ağlaması değil
Ateşi kusması ağrısı sizisi genzinde hiriltisi var mı bakın anlamaya çalışın.
Bende erkek bebek annesiyim idrarini yaparken cok agliyo bezini aciyorum oyle rahatliyo ama bu seferde her yeri suluyor bi isemedigi agzim kaldi butun ustume isiyo

Hangi oyuncaklari kullanıyorsunuz, donence almak istiyorum kullanisli olur mu? Fikirleriniz neler
fisher price bizimki abisinden kalma onu kullanıyoruz ama şuanlık kucağımdan başka yerde sakinleşmiyo

Ben ilk bebegimde binmistim. Bunda da 2 aylik olunva binecez ..emzik verebilirsin ya da emzirebilirsin...
İlk bebeğimde 6 aylık ken binmiştim ve inişe geçtiğimiz anda yarım saat boyunca hiç durmadan ağlamıştı yavrum şimdi bu çok küçük bizimde biletler mimiğim 2,5 aylıkken çok korkuyorum
Bende erkek bebek annesiyim idrarini yaparken cok agliyo bezini aciyorum oyle rahatliyo ama bu seferde her yeri suluyor bi isemedigi agzim kaldi butun ustume isiyo
oyyy kurbannn olurum ona ben bizde aynıyız heryeriii işedikk ağzımı bile :KK48:çocuk işiyor hayır ne diye ağzın açık şaşırıyosun kapat ağzını öyle şaşır:skandal:

Ca
Merhaba cici anneler. Oglumun gözü capaklaniyor. Arife günü gittik dr damla verdi . Bugun cok artti sabah kanlanmisti. Korkudan agladim yeniden baska bir dr gittik yeni bir ilac onermeyecegini soyledi. Bekleyecekmisiz gözyaşı kanali tikaliymis. Masaj yapacakmisiz. Benim kuzum elim gözüne dogrubyaklasinca basiyor yaygarayi. Sile sile etrafı tahris olmus. Beklenirmi boyle 10 dk silme yapisiyor. Bubarada anne sutu ile silmeyecegiz annem israr ettti ama sut bakteri uretir. Ayni zamanda cayla pansuman yapma sakin dedi. Cayda cok mikrop varmis.

Baska bir konu ben bebegimi 1 ve 2 ci ayda ozel bir de götürdüm heryerine baksinlar diye. Aceba bundan sonra her ay kontrole gidiliyormu. Yani ben hiç etrafinda bebek olmayan biriyim bilmiyorum bisey. Sadece aşılarını yaptirmak yetiyor mu yoksa bu aralarda benim yaptırmam gereken bisey varmi. Nasil takip edilirmi devlet hastanesinde hep ayni dr mi götürmek gerekli..
40 yasinda anne olunca kalirsin boyle ortada :)sevgiler
İm geçmiş olsun benim bebeğim de de göz capaklanmasi vardı anne sütüyle sildim ama iç kısma degdirmeden sildim geçti çok şükür.yumuşak pamuklu bir bezle sil tahriş olmasın.ben hicbirsey olmasa bike her ay kontrole götürüyorum özel bir hastaneye dk çok iyi ilgileniyor heryerine iyice bakiyor bende aklimdaki sorulari sorup rshatliyorum valla moral oluyor bana da

Valla ben 40 yapmadım hava cok soğuktu bir gün sonra yikadim zaten 40 aslında bebeğin değil annenin olurmuş.
Kızlar acil bisi diyin. Şimdi bizim bugun 40 doldu. Banyo yapcaz ama annem 40 taş koyalım suya falan dio .sonra taş mikrop olur dié 40 fasulye koyalım dedi . Siz napdin iz . Gerek var mı boyle şeylere .
Bir de benim bi haftadır normal adetim başladı . Su an az az devam edio. Ben simdi bu halde gusül alıp namaza başlayabilir miyim ki

Kızlar bebeği gece çiş yapmayan var mı.benim kızım gece uykusunda çiş yapmıyor maşallah uykusu iyi nerdeyse bizimle yatıp bizimle kalkıyor ama işte çiş yok.ağlayıp sizlamasi da yok gayet mutlu uyanıyor gaz sancılarını saymazsak.sütum de var karnı da doyuyor. Saştim kaldım valla.
Birde bişey daha soracağım 72 günlük son bir haftadır emme saati aralığı 3 buçuk 4e çıktı yani 3 saatten önce hayatta emmiyor emdiginde de 10 dk ya da 15 dk. Böyle olan var mı normal mi sizce.

