2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Oyyyyy masallah allah anali babalı büyütsün canm

Ay canımmmmmmm. . Enerji mutluluk oldun bana. Son günlerde iyice kafayı yemişken korkudan . Nasıl iyi geldi . Cevabın. Eşime okucam yazdıklarını. Bi de hastane izin verip de kocam elimden tutsa beraber girsek oğlumu beraber getirsek başla bişi ıstemiom. Tekrar teşekkürler

Bebik hareketleri bariz azaldi...yani uyku saatleri ayirt ediliyor artik ama ben iyice stres oluyorum...haftaya suni mi istesem soyle 39+3te ya da 39+5te falab..ne dersiniz?

Canım benim bebis bu hafta biraz aşağı inmiş ti eğer doktorun bu sefer seni muayene etmek için iyice vajina ya doğru ultrason cihazını tuttuysa demek ki inmiş çocuk çünkü kafa tarafina bakabilmek için bu hafta ilk defa öyle muayene etti beni onun üzerine bak demek ki çocuk asagida dedi ..

Kixlar şu troid işi canımı çok sıkıyor 3.8 çıktı doktor a yarın gidecem bugün tatil diye..sorabileceginiz biri varsa sorar misiniz yada bilginiz var mi ilaç kullanmadım bi sıkıntı oluşturur mu bu değer bebek de

canım benim ultrason muayenem olmadı ki. aşagıda mı indi mi bilmiyorum o yüzden yani doktor ibşi demedi sadece açıklıga baktı.
o önemli demek ki onun içimn.

Kızlar bir saat önce suyum geldi. Hastaneye yatışım yapıldı. Açıklık 2 cm. Sancım olmadığından ufak dozda suni veriliyor. Dualarınızı eksik etmeyin.
bir avazda alırsın kucagına inşallah
senin kız dediğin gibi gününde 20 mayısta gelecek galiba. yeterli acıklıga ancak 12 den sonra gelebilir

Bebik hareketleri bariz azaldi...yani uyku saatleri ayirt ediliyor artik ama ben iyice stres oluyorum...haftaya suni mi istesem soyle 39+3te ya da 39+5te falab..ne dersiniz?
Evet benim nebegimde cok hareketloudi 2-3 gun oncesine kadar ama artik oladar guclu ve sik deil korkuorum ama sanirum normal bi durum sanirim cunku dun nst de hersey normal cikti

Benimde ayni durumda 2-3 gun oncesine kadar cok hareketli olan bebegimim hareketleri baya azaldi korkuyorum ama haftasina gore normal bir durum sanirim dunku nst de sorun cikmadi cunku.Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah
Benim de dun nst normal cikti ama o anlarda ztn hareketliydi...hakkimizda hayirlisi :/

Ne demek canım, bende son günler de çok kötü oldum kafayı yiyecek duruma geldim ama suan çok rahatım, hastaneyle görüş belki kabul ederler eşini, Allah yardimcin olsun

Evet benim nebegimde cok hareketloudi 2-3 gun oncesine kadar ama artik oladar guclu ve sik deil korkuorum ama sanirum normal bi durum sanirim cunku dun nst de hersey normal cikti
Kızlar benim bebem küçük olduğu için mj acaba.hareketli ve hareket ettikçe çok canim aciyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…