2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın kızlar.
Gunun ilk günaydıni benden olsun bakalim.
Nst deyiz. Kontrol umuzu yaptircaz kizimla.
miranda_1986 canım cok uzatmak istemiyorum. Tek diyecegim sen iyi bir dostsun ve ben sacmaladigimi biliyorum ama zaten normal biri degilim ben. Hafiften usutuk, depresyona egilimli bir catlagim. Yani kimse beni ciddiye almasın

Cok teşekkür ediyorum canım.evet
O anlarin.hayali.beni rahatlatıyor.

Zaten depresyona meyiliiyim bu hormonlar.beni.iyice.mahvetti.
Umarim.bir.de.dogum sonrası depresyona girmem.

beklemek çok zor kızlar ben sherry i çok iyi anlıyorum o psikolojiye bir kere girince çıkmak çok zor bende ağlamaktan helak oldum zaten.
Sekerim sen.bana.bakma.yahu.
Az kaldı kavuşacağız yavrulara. Az.daha sabir
Not. Kelin.ilaci.var sanki de.basina.sürecek

Kızlar troid hormonu m 3.8 çıktı çok mu tehlike li bi değer internet de okudukları m can sıkıcı bilgisi olan yorum yapabilir mi lütfen
Ben 2015 ekim annesiyim evt hamilelikte tiroid değerleri çok önemli kaç haftalık gebeliğiniz var bilemiyorum ama ben de gebelikte ilk kotrolde yapılan testlerde tsh yüksek çıkmıştı doktorum beni bir endokrin uzmanına yönlendirdi o gün bugündür ilaç kullanıyorum ben de kalıcı oldu

beklemek çok zor kızlar ben sherry i çok iyi anlıyorum o psikolojiye bir kere girince çıkmak çok zor bende ağlamaktan helak oldum zaten.
Kızlar zor elbet bu kadar beklemesi ve belirsizlik durumu ama sonu çoook güzel olacak mis kokulu melekler gelecek yanımıza. Kendinizi de bebişlerinizi de üzmeyin lütfen. Hadi biraz pozitiflik iyi güzel düşünce zamanı

Günaydın kizlarr..
Ve tarihini dolduranlar listesine bende eklenmiş bulunmaktayim sabır ya sabır etrafdaki baskilara tayanamayip pes etmek istemiyorun Bi hafta daa beklemek istiyorum kOntolum yarin herkes icin hayirlsii olur inşallah..
smilesny korkma canm duymamazliga ver nefes egzersizi yap evet zor ama cabucak bitip kavususrsun inşallah yavruna

Canım biz seninle tüp bebek sayfasında da yazışıyorduk dimi? Ben eylülde tüp bebek yaptırdım

Günaydın saat 6 da suyum geldi 1 saat evde oyalandım hastaneye geldik hala ara ara su geliyor 2 cm açılma olmuş nst de bağlı bekliyorum yanımda ki odada normal doğum oldu biraz korktum
O harika. Bir.bebis.daha.geliyor.
Korkma.canim.sonunda bebegine.kavuşuyorsun.
Benim acilma.filan yok ama.nst yi bi daha.istedi.
Zaten cok.yorgunum.bugün dogurasim yok. Doktor da benimde seni.dogurtasim yok dedi. Anlastik

Kızlar bi şey sorucam. Ultrasonda bebeğin boyu nasıl hesaplanıyordu
Fl dedikleri kemik sanirim türkçesi femur canim.

O.baski zaten saykoya baglatan.
Ama.bugun daha sakinim. Nasilsa gelecek.benim kiz.
Ama acilma hala yok buna canim.sıkıldı.
Bu arada 40 +2 yim

Bugün doğar mı acaba

Suyun geldi mi canım

Bende bugün dolduruyorum canıM. Sabah sabah beni bi ağlamak aldı. böyle beklicem bir hafta daha sonra suni sancıyı dayıyacaklar galiba. sorun suni sancı değil de kendi sancım olaydı dayanamicak noktaya kadar evimde beklemekti niyetim. suni olunca en baştan itibaren hastanede nst ye bağlı yatarak çekicem sancıları o zor geliyor işte.hastanede bekleyince sinir buzcu ve dayanılmaz olmuştu ilk doğumum .

Allah.gönlüne göre versin.canim.
Ah.icime.doganlar.beni.mahvetti zaten.
Ilkin 3.ya da 5 mayis.ta.doğar diyordum bak.20.si.geldi tik.yok.
Umarim senin.basina.gelemz.bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…