2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
yesilcan86 canım 10 gün neden sadece bunları yiyeceksin ki? Gaz çıkınca sıvı gıda dışkı sonrası katı gıda başlanır genelde. 10 gün çok uzun belki bi nedeni vardır ama yanlış anlamış da olabilir misin acaba. Doktoruna tekrar danış bence canım

mirandacım psikolojim gerçekten çok bozuk. bu kızın gecikmesi haricinde başka sıkıntlar da var. en azında kızım gelseydi onunla ilgilenir kafamı dagıtırdım. tamam ciddi bir saglık sorunu vs değil ama hayat zor..
bekledikçe de gelmiyor işte
kendime yüklenmiyorum ki. yürüyüş yapmaya çalışıyorum . ama ilk kez bugün çok agırlaştığımı hissettim. daha günüm 2 gün geçti çok değil. doktor on güne kadar bekleyebilir. ama benim artık ruhsal değil sadece fiziksel saglıgım da iyi değil. umutsuzluğa kapılıyorum ister istemez.
bu kadar normal normal diye kastım kendimi, sancım açılmam filan gelmicek sanırım bana sezaryen yolları görünüyor.
artık olursa da canımı sıkmicam. iyi olalım kızımla yeter. artık karnımdan sevmek istemiyorum onu. diger doguran arkadaşlar gibi elini kolunu bacaklarını yüzünü gözünü saçını görmek, koklamak öpmek, emzirmek.. ben de anne oldum demek istiyorum.
inan şu anda agladım aglicam. çok zormuş çook.
öte yandan kendime de kzııyorum. en azından bebeğim iyi hareketleri suyu vs. bu kadar kasma kendini diye.
ablam aradı akşamüstü. ee ne var ne yok bi gelişme var mı diye.
kıza da çemkirdim !
abla lütfen beni aramayın sormayın. ee kızım merak ediyorum seni dedi. haklı .. ama ben de haklıyım !
dogurursam ilk senin haberin olur. nolur arama artık dedim.
telefonu kapadıktan sonra da kalbini mi kırdım acaba diye pişman oldum. karma karışık duygular içindeyim ve çok zor durumdayım.
yarın da gönderecek beni sanırım. artık pazartesi belli olur bizim durumumuz. olmayacak, gelmeyecek kızım kendisi
çabaladın, moral vermeye çalışıyorsun. çok teşekkür edeirm.
ben de seni öperim !

seni o kadar anlıyorum ki.
insan hamile iken hele ki son zamanları çok hassaslaşıyor.
kelin ilacı olsa başına sürer derler. ama yine de kendini üzmemeye çalış. bebeginin kilosu çokta düşük değil, dogsa bile çok zorlanacağını sanmam.
saglıkla sıhhatle kurtulun inşallah..

Iste en basitinden kakasini yapmasi da bir risk ( allahimmmm....tevekkul tevekkul...sonumuz hayir olsun en fazla 30 mayisa kdr beklicem sanirim..bir tez canli basak burcu olarak bu hamilelik islerinin son anlari bana gore diilmis:))

Sağol sherry cim. Dediğin gibi dogum psikolojisi. Orda kalacak değiller çıkacaklar tabi ama insan kontrol edemedigi seyin stresine giriyor. Tarihlere takılma bence erken veya geç neye göre? Tarihe takılıyoruz ışte. Hazır olunca gelecek zaten. Ama ışte bilsek de yine aynı strese giriyoruz. Ummadığın anda ya nişan ya adet ağrısı ya da azıcık bi suyun gelecek ve gülümseyeceksin. Işte o heyecen ve huzurla geçen bi süre sonra asıl huzur bu günlerin hepsini unutturacak. 10 gün değil 15 gün geçse de takma kafana. O kadar da beklemez zaten. Çömelip kalk nefes alıp çömel ve yerde nefes ver. Nefes al kalkınca ver. Tutun bi yerden. Ben bunu evde son gunler hatta doğumhanede bile yaptım. Oğlum 40+3te oldu.

Stripping nedir?

Arkadaşıma dr 3cm açıklık varken normal doğumuzun hızlandırmak için bi çeşimdi muayene yaptı. Bugun şöyle sağlam 3 saatlik bir yürüyüş yaparsan bugün bile doğuma gelebilirsin dedi. Bunun üzerine arkadaşım 6 gün sonra rahat ve hızlı bir doğum yaptı. Darısı başınızaolsun inşallah

Ben her hafta kontrolü iple çekiyorum iyi sabrediyosunuz valla yaaa bu rahatlığın tadını çıkar bence canım

Kızlar troid hormonu m 3.8 çıktı çok mu tehlike li bi değer internet de okudukları m can sıkıcı bilgisi olan yorum yapabilir mi lütfen

Iste o anlattiginiz muayene cesidi stripping...membrane stripping/sweeping diye de geciyor.

