- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #54.561
hayirlisi olsun canim. dogum gelip gecici. kalici olan bebegin ve ona kavusman. insallah hayirlisiyla kavusursunuz.Kızlar boşuna sancı çektim sabah 7 den beri ilerleme yok sezeryana alınacağım sonucu yazarım dua edin lütfen
Oyyyyy masallah allah anali babalı büyütsün canmCanım arkadaşlarım, ancak yazabildim size, dün akşam 18.50 de bebeğim dünyaya geldi çok şükür çok sağlıklı maşallah, dr um benim panik oldugumu görünce genel anestezi almamı uygun gördü ama hiç yan etki yaşamadım çok şükür ameliyatimda çok güzeldi, bugün ayağa kalktım, yürüyüşümu yapıyorum, oğlumu kucağıma alabiliyorum şiddetli ağrılarım yok yani sezeryan olacaklar hiç korkmayın gerçekten şiddetli ağrılar olmuyor.
Bu arada oğlum çok tatlı teyzeleri 3850 gr 50 cm doğdu. Benim sütüm yok malesef 1 damla bile gelmedi mama vermek zorunda kaldık, tek sıkıntım bu geri kalan hersey çok iyi çok şükür
Sanki dün inen karnım bugün yukarı çıktı deliriyorum sanırımAy bilmiyom nicksizcim. Bugün sanki karnım daha da yukarı çıkmış!!
Bekletecek herhalde daha
Ay canımmmmmmm. . Enerji mutluluk oldun bana. Son günlerde iyice kafayı yemişken korkudan . Nasıl iyi geldi . Cevabın. Eşime okucam yazdıklarını. Bi de hastane izin verip de kocam elimden tutsa beraber girsek oğlumu beraber getirsek başla bişi ıstemiom. Tekrar teşekkürlerCanım sorun bana değil ama cevaplama gereği duydum, bende spinal istiyordum ama ben biraz panik yapınca dr um genel yaptı da az verdiler galiba cunku ameliyathaneden sedyeyle çıkarken oğlumun yanağını yanagima koymuşlar uyan bak oğluna bak diye sesleniyorlardi, gözümü tam açamadim oğlumu net göremedim ilk anda ama mis gibi kokusunu ilk ben çektim içime. Ağrı sancı illaki oluyor ama normal dogumdan daha fazla olduğunu sanmıyorum, ameliyatın ertesi günü oğlumu kucağıma rahatça aldım şuanda da ağrım sizim yok denecek kadar az, sonda dedikleri incecik bi kablo gibi bişey acısı çok azcik bişey. Normal doğum olsaydı keşke diye onceden diyodum ama bi gece normal doğum ünitesinde yattım korktum, oglum bana iyilik yapmış ters dönmüş dedim açıkçası. Ben memnun kaldım maşallah çok sağlıklı dogdu oğlum. Darısı bebeğini kucağına hemen almak isteyen herkesin başına
yok valla benim de cikti. dun sutyenimden 6 parmak kadar asagidaydi sertlik. simdi nerdeyse oraya dayadi. ve kac gundur yasamadigim mide yanmasi bugun geri geldi !Sanki dün inen karnım bugün yukarı çıktı deliriyorum sanırım
ay ben bunu gormemisimmmmm...@miranda_1986ne kadar pozitifsin sen ya buranin sabah sekeri gibisin senin veneff1316 guzel enerjisi benide cok guzel etkiliyor
Canım benim bebis bu hafta biraz aşağı inmiş ti eğer doktorun bu sefer seni muayene etmek için iyice vajina ya doğru ultrason cihazını tuttuysa demek ki inmiş çocuk çünkü kafa tarafina bakabilmek için bu hafta ilk defa öyle muayene etti beni onun üzerine bak demek ki çocuk asagida dedi ..canım benim kişisel bir tecrübem yok ama 40. haftasıondan sonra kendi sancısı ile doguranları okudum nette.
inşallah bizim de öyle olur.
doktor az sancı gördü bugün yani görd de yeterli görmedi. dogurtmak istemiyorum seni 19 mayısta dedi. hehhehe...
dogurtmak istese suni verebilirdi. valla benim de işime geldi. öyle kolumda sancı serumu karnımda elektrodlar yatmak istemezdim.
evde karşılamak istiyorum dalgaları.
tıpkı snein istediğin gibi. insallah gönlümüze göre olur..
canım acılmam yokmus. ama bebiş inmiş mi inmemiş mi ona bakmadı. ultrasona girmedim zaten bi nst bir de elle muayene.
kocayla pom pom poww hayal oldu canım. geçen cumartesi suyum geldi mi gelmedi mi emin değilim ama sızmalar devam ediyor.
riske girmek istemedim
enfeksiyon filan kaparız ne gerek var dedim.
