2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Baska bi sikinti olsaydi belirti olurdu heralde 1 haftadir boyle sik sik emziriuom bende gecer inş

Aman allahım mm

Ne kadarlik ki bebisin benimki 52 gunluk dediklerin bizdede var

Kızlar ben istanbulda oturuyorum gece gündüz sadece zibinla duruyor gündüz corapta var. Gece çorapları çıkarıyorum ince penye battaniye örtüyorum, balkon kapısında acik uyuyoruz. Bence çok giydirneyin artık büyüdüler biz terliyorsak onlarda terliyor. Şuan iki saattir sadece beziyle uyuyor :)

Öncelikle geçmiş olsun canım yaz gribi daha fena oluyor. Kalbi konusunda bizim dr umuz da aynı şeyleri söyledi çok hafifmis zaten 6 da 1 oranında o konuda çok üzülmuyorum şuan. Boynu çok üzüyor tortikollis varmış yani boyun egriligi hep sola eğilimli sol tarafın bağları kısa kalmış sağa tam anlamıyla donderemiyor başını, anne karnında olmuş oglum makat gelisliydi ve biraz da iri bir bebekti başı sıkışmış demekki hep bi tarafa egmis öyle kalmış, dr un dediğine göre tedavisi varmış çok şükür erken tespit olduğu için daha kolaymis ve egzersizle duzelirmis, duzelmezse en kötü ihtimalle küçük bi ameliyatla düzeltme yaparlarmis

Bana tehlikeli geldi. Benim bebeğimin kafası da küçük
Brnim kixinda kafa kucucuk. Suan kullanamam bende.
Neden tehlikeli olsunki. Havuza degil banyo kuvetine giricek bunla. Zaten bizde basinda olucaz. Oynasrken birden devrilip su yutma riskini kaldiriyor ortadan bizde yaninda oyuncaklarla banyoyu iyice keyifli hale getiririz

neff1316 maşallah minik kızına...
Abi kıskançlığı bizi de yoruyor...
Üstüne bi de ablanin kaprisleri...
Eşimin yemek siparişleri...
Hayat bana güzel...
Zaten sende yan gelip yatiyorsun ya bi talepler bi istekler olcak is degil.
Allah kolaylik versin canim. İki zorken ucu dusunemiyorum

Aman allahım mm
Brnimki uç bi ornek canim herr bebe oyle olmaz.
Ama ben uyku egityimi isinden cok skilmistim. Cok yorulmustum. Emerek uyuyordu bazen meme agizda uyuyordu. Az boynum tutulmadi. Hatta boyun fitigi baslangici var dedi dr.
Ama napim aglamasindansa onun istegi oldu neyseki kizce yprmuyr bu konuda beni. Cookk sukur.

Kizlar gorkem bi gözünü az açıyor diğeri kadar değil kaç tane doktora sorduysak acar diyo ama kırk günü bile geçtik artık korkuyorum ne yapsam

Başı kayar diye dedim. Küçük ya kafası. :)
Sıksak bogulur. O yüzden tehlikeli geldi.
Büyük kızıma denizde beli için almıştık, kayıp bi de su yutmuştu, kusmuştu, aklıma o geldi de ondan bi de.

Kizlar gorkem bi gözünü az açıyor diğeri kadar değil kaç tane doktora sorduysak acar diyo ama kırk günü bile geçtik artık korkuyorum ne yapsam

İnşallah açar canım, masaj yap, yukarı doğru açtır. Komşumun kızının öyleydi masaj yapa yapa, aça aça biraz açıldı. Kaşlarını kaldır. Göz Kasları çalışsın

İnşallah açar canım, masaj yap, yukarı doğru açtır. Komşumun kızının öyleydi masaj yapa yapa, aça aça biraz açıldı. Kaşlarını kaldır. Göz Kasları çalışsın
Çok sağol canım benim doktorlar acar diyo ama anne olunca herşeyi kafaya takiyosun yapicam inşallah açar

Sonuclr bu seferde yuksek cikti ama normal degere yakin biraz 15 gun sonra tekrar tahlil vericez takip edecekmiş doktor bakalim düşüp yukselmesini insallah bundan sonraki tahlillerde temiz cikar
neff1316 maşallah defnemize bal kiDa kaymak kiz:))) LargeGemini canın sonuclarinizn çıktımi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…