Selmacim ah ah.
Dizlerim tutmuyor.
Yapamiyorum o.hareketleri ben
Anca yürüyüş ışte.
Bir de.merdiven inip cikmaca.
Gecen cumartesi suyum geldi sandim. Acilen gittim hastaneye. Ama maalesef yanlıs alarm imis. Sonraki kontrolumde de acilma sanci sifir olunca tornistan eve.
Oysa.ablam.bile.geldi.kosa kosa.dogurcam diye.
Eve.yolladım gerisin geriye.
Kv geliyor yarin aksam da.
Durmadan soruyor herkes hadi dogdumu dogdu mu?
Kimse sormasin.
Ben.dogurana kadar kimse gelmesin.
Vallahi bunaldim.
Demin yalniz basima dışarı ciktim. Yuruyemicem icin arabayla.gec saat malum. Esim karsi cikti ama dinlemedim.
Karnim.burnumda araba kullandım.
Ne.yapayim. yalniz kalmaya nefes almaya ihtiyacım vardı.
Gelemiyorum sık boğaza.
Hele su aralar. Sanirim depresyona girdim

Canım benim sabır az daha sabır. Günler hatta kimbilir belki de saatler sonra mis kokulu yumuş yumuş elli bebeğine kavuşacaksın minicik bir meleğin olacak ve tüm bu sıkıntılarını unutacaksın inş. Lütfen bi daha öyle tek başına arabaya binme Allah korusun ne olur ne olmaz. Bebeğini kucağına alacağın o ilk anı hayal et ve bol bol dua et Allah yardımcın olsun tatlım

Biraz sakinleş canım kendini ve bebisini stresten uzak tutmaya caliss bende kV dem erken gelip de her gün bugün doğacak mi stresin e girmek istemiyorum benim ki de pazar gelicek inş. Senin baya canını sikmislar istemeden az daha sabret inş hayırlısı ile tabi en kisa zamanda doğuruyor um diye yazarsın buraya çok icten dua ediyorum senin için hamilelik daha bi Hassa kiliyo bizi sanirim

Sherricim bu psikolojiden hemen kurtulur musun??? Artık wc ye gidip üstüne bir sifon mu çekersin, duş alıp pis suyla senden arınıp gitmesini mi beklersin, yoksa derin nefes alıp nefes verip karbondioksitle cigerlerinden mi savarsin bilemem. Ama lütfen benim tanıdığım esprili, neşeli, güçlü, dünyaya meydan okumaya hazır serry ol! Zira ben seni öyle sevdim :)
Bir de neden bebeğin her dogmadigi günü yenilgi gibi görüyorsun anlamıyorum. Biz onların bugün de dogabilme ihtimalini sevmedik mi? Sanki şu an doğsalar beklememiz bitecek mi? Bundan sonra emmesini, gazını, kakasini bekleyeceğiz. O bitecek okuldan dönmesi. O bitecek erkek arkadaşıyla ilk geçirdiği date ini. Üni sınavı sonucunu. Üni den geri gelmesini. Evlendiği gün gelinligiyle nikah salonuna girmesini. O hamile kalınca bebeğini doğuracagi günü bekleyeceğiz. Bizim beklememiz bitmiyor ki! Daha yeni başlıyor. Önemli olan tüm bu zamanlarda onu sevgiyle heyecanla beklemek. Güzel anılar biriktirmek. Sen zaten şimdiden bir annesin. Onun küçücük bir hücreden ele kola cana bürünen bir bebek olmasına yardımcı oldun. Bundan dhaa kutsal birşey mi var? O şişmiş acıyan ellerin, kocaman olmuş göbeğin, kilo almış bedeninden daha mükemmel ne var bu dünyada? Kadinligin bize bahşedilmiş şu son günleri hayal kırıklığı ile değil, lütfen kendini ve bebeğini severek geçir. Elbette elini sımsıkı kavrayıp sana dokunduğu günler gelecek bebeğinin. Mis gibi süt kokusunu içine çekeceksin. Hem de belki yarın belki yarından da yakın. Ama o zamana kadar bu çocuk dogmucak diye düşünme lütfen. Doğana kadar geçirdiğin şu günlerin tadını çıkar.
Ayyy çenemi düşürdünüz yine gördünüz mü? Normal de bile iki satırda anlatamam kendimi. Yazmışım da yazmışım yine :)) neyse sen biliyorsun benim gönlümden geçeni.

Ben her hafta kontrolü iple çekiyorum iyi sabrediyosunuz valla yaaa bu rahatlığın tadını çıkar bence canım
Valla ilk başta çok zorlanıyordum. Ben bebeğimi ilk defa 12 haftalikken gördüm. Siz burda kalp atislarini dinleyip her ay gördüğünüzde benim içim içimi yiyordu acaba bebeğim iyi mi diye. Ama zamanla alıştım. Özellikle de hareketlenince...
Ama nst ye girmeme olayı hiç rahatsız etmiyor. Çünkü sancı var dese bi türlü yok dese öbür türlü. Zaten her şekilde beklicez. Mecbuuuuur :)

beklemek çok zor kızlar ben sherry i çok iyi anlıyorum o psikolojiye bir kere girince çıkmak çok zor bende ağlamaktan helak oldum zaten.
Yapmayın bunu kendinize gülüm. Bak ben de çok heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum ama inan mutlu olmayı da ihmal etmiyorum. Kendi kendime sakalasiyorum. Bebeğimle konuşuyorum. Annemi eşimi güldürüyorum. Yine de şu son günlerimizin güzelliğini çıkarmaya tadını varmaya çalışıyorum. Sonuçta herşey bizde başlıyor biz de bitiyor. Ağlamanın kime ne faydası var?
Valla hiç bişi yapamazsaniz açın youtube da komik bebek videoları izleyin. Yeter ki nesenizi kaybetmeyin! Üç günlük dünya ayol. Değer mi??

Bilmiyorum canım genel anestezi olduğu için olabilir ama eminim dr um aynen bu şekilde söyledi 1 hafta 10 gun kadar daha bu şekilde beslenirken senin için iyi olur dedi, vardır bi sebebi zaten oğlumu sevmekten yemek gelmiyor aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…