- 7 Ocak 2014
- 3.140
- 4.421
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #54.501
yesilcan86 10 gün çok uzun canım ya hayırlı olsun bu arada Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin
Cok teşekkür ediyorum canım.evetCanım benim sabır az daha sabır. Günler hatta kimbilir belki de saatler sonra mis kokulu yumuş yumuş elli bebeğine kavuşacaksın minicik bir meleğin olacak ve tüm bu sıkıntılarını unutacaksın inş. Lütfen bi daha öyle tek başına arabaya binme Allah korusun ne olur ne olmaz. Bebeğini kucağına alacağın o ilk anı hayal et ve bol bol dua et Allah yardımcın olsun tatlım
Zaten depresyona meyiliiyim bu hormonlar.beni.iyice.mahvetti.Biraz sakinleş canım kendini ve bebisini stresten uzak tutmaya caliss bende kV dem erken gelip de her gün bugün doğacak mi stresin e girmek istemiyorum benim ki de pazar gelicek inş. Senin baya canını sikmislar istemeden az daha sabret inş hayırlısı ile tabi en kisa zamanda doğuruyor um diye yazarsın buraya çok icten dua ediyorum senin için hamilelik daha bi Hassa kiliyo bizi sanirim
Sekerim sen.bana.bakma.yahu.beklemek çok zor kızlar ben sherry i çok iyi anlıyorum o psikolojiye bir kere girince çıkmak çok zor bende ağlamaktan helak oldum zaten.
Ben 2015 ekim annesiyim evt hamilelikte tiroid değerleri çok önemli kaç haftalık gebeliğiniz var bilemiyorum ama ben de gebelikte ilk kotrolde yapılan testlerde tsh yüksek çıkmıştı doktorum beni bir endokrin uzmanına yönlendirdi o gün bugündür ilaç kullanıyorum ben de kalıcı olduKızlar troid hormonu m 3.8 çıktı çok mu tehlike li bi değer internet de okudukları m can sıkıcı bilgisi olan yorum yapabilir mi lütfen
Kızlar zor elbet bu kadar beklemesi ve belirsizlik durumu ama sonu çoook güzel olacak mis kokulu melekler gelecek yanımıza. Kendinizi de bebişlerinizi de üzmeyin lütfen. Hadi biraz pozitiflik iyi güzel düşünce zamanıbeklemek çok zor kızlar ben sherry i çok iyi anlıyorum o psikolojiye bir kere girince çıkmak çok zor bende ağlamaktan helak oldum zaten.
Canım biz seninle tüp bebek sayfasında da yazışıyorduk dimi? Ben eylülde tüp bebek yaptırdımBilmiyorum canım genel anestezi olduğu için olabilir ama eminim dr um aynen bu şekilde söyledi 1 hafta 10 gun kadar daha bu şekilde beslenirken senin için iyi olur dedi, vardır bi sebebi zaten oğlumu sevmekten yemek gelmiyor aklıma
Canım biz seninle tüp bebek sayfasında da yazışıyorduk dimi? Ben eylülde tüp bebek yaptırdım
O harika. Bir.bebis.daha.geliyor.Günaydın saat 6 da suyum geldi 1 saat evde oyalandım hastaneye geldik hala ara ara su geliyor 2 cm açılma olmuş nst de bağlı bekliyorum yanımda ki odada normal doğum oldu biraz korktum
Fl dedikleri kemik sanirim türkçesi femur canim.Kızlar bi şey sorucam. Ultrasonda bebeğin boyu nasıl hesaplanıyordu
O.baski zaten saykoya baglatan.Günaydın kizlarr..
Ve tarihini dolduranlar listesine bende eklenmiş bulunmaktayim sabır ya sabır etrafdaki baskilara tayanamayip pes etmek istemiyorun Bi hafta daa beklemek istiyorum kOntolum yarin herkes icin hayirlsii olur inşallah..
smilesny korkma canm duymamazliga ver nefes egzersizi yap evet zor ama cabucak bitip kavususrsun inşallah yavruna
Bugün doğar mı acabaGünaydın kizlarr..
Ve tarihini dolduranlar listesine bende eklenmiş bulunmaktayim sabır ya sabır etrafdaki baskilara tayanamayip pes etmek istemiyorun Bi hafta daa beklemek istiyorum kOntolum yarin herkes icin hayirlsii olur inşallah..
smilesny korkma canm duymamazliga ver nefes egzersizi yap evet zor ama cabucak bitip kavususrsun inşallah yavruna
Suyun geldi mi canımO harika. Bir.bebis.daha.geliyor.
Korkma.canim.sonunda bebegine.kavuşuyorsun.
Benim acilma.filan yok ama.nst yi bi daha.istedi.
Zaten cok.yorgunum.bugün dogurasim yok. Doktor da benimde seni.dogurtasim yok dedi. Anlastik
Fl dedikleri kemik sanirim türkçesi femur canim.
O.baski zaten saykoya baglatan.
Ama.bugun daha sakinim. Nasilsa gelecek.benim kiz.
Ama acilma hala yok buna canim.sıkıldı
Ayy bebiş geliyoooorrGünaydın saat 6 da suyum geldi 1 saat evde oyalandım hastaneye geldik hala ara ara su geliyor 2 cm açılma olmuş nst de bağlı bekliyorum yanımda ki odada normal doğum oldu biraz korktum
Suyun geldi mi canım
Hayir seker malesef gelmediSuyun geldi mi canım
Hemi de 19 mayis olacak dogum tarihi.Ayy bebiş geliyoooorr
Bende bugün dolduruyorum canıM. Sabah sabah beni bi ağlamak aldı. böyle beklicem bir hafta daha sonra suni sancıyı dayıyacaklar galiba. sorun suni sancı değil de kendi sancım olaydı dayanamicak noktaya kadar evimde beklemekti niyetim. suni olunca en baştan itibaren hastanede nst ye bağlı yatarak çekicem sancıları o zor geliyor işte.hastanede bekleyince sinir buzcu ve dayanılmaz olmuştu ilk doğumum .Günaydın kizlarr..
Allah.gönlüne göre versin.canim.Günaydın kızlarŞafak 16 ama içime 23-24 yada 25 mayısta gelecek meleğim diye doğuyor bakalım doğru çıkacak mı... çoook özledim onu bu arada eşimin doğum günü 23 mayıs hatta gece doğduğu için 24 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?