- 14 Ağustos 2012
- 1.266
- 69
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #54.521
O harika. Bir.bebis.daha.geliyor.
Korkma.canim.sonunda bebegine.kavuşuyorsun.
Benim acilma.filan yok ama.nst yi bi daha.istedi.
Zaten cok.yorgunum.bugün dogurasim yok. Doktor da benimde seni.dogurtasim yok dedi. Anlastik
Fl dedikleri kemik sanirim türkçesi femur canim.
O.baski zaten saykoya baglatan.
Ama.bugun daha sakinim. Nasilsa gelecek.benim kiz.
Ama acilma hala yok buna canim.sıkıldı.
Bu arada 40 +2 yim
ama fl de çok küçük bir değer yazıyorO harika. Bir.bebis.daha.geliyor.
Korkma.canim.sonunda bebegine.kavuşuyorsun.
Benim acilma.filan yok ama.nst yi bi daha.istedi.
Zaten cok.yorgunum.bugün dogurasim yok. Doktor da benimde seni.dogurtasim yok dedi. Anlastik
Fl dedikleri kemik sanirim türkçesi femur canim.
O.baski zaten saykoya baglatan.
Ama.bugun daha sakinim. Nasilsa gelecek.benim kiz.
Ama acilma hala yok buna canim.sıkıldı.
Bu arada 40 +2 yim
Iste o.deger baz alinip olcu belirleniyor.ama fl de çok küçük bir değer yazıyor
sanırım o değeri 7 ile çarpıp tahmini boy bulunuyor canım. femur kemiği sadece diz ile bilek arası demek.ama fl de çok küçük bir değer yazıyor
Masallahh..hic korkma arkadasim bugun yavruna kavusacaksin insallah...Günaydın saat 6 da suyum geldi 1 saat evde oyalandım hastaneye geldik hala ara ara su geliyor 2 cm açılma olmuş nst de bağlı bekliyorum yanımda ki odada normal doğum oldu biraz korktum
Benimde 6 eylul toplama 9 eylul transfer :) bizde gec dollenme vs olmadigi icin tarihlr cok net hehehEvet canım hatırlıyorum seni. Benim transferim de 2 eylülde yapildi
Günaydın kızlar.
Gunun ilk günaydıni benden olsun bakalim.
Nst deyiz. Kontrol umuzu yaptircaz kizimla.
miranda_1986 canım cok uzatmak istemiyorum. Tek diyecegim sen iyi bir dostsun ve ben sacmaladigimi biliyorum ama zaten normal biri degilim ben. Hafiften usutuk, depresyona egilimli bir catlagim. Yani kimse beni ciddiye almasın
Canim o değeri 7 ile carpacaksinama fl de çok küçük bir değer yazıyor
çok az kalmış o zaman, sevin bence. bugün yarın doğar bebişin allahın izniyleSanci var 5 dk 1 hemde 100 uzeri ama bebek hala yukarda o yüzden eve geri geldim offf. Bu bebisleri nasıl aşağıya çekeceğiz yahu
İnşallah canım sağol bekliyorum halaMasallahh..hic korkma arkadasim bugun yavruna kavusacaksin insallah...
Merhaba kızlar
Birşeyler yedikten sonra 2. Nst mi de.yaptırdım.
Doktor sancı gördü sanirim ama dogum sancisina.benzemiyor dedi.
Dun.gece cok.az.uyudum ve su anda.bile acayip yorgunum.
Eve.gelene kadar.bile kac.kere kasilma.geldi ama.yorgunluktan olduğunu dusunmekteyim.
Doktor da.sancilarin.artarsa.yarin.gel.yoksa pazartesi dedi.
Arttığını anlayabilecek miyim ışte ondan.emin.olamadim.
Ya da en.azindna haZirlik mi dogum sancısı mi.
Neyse.sanirim insan.o an.anlar. hep.öyle derler ya hani.
Benden haberler bugunluk bu.kadar.
Mirandosum ben de.seni.seviyorum
Canim cok rahat anlayacaksın. 9 ay boyunca yaşadığın hicbirseye benzemiyor.karnin kasilmaktan yukarı doğru cekilecej
Canim allah analı babalı buyutsun şimdi nasıl hissediyorsun ağrı falan var mı sütun geldi mi hemen:) gerçi ikinizde saglikliymissiniz önemli olan oKedibochi hanife55 salı günü 41+0 da spinal sezaryen olduk suyumuz azalmaya baslamis nst dümdüz daha fazla beklemek riskli olcakti hayirlisi boyleymis:) cok sukur saglikliyiz darisi sizlere insallah :) ultrason kilo tahminlerine guvenmeyin kizlar ultrasonda 4 kilo cikan cocuk 3200 dogdugunda ben hem de bi hastanede degildi kontrollerim hepsi mi yanilir
Hava da askkk kokusu var!! :)Merhaba kızlar
Birşeyler yedikten sonra 2. Nst mi de.yaptırdım.
Doktor sancı gördü sanirim ama dogum sancisina.benzemiyor dedi.
Dun.gece cok.az.uyudum ve su anda.bile acayip yorgunum.
Eve.gelene kadar.bile kac.kere kasilma.geldi ama.yorgunluktan olduğunu dusunmekteyim.
Doktor da.sancilarin.artarsa.yarin.gel.yoksa pazartesi dedi.
Arttığını anlayabilecek miyim ışte ondan.emin.olamadim.
Ya da en.azindna haZirlik mi dogum sancısı mi.
Neyse.sanirim insan.o an.anlar. hep.öyle derler ya hani.
Benden haberler bugunluk bu.kadar.
Mirandosum ben de.seni.seviyorum
Benim de ablama aylarca çocuk 4 üstü doğar. Sen minyonsun. Catin dar. Sezeryan dediler de. Çocuk gele gele 3.250 geldi. Meğer bebek de minyonmus :)) sonuçta tahmini bunlar yaaaKedibochi hanife55 salı günü 41+0 da spinal sezaryen olduk suyumuz azalmaya baslamis nst dümdüz daha fazla beklemek riskli olcakti hayirlisi boyleymis:) cok sukur saglikliyiz darisi sizlere insallah :) ultrason kilo tahminlerine guvenmeyin kizlar ultrasonda 4 kilo cikan cocuk 3200 dogdugunda ben hem de bi hastanede degildi kontrollerim hepsi mi yanilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?