- 23 Eylül 2010
- 511
- 436
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #56.681
gazı ya da başka bir sıkıntısı mı var acaba? kolik gibi bişey olduğu zaman da öyle oluyor, memeyi emerken ağlayarak bırakıyor çocuklar. Sonra doymadığı için tekrar emmek istiyorlar. Bir de hep aç olduğu için değil de belki yanında kalıp biraz huzur bulmak için de memede kalabilir. Süt her şeye çare diye düşünüyorlar galiba yavrucaklar, iyi gelecek sanıyorlar gibi..
Aman allahım mmUykuya zor dalan bebe ne yazik ki yontem kabul etmiyor yaa. Oglumda iki gun pispislayarak uyusa ucuncu gun asla ouyle uyumazdi. Sonuc olarak iki yasina kadar emerek uyudu hep. Memeyi birakincada yanina yattim saclarimla oynadi oyle uyudu. Daha yeni uyukusu geldigini kabul etmeye basladi uc yasinda suanuyku buyuk sorun yani hep
Biz ilk büyüme atağı dönemine girdik. Kızım zaten huysuz bir bebekti şuan tam bir canavar oldu. Çıldırırcasına ağlıyor, emerken ağlıyor memeyi sürekli çıkarıyor, uykuya bir türlü dalamıyor ve çok kısa uyuyor. Lütfen bir an önce geçsin
Dün yaptırdım ama çok küçük olduğu için net çıkmadı 15-20 gün sonra tekrar yaptıracağım teşekkür ederimCok onmli canim bence ihmal etme yaptir
Canim gunlerdir girip bakamiyorum.
Simdi yazdiklarini gordum.
Oncelikle sakin ol. Bebisinin yasadiklari zor ama cok sancili bi surwc degil. Kafasindaki cikintiyla ilgili bilgik yok ama anladigim kadariyla cok twhlikeli degil.
Kalbine gelince.
Ben hamileyken cocuk kalp dr una gittim. Orda dr um kalple kalpteki deliklerle ilgili cok detayli bilgi verdi bize.
Aslinda her yeni dogan kalpte delikle dogarmis bu anne karninda kalpteki kan akisinin ters olmasindan kaynakli bir durummus. Ama bu aciklik bir hafta icerisinde kapanirmis.
Bazi bebeklerde kapanmayabilirmis. Acikligin ne kadar olduguna. Cocugun nefes almada veya genel saglik durumunda bi skinti olup olmama durumuna goree mudahale gerekirmis. Buda 1.5 yasindan sonea netlik kazanirmis. Yani bebegin buyuk olasilikla kalpten dolayi herhangi bir mudahale gormiycek sadece takip edilcek.
Birde hic kapanmayabilirmis o aciklik yine saglik durumu iyiyse bi mudahale yapilmiyor. Ama bebek tikaniyorsa vs orayi ameliyatla kapatiyorlsrmis bisey takiyorlasrmis o acikliga. O yuzden kalbini ferah tut tatlim. Uzucu yasadiklarin ama tedavisi olan seyler allahin izniyle.
Cok opuyorum seni ve bebeghini
Ne kadarlıkken yapılıyor hiç bilgim yokGünaydınlaar
Göz taraması yaptıran oldumu acabaa ??? Gerekli bişeymi?
Brnim kixinda kafa kucucuk. Suan kullanamam bende.Bana tehlikeli geldi. Benim bebeğimin kafası da küçük
Sorucam canim. Haftaya kontrolumuz var ilk onu sorucamDoktoruna sorsan canım bi nasıl giydiriyim diye.
Canimmmkaç çıktı canım değerlerin bizde çektirdik sorunsuz atlattık şükür
kuzuum hiç üzülme bişeeyciği yoktur bolca dua et
amaaaa amnmaaaaaa ben bunu yer bitiririmmmm maşllh sanaaa prensessss40 bin kereee maşallh
Zaten sende yan gelip yatiyorsun ya bi talepler bi istekler olcak is degil.neff1316 maşallah minik kızına...
Abi kıskançlığı bizi de yoruyor...
Üstüne bi de ablanin kaprisleri...
Eşimin yemek siparişleri...
Hayat bana güzel...
Yemelik olmaya basladi defne kiz
Brnimki uç bi ornek canim herr bebe oyle olmaz.Aman allahım mm
Brnim kixinda kafa kucucuk. Suan kullanamam bende.
Neden tehlikeli olsunki. Havuza degil banyo kuvetine giricek bunla. Zaten bizde basinda olucaz. Oynasrken birden devrilip su yutma riskini kaldiriyor ortadan bizde yaninda oyuncaklarla banyoyu iyice keyifli hale getiririz
Kizlar gorkem bi gözünü az açıyor diğeri kadar değil kaç tane doktora sorduysak acar diyo ama kırk günü bile geçtik artık korkuyorum ne yapsam
Bende de aynı canım. Geçiyor mu bilmiyorum ama geçer diye umut ediyorumKizlar dogum sonrasi gobegimin ortasında koyu kahve bi çizgi kaldi ve karnimin rengide koyulasti çirkin duruyo baya bu geciyomu sizlerdede boyle oldumu
Maşallah Defne çok tatlı görünüyor. Yeleğini, emziğini sevsinler :)operiizz siziii
Çok sağol canım benim doktorlar acar diyo ama anne olunca herşeyi kafaya takiyosun yapicam inşallah açarİnşallah açar canım, masaj yap, yukarı doğru açtır. Komşumun kızının öyleydi masaj yapa yapa, aça aça biraz açıldı. Kaşlarını kaldır. Göz Kasları çalışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?