Arkadaslar merhaba 17 haftalik hamileyim sorum su vajinamda surekli bir agri var ozellikle sag tarafta bu agri ayaga kalktigimda daha cok artiyor bu durumu yasayan varmi

Selamlar. Ben haziran annesiyim. Bugün tam 1 aylık oldu kızım. Gündüzleri 10 dakikadan uzun uyumuyor. Uykuya dalması için ya emziriyorum, yada kucakta ninni söylüyoruz. Genelde 1 saat sürüyor uykuya dalma çabaları. İyi uyumadığı için iyi ememiyor da. Emmeye başladıktan 10 dk sonra uyuyakalıyor. Tabi 3-4 dk'lık bir uyku o da. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Nasıl çözdünüz?

Selamlar. Ben haziran annesiyim. Bugün tam 1 aylık oldu kızım. Gündüzleri 10 dakikadan uzun uyumuyor. Uykuya dalması için ya emziriyorum, yada kucakta ninni söylüyoruz. Genelde 1 saat sürüyor uykuya dalma çabaları. İyi uyumadığı için iyi ememiyor da. Emmeye başladıktan 10 dk sonra uyuyakalıyor. Tabi 3-4 dk'lık bir uyku o da. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Nasıl çözdünüz?
canım doymuyor olabilir. rahat rahat uyumaması, kısa süreli emmeler, huzursuzluk bana bunu düşündürtüyor. doktorunla bir görüş canım.

Kizlar iki gündur oglum çok kusuyo ya her emmeden sonra mutlaka bu ara Sutum çoğaldı acaba fazla mı geliyo az emdiginde hiç kusmuyo çünkü ama gene de acaba sıcaktan mi ayy bilemiyorum

İlk zamanlar öyle oluyo canım 2 aydan sonra düzeliyo

İlk zamanlar öyle oluyo canım 2 aydan sonra düzeliyo
Aç olabilir mi canım peki? Aranma, elini emme gibi bariz açlık belirtileri yok. 2-3 saatte bir bezini değiştiriyorum hep çişten ağırlaşmış oluyor. Günde 2 büyük onun dışında da 3-4 azar azar kaka yapıyor. Evdeki tartıda kucağımda tartılıyorum ve hesaplayınca günde 40 gram alıyor gibi görünüyor. Ama gündüz hiç uyumuyor, ağlıyor, ne zaman meme versem emiyor, sürekli emdiği için de göğüslerim sadece 3-4 saat kesintisiz uyuduğu geceleri doluyor. Gün içinde yumuşak. Ama yine birinden emerken diğerinden sızıyor, öyle kurumuş gibi değil.

Bebeginizin kıyafetlerini utulemeden hiç giydirilir musunuz giydirdiniz mi ben yetisemiyorum giydirdim bu aksam zorunda kaldım bayramdan döndük kıyafet kalmadı resmen bişey olmaz dimi

Kizlar iki gündur oglum çok kusuyo ya her emmeden sonra mutlaka bu ara Sutum çoğaldı acaba fazla mı geliyo az emdiginde hiç kusmuyo çünkü ama gene de acaba sıcaktan mi ayy bilemiyorum
Benim ki de sütün çok olduğu gece ve sabah erken saatlerde kusuyor. Az olduğu akşamları kusmuyor. Bence onunla alakalı. Ya fazlasını çıkarıyor yada gaz çıkarırken midedeki süt de çıkıyor

Back