2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
ama fl de çok küçük bir değer yazıyor

Olsun. Biz seni her halinle seviyoruz!! 

Merhaba kızlar
Birşeyler yedikten sonra 2. Nst mi de.yaptırdım.
Doktor sancı gördü sanirim ama dogum sancisina.benzemiyor dedi.
Dun.gece cok.az.uyudum ve su anda.bile acayip yorgunum.
Eve.gelene kadar.bile kac.kere kasilma.geldi ama.yorgunluktan olduğunu dusunmekteyim.
Doktor da.sancilarin.artarsa.yarin.gel.yoksa pazartesi dedi.
Arttığını anlayabilecek miyim ışte ondan.emin.olamadim.
Ya da en.azindna haZirlik mi dogum sancısı mi.
Neyse.sanirim insan.o an.anlar. hep.öyle derler ya hani.
Benden haberler bugunluk bu.kadar.
Mirandosum ben de.seni.seviyorum

Bayanlar birşey sorucam. 40 haftadan sonra doğum yapanlardan kendiliğinden sancısı gelen var mı yoksa 40 geçenlerin hepsi suni sancı mı? bi bilen var mı aranızda

C

Canım sanci sırasında karnin yukarıya doğru toplanıyor belinden ve rahminden ağrı geliyor ama 30 sn ile 1 dk içinde geçiyor. 5 dakikada 1 e düşerse gidin diyorlar ama bebek hala yukarda ise sancıları çok hafif hissediyormussun. Doğum kanalına inince çok daha ağır geciyormus bana ebe öyle dedi.asagida olsaydı bu kadar rahat olmazdın dedi

Kızlar bir de bebek hareketleri çok önemli sanci arasında veya sırasında hissetmeniz lazım. Takip edin mutlaka. Nst öncesi tatlı yiyin.bende hareket hissedemedigi için şekerli serum vermek istedi kabul etmedim çikolata yiyeyim 10 dk sonra tekrar cekileyim dedim tam dedi sonra hareketleri göründü zaten.

Allah hayırlı ve sağlıklı bir doğum nasip etsin hepimize

Kedibochi hanife55 salı günü 41+0 da spinal sezaryen olduk suyumuz azalmaya baslamis nst dümdüz daha fazla beklemek riskli olcakti hayirlisi boyleymis:) cok sukur saglikliyiz darisi sizlere insallah :) ultrason kilo tahminlerine guvenmeyin kizlar ultrasonda 4 kilo cikan cocuk 3200 dogdugunda benhem de bi hastanede degildi kontrollerim hepsi mi yanilir

Canim allah analı babalı buyutsun şimdi nasıl hissediyorsun ağrı falan var mı sütun geldi mi hemen:) gerçi ikinizde saglikliymissiniz önemli olan o

Hava da askkk kokusu var!! :)

Peki senin bebiş doğum kanalına girmiş mi? Bir de acilman var mi diye baktı mi?

Göğüs ucuyla oynayarak da sancılar baslatilabiliyormus. Dün gece uyuyamadığım da onu okuyorum netten. :) bir de accupressure noktalarına baskı yapınca da doğum baslatilabiliyormus. Bacakta bir yer var ama ben bulamadım. Bi de yetişemedim. :) omuzlarda ve ellerde oluyormuş. Ona baskı yaptım ama ne işe yaradı anlamadım. Neyse bu akşam kocama yaptircam :)

Dün akşamda kocamla boom boom pow durumları... Ama valla bu sondu. Ben bu sefer hiç rahat edemedim. Belim sürekli ağrıyor. Açılma olduysa oldu. Olmadıysa da devin kendi bilir. İlla ikizler olcak :) sipaaa

Benim de ablama aylarca çocuk 4 üstü doğar. Sen minyonsun. Catin dar. Sezeryan dediler de. Çocuk gele gele 3.250 geldi. Meğer bebek de minyonmus :)) sonuçta tahmini bunlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…