4 saat kadar uyudum hastaneden gelince.
yattıgım yerden de dalgaları hissettim. daha önce hissetiklerime benzemiyor bunlar. karnım kasılıp aşağıya dogru iniyor bu kasılma ve afedersin popo deliğime kadar hissediyorum. sonra dalga belime vuruyor hafifce rahatsız ediyor. nefesle karşılamaya çalışıyorum. uyumadan önce gelenleri saymadım ama uyuyup uyandıktan sonra da geldi.
eşimi haberdar ettim ne olur ne olmaz. sıklaşırsa yarını bile beklemeden gideriz hastaneye.
şu kasılma sayar programı kullanayım ben bari. sona mı yaklaşıyoruz acaba? şimdi kendimi umutlandırmakta istemiyorum ama inşallah yarın kavuşurum evladıma. doktorumun mesai saatleri arasında olursa daha da iyi olur. olmadı saglık olsun. tontişimi çook özledim. hep konusuyorum onunla. gel annneeem gel diye.
Canm cok agri cekmeden Allahm yavruna kavuşmak nasip etsin inşallahKızlar bir saat önce suyum geldi. Hastaneye yatışım yapıldı. Açıklık 2 cm. Sancım olmadığından ufak dozda suni veriliyor. Dualarınızı eksik etmeyin.
canım benim ultrason muayenem olmadı ki. aşagıda mı indi mi bilmiyorum o yüzden yani doktor ibşi demedi sadece açıklıga baktı.Canım benim bebis bu hafta biraz aşağı inmiş ti eğer doktorun bu sefer seni muayene etmek için iyice vajina ya doğru ultrason cihazını tuttuysa demek ki inmiş çocuk çünkü kafa tarafina bakabilmek için bu hafta ilk defa öyle muayene etti beni onun üzerine bak demek ki çocuk asagida dedi ..
bir avazda alırsın kucagına inşallahKızlar bir saat önce suyum geldi. Hastaneye yatışım yapıldı. Açıklık 2 cm. Sancım olmadığından ufak dozda suni veriliyor. Dualarınızı eksik etmeyin.
Kızlar bir saat önce suyum geldi. Hastaneye yatışım yapıldı. Açıklık 2 cm. Sancım olmadığından ufak dozda suni veriliyor. Dualarınızı eksik etmeyin.
Kızlar bir saat önce suyum geldi. Hastaneye yatışım yapıldı. Açıklık 2 cm. Sancım olmadığından ufak dozda suni veriliyor. Dualarınızı eksik etmeyin.
Evet benim nebegimde cok hareketloudi 2-3 gun oncesine kadar ama artik oladar guclu ve sik deil korkuorum ama sanirum normal bi durum sanirim cunku dun nst de hersey normal ciktiBebik hareketleri bariz azaldi...yani uyku saatleri ayirt ediliyor artik ama ben iyice stres oluyorum...haftaya suni mi istesem soyle 39+3te ya da 39+5te falab..ne dersiniz?
Benimde ayni durumda 2-3 gun oncesine kadar cok hareketli olan bebegimim hareketleri baya azaldi korkuyorum ama haftasina gore normal bir durum sanirim dunku nst de sorun cikmadi cunku.Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallahama ben
Benim de dun nst normal cikti ama o anlarda ztn hareketliydi...hakkimizda hayirlisi :/Benimde ayni durumda 2-3 gun oncesine kadar cok hareketli olan bebegimim hareketleri baya azaldi korkuyorum ama haftasina gore normal bir durum sanirim dunku nst de sorun cikmadi cunku.Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah
Ay canımmmmmmm. . Enerji mutluluk oldun bana. Son günlerde iyice kafayı yemişken korkudan . Nasıl iyi geldi . Cevabın. Eşime okucam yazdıklarını. Bi de hastane izin verip de kocam elimden tutsa beraber girsek oğlumu beraber getirsek başla bişi ıstemiom. Tekrar teşekkürler
Kızlar benim bebem küçük olduğu için mj acaba.hareketli ve hareket ettikçe çok canim aciyiiiEvet benim nebegimde cok hareketloudi 2-3 gun oncesine kadar ama artik oladar guclu ve sik deil korkuorum ama sanirum normal bi durum sanirim cunku dun nst de hersey normal cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?