- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #54.281
Sana acil dogumlar diliyorum şekerim. İnşallah yarın akşama varmadan sağlıkla, bir avazda bebeğini kucağına alırsın.Ben de 41 bitiyor yarin. Hala bekliyorum :)
Amin kolay guzel dogumlariniz olsuuun.
Ben de bugün doktora gittim. Bebeğin pozisyonuna baktı. Hala çok yukarda, haftaya acilmana bakarız dedi. Yani en az bir hafta daha beklemiyor.Bnde doktordan geldım Bebek rahat dedi ne sancı çıktı ne su var of gel bebişim artık ya
Sana acil dogumlar diliyorum şekerim. İnşallah yarın akşama varmadan sağlıkla, bir avazda bebeğini kucağına alırsın.
Ay ben bekleyemiyorum. Maşallah sizin sabrıniza
İşimiz iş bu bebişlerle kılolu da 3450 olmuş korkuyorum 4 olucak dıye kılo alsın tabı de doğurması var bıde:))Ben de bugün doktora gittim. Bebeğin pozisyonuna baktı. Hala çok yukarda, haftaya acilmana bakarız dedi. Yani en az bir hafta daha beklemiyor.
Aynı ben tıpkı ben. Bugün sabahtan beri öyleydim bu 3 saat önce geçti bişey yok sımdi. Nasıl ağladım sancılar yalanciymis demekki dedim sonra . İnşallah bida olmaz.doğum günume kadarKızlar benim yalancı sancılarim oluyor bazen. Önce belimden ağrı giriyor sonra da karnım kasiliyor. Bir iki dk sonra geçiyor. Ama geçtiği anda bebeğim kipirdanmaya başlıyor ve güçlü güçlü tekme atıyor.
Bu sancılar bebeği stese mi sokuyor acaba?
Aynı duyguyu bende yaşıyorum canımAtkadaslar bisey sormak istiyorum size benim bebegim mideme tekme attiginda yada poposunu dayadiginda icim bi tuhaf oluyo sanki kalbim carpiyo anlik nefesim kesiliyo gibi bu herkeste oluyomu yoksa benmi yasiyorum sadece
vay demek hanfendi ve beyefendilerin rahatı bozuluyor da ondan hareketleniyorlarDoktordan çıktım şimdi. Sordum bu durumu. Bebek uyanıyor sancı gelince ondan tekmeliyordur. Rahatsız olmaz merak etme dedi.
Bebek daha yukarda. Bu hafta gelmez, haftaya acilmana bakarız dedi. Yani ben bir hafta daha dogurmayacagim ve bu bebek ikizler burcu olacak!! Yazıklar olsun onca squata
Ufak bir tavsiye beklemeye alistirin kendinizi hele gun gelmeden dogmadi demeyin cunkuuu ben de hep erken gelecek diye bekliyordum 29 30 gibi erken dogum riski olmustu. En faala 38i gorur diyoedum ustunden 1 ay gecti :)) erken gelecegi tutarsa surpriz olur yoksa beklemek yorucu ve stresli hale gelebilir. Sen de basaksin ben de oyle. Canimiz tez :) biliyorum demesi kolay da sabretmesi zor :))
Bugün bende aynı şeyi düşündüm nst deyken canım çünkü sancı ile bebeğin hareketi es zamanli çıkıyo du. Acaba dedim bebek hareket edince mi sancı cikiyo yoksa sancı çıktığı için bebek strese girip hareket ediyoKızlar benim yalancı sancılarim oluyor bazen. Önce belimden ağrı giriyor sonra da karnım kasiliyor. Bir iki dk sonra geçiyor. Ama geçtiği anda bebeğim kipirdanmaya başlıyor ve güçlü güçlü tekme atıyor.
Bu sancılar bebeği stese mi sokuyor acaba?
Normal olmasına rağman kendime anca geldim kızlar hikayemi anlatayım hemn dün oğlumla parka çıktık eylendik atladık zıpladık derken akşam karnım ağırdı ishal olmuştum ona yordum kafaya takmadım uyudum sonra gece uyandım yorganda ıslaklık terlemiştim ona yordum derken sabah bi kalktım nişan gelmiş ağrılarım sıklaştı eşimi aradım ve doğru hastaneye gittik hastaneye geldik deerken beni doğumhaneye aldılar 4 cm açıklıkla yatışım yapıldı kısa sürede doğdu ama canımdan can gitti taki bebeğimi görene kadar kokusu cenlet kokusu meleğimin bal balllllll allah her isteyene nasıp etsinmiranda_1986 sana cok dua ettim tatlım inanıyorum sende en yakın zamanda doğuracaksın
vay demek hanfendi ve beyefendilerin rahatı bozuluyor da ondan hareketleniyorlar
valla mirandacım. ne yürüyüş ne hurma ne ananas ne squat ne o ne şu ne bu i-nan- mı-yo-rum.
