- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #54.901
Bence doktora git canm hic yoktan bos serum takarlar cok sivi kaybetmissinSabahtan beri su içsem affedersiniz çıkarıyorum 4 kilo vermişim bi günde napmalıyım sizce serum falan mı kullanayım. Dün akşam lahmacun yemiştim o dokundu belli ki hiç hastaneyle uğraşmayım dinleneyim mi
Benim 37de yapildi 37den önce yapcagni sanmam ama sonra yapani duydum ağrılı degil doktorun pozisyonunu felan yönlendirir öyle büyütme gözündeGunaydin Mayıs anneleri benim daha zamanim var ama size bir soru sormak istiyorum. Dogum yapanlar icin hayırlı olsun bekleyenlere de hayirli dogumlar diliyorum bir avazda inşallahcati muayenenizi kacinci haftada oldunuz ben bu kontrolde sormayi unuttum da 36 mi 38 mi bide çok ağrılı bisey mi bir aydinlatirsaniz cooooook sevinirim
Nisan suyunla bir ya da doğum anında bile gelebilir.Benım hala nişan yok çok dıkkat ettım bugüne dek
Ay kıyamam nası acitmislar!!Canım benim kızdada gelmemişti bunda geldi ama.görsen kesin fark edersin.normal akıntıdan çok farklı.suyum ikisindede gelmedi hastanede açtılar.kızda fark etmemiştim bile suyumun açıldığını.bunda baya acıdı.
Ağlıyor canım çooook uzun bir süre de ağlıycak 40 ı çıkınca biraz daha rahatlıycan 6 aylık olunca biraz daha rahatlıycan yaşını geçince o ağlama bitiyorTecrübeli anneler bana bi akıl versin
Bence hastaneye gitmelisinSabahtan beri su içsem affedersiniz çıkarıyorum 4 kilo vermişim bi günde napmalıyım sizce serum falan mı kullanayım. Dün akşam lahmacun yemiştim o dokundu belli ki hiç hastaneyle uğraşmayım dinleneyim mi
Teyzesi yer onu yaa....Ay canim bu aksam 8 deki emzirmesine yetisemedim gelicwmi de soylemedighim icinn vermisler sutunu. Aslinda erkende vermisler cunku cok aghlamis.
Ben gittigimde battaniyeye sarip oyle kucagima alip emziriyprum ya aksamda oyle yapmislar kuzum annesini aramis heralde oyle battaniysinde uyumus oyule yatirmilar kuvoze. Nasil icim parcalandi. Alip eve getireaim geliyor artik ama az daha buyusunde kucuk olmanin skinrisini yasamasin evde. Az daha sabir insallah.
Gorkem pasamizda bi gelsinde yapissin annecigine oh mis miss
Geçmiş olsun canımSalı akşamı 23.55 Te epidural sezaryenle doğum yaptım. Cuma günü taburcu oldum. Neden bu kadar kaldığıma gelecek olursak epiduralin yan etkisi olan şiddetli baş ağrısı beni mahvetti. Hala geçmiş değil. Beynim dönüyor sanki gözlerim yuvalarindan cikacakmis gibi zonkluyor.
Ağrı kesiciler,serumlar,antibiyotikler banamisin demedi o agriyi hiç bişey kesmedi. En son bi serum bagladilar vücut reaksiyon verdi baygınlık geçirdim kendimden geçtim ölüyorum sandim. Zar zor ayilttilar. Sabaha kadar gözetim altindaydim sabah emara aldilar beyinde sorun mu var diye şükür temiz çıktı.
Sezaryen olacaklar spinal ya da genel tercih etsin bence. epiduralin yan etkisi çok oluyomus. Bizzat yaşadım hala atabilmis değilim.
Kendimi toparlayip bebeğime yetemedim yavrum sarılık oldu
Gunaydin kızlar
Sikintilarimizi atlattik. Yani.ben atlattim.
Cok.sukur.taburcu oluyoruz.
Simdi cikis.islemlerii.için beklemedeyiz.
Benim.secme.sansim.yoktu, ama olsa.idi spinal.isterdim.
Genel oldu.benim,
yesilcan86 ben ameliyathane ye girdiğimde yalnizdim.
Esim.annesini almaya gitmsiti, acilen alindim ya sezaryene.
Kontrol diye gitmistik. Nasilsa daha almazlar.dedi esim gitti aldilar,
Sakindim gerci esime haber.vermedim.telas yapmasin.diye ama.o soguk.ameliyathane deneyimi.yine de.tedirgin etti,
Odaya gelirken.uyanma.olayi.standard mis sanirim, ama.benim epey agrim oldu, neyse.gecti gitti. Gaz.sorunum da gecti su dikisleri atlattik mi.canavar gibi.olurum.Insallah ..
Canım her bünye farklı herkeste olacak diye bişey yok. Ben ilk kızımı epidural sezeryanla doğurdum şükür bende hiç baş ağrısı olmadı memnun kalmıştım ben. Ama arkadaşın şanssızlığı onda yan etki yapmış baya. Bence doktorunla avantaj ve dezavantajlarını görüşüp öyle karar verbenim şimdililk normal doğum olacak gibi görünüyor. epidural yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. bu yazdıklarını başkalarından da duydum. acaba sancıya dayanıp yaptırmamak mı en iyisi
sanırım öyle yapıcam doktoruma çok güveniyorum o bu konuda karar vermeme yardımcı olacaktır.geçen doğumumda suni sancıyı baya uzun süre aldım ama ikinci doğumda daha çabuk açılma oluyor deniyor belki epidurale de ihtiyaç duymam ya da dozları oluyormuş en az dozdan da düşünülebilir.Canım her bünye farklı herkeste olacak diye bişey yok. Ben ilk kızımı epidural sezeryanla doğurdum şükür bende hiç baş ağrısı olmadı memnun kalmıştım ben. Ama arkadaşın şanssızlığı onda yan etki yapmış baya. Bence doktorunla avantaj ve dezavantajlarını görüşüp öyle karar ver
Bizde bugün bir aylık olduk ama ben hala bir düzen oturtamadim bi gün çok uyanık kalıyor ağlıyor niye ağlıyor bir yerimi açıyor agriyor rahat değil diyorum bugünde çok uyuyor niye uyuyor acaba hastanın diyorum ortasını nasıl bulacam
Kokusu bişeye benziyor mu canım?Bebeğin suyu baya bildiğin su şeklinde geliyor akıntı gibi değil kızlar bi de değişik bir kokusu oluyor ordan da anlayabilirsiniz
Canım kesinlikle acile git serum takarlar tahlil yaparlar. Ben de ishal olmuştum susuz kaldığım için çarpıntım olmuş nstde bebeğin kalp atışları da çok hızlıydı serum takıldı hemen. Ondan sonra düzeldi. Acile başvur hemenSabahtan beri su içsem affedersiniz çıkarıyorum 4 kilo vermişim bi günde napmalıyım sizce serum falan mı kullanayım. Dün akşam lahmacun yemiştim o dokundu belli ki hiç hastaneyle uğraşmayım dinleneyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?