dogum olayı başlamadı ise kendiliğinden hiç bir şey onu başlatamaz.
hem daha dur senin gününde çok var. şimdiden bu kadar sabırsızlanırsan benim ve buradaki bir kaç arkadaş gibi günün geçerse ne yapacaksın ?
bence kendini günü geçebilir diye alıştırmaya çalış yoksa sonrası valla çok zor olur. gün değil saatler geçmek bilmiyor böyle de.
bak şimdi yatma saati geldi ben yatmak istemiyorum. çünkü geceler çok zor. bir de sabah iptal olmuş ellerle uyanma en zoru .. demem o ki aslında başka şeylerle meşgul olmakta lazım. şanslısın ki işi yeni bırakıtn. benim 2 ay oldu ve hiç arkadaşım filan da yok. devamlı evdeyim. bugün eşimle çıktık işte epey yürüdük. agrılarım arttı ama dogum filan hala yok !
burada daha günleri dolmadan doguranları okudukca benim sinirim daha da bozuluyor.
engel olamıyorum..
saglık olsun demeliyim evet biliyorum ama sabretmek çok zor çok !
kesinlikle katılıyorum.
kimse bana böyle gecikeceğini söylemedi ama yaa!
gerçi % 8 lik bir gruba giriyormuşum. gebelerin sadece % 8 i günün geçirirmiş. kalanların % 80 i 38 den sonra dogururmuş.
zaten bu tür piyangolar da bana çıkar hep
Gözün aydın canım iyi olmanıza sevindim. normal doğumda suni sancı yada epudural uygulandı mı sancı nasıl kaç saat çekiliyor vajinaya dikiş atıldı mı çok soru sordum ama merak ediyorumNormal olmasına rağman kendime anca geldim kızlar hikayemi anlatayım hemn dün oğlumla parka çıktık eylendik atladık zıpladık derken akşam karnım ağırdı ishal olmuştum ona yordum kafaya takmadım uyudum sonra gece uyandım yorganda ıslaklık terlemiştim ona yordum derken sabah bi kalktım nişan gelmiş ağrılarım sıklaştı eşimi aradım ve doğru hastaneye gittik hastaneye geldik deerken beni doğumhaneye aldılar 4 cm açıklıkla yatışım yapıldı kısa sürede doğdu ama canımdan can gitti taki bebeğimi görene kadar kokusu cenlet kokusu meleğimin bal balllllll allah her isteyene nasıp etsinmiranda_1986 sana cok dua ettim tatlım inanıyorum sende en yakın zamanda doğuracaksın
Bugün bende aynı şeyi düşündüm nst deyken canım çünkü sancı ile bebeğin hareketi es zamanli çıkıyo du. Acaba dedim bebek hareket edince mi sancı cikiyo yoksa sancı çıktığı için bebek strese girip hareket ediyo
keyfine bak demesi kolay onlara.Su hurma hareket vs olayina ben de katiliyorum. Gelesi yoksa naparsan yap gelmiyor :) doktora inatla soyle yapsam gelir mi boyle yapsam dogum baslar mi diye soruyorum o da israrla bunun bir vakti var ne sen ne ben bisey yapamayiz bebek ne zaman isterse o zaman gelecek diyor. Beklenmesj gereken sure dolup da gelmezse suni sanci vs ile desteklenebilir diyor. Stres yapma keyfi iyi sen de dinlen diyor :) ben de nisanda dogar diye bekledim bekledim hazirana kalmasa bari moduna girecegiz yakindaama su kisim dogru olabilir yuruyus ve hareket dogumu daha kolaylastiriyor olabilir. Dogum baslayinca hareketli olmak comelip kalkma ya da squat vs acilmayi hizlandiriyor. Saglikla kolayca guzelce kucagimiza aliriz bebisleri insallah
keyfine bak demesi kolay onlara.
şişmiş yastık gibi ayaklar, ayaga kalkamamak şişmiş ve uyuşmuş eller onda yok tabi
valla son haftalarda keyfini çıkar, uyu , tadını çıkar, özlersin dyenler bence halt ediyor.
yürürken bile karnım düşecek gibi oluyor. alttan destek oluyorum ister istemez. kasık ve çatı agrıları da cabası. sıkıştığı için hem gögsüme hem kasıgıma tekme atan bir insan evladı var içimizde. ne rahatlığı yav
ama evet dogum başlayınca hareket etmek işe yarıyor olabilir. ama bizi bir yataga yatıracaklar. dikey pozisyonda çömelrek dogurmamız gerekirken doktorlar rahat etsin diye yatırılacağız.
oyyy çıkacak şimdi bu kız göbegimden. bi dk müsade et kızım. teyzelerine yazıyorum yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?