- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
- #54.261
Ay bugün bir bebek daha haberi aldık. Ne güzel :)
Analı babalı büyüsün, ömürlü olsun tesekkurler canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bugün bir bebek daha haberi aldık. Ne güzel :)
Analı babalı büyüsün, ömürlü olsun tesekkurler canim
Slm arkaaslar bende bugun kontroldeydim ve cumartesi saat 10 da doguma giricem epidural sezeryanla insallhh korku heycan var bakalim ne olacak dua istiyorum sizden rabbim cumlemize kolay saglikli sorunsuz dogumlar nasip etsin
kızlar kaç kilo sizin bebekler anne karnında kilo alması için ne yapılır
Sanki bu gece doğumum başlayacakmış gibi bir his var içimde. Ağrı sızı bir belirti yok ama öyle hissettim. Bir de çift hapşurdum. Tek hapşurunca işim uzuyor çift hapşurunca işim hemen oluyordu. Bakalım tutacak mı![]()
aynısı bana da oluyor.Kızlar benim yalancı sancılarim oluyor bazen. Önce belimden ağrı giriyor sonra da karnım kasiliyor. Bir iki dk sonra geçiyor. Ama geçtiği anda bebeğim kipirdanmaya başlıyor ve güçlü güçlü tekme atıyor.
Bu sancılar bebeği stese mi sokuyor acaba?
Darisi basimizaKızlar alıntı yapamadım tek tek paşam doğduuuu 3.800 kg 52 cm suanlık iiyiz ikimizde bnm biraz ağrım var
Sanki bu gece doğumum başlayacakmış gibi bir his var içimde. Ağrı sızı bir belirti yok ama öyle hissettim. Bir de çift hapşurdum. Tek hapşurunca işim uzuyor çift hapşurunca işim hemen oluyordu. Bakalım tutacak mı![]()
Doktordan çıktım şimdi. Sordum bu durumu. Bebek uyanıyor sancı gelince ondan tekmeliyordur. Rahatsız olmaz merak etme dedi.az önce yürüyüşten geldim. epey yürüdüm eşimle. umarım inişte ve açılmada faydası olur.
çatı agrım çok dayanılmaz durumda. inşalah mutlu son yakındır.
3780 gr idi benim en son cumartesi günü.
40+0 ız bugün artık. ben de artık nasıl kilo almaz onu merak ediyorum açıkçası.
ama muz kilo aldırır bebege diye duymuştum.
bir de bol bol protein..
inşallah öyle olur canım hadi bakalım
aynısı bana da oluyor.
bebekte içeri de sıkışıyor sanırım. cünkü kasılma sonrası hareketleniyor.
o an kıyamıyorum yavruma ...
L lazkizi6161 haydi bakalım saglıkla sıhhatle gelsin laz bebisin laz paçisi![]()
Valla burda geçenlerde bir arkadaş sekizinci ayında kızı değil de oğlu olacağını öğrendi.Mrb arkadaşlar öncelikle Allah herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin gönlümüzden qeçeni hayırlı etsin.. Bende 15 haftalık hamileyim 13.hafta da ikili test için qittiğim de doktorum erkek dedi buqün başka doktora qittim o da erkek dedi içimden hep kız qeçiyor Du bi tane oğlum olduğu için.. Kesindir dimi arkadaşlar 2 doktor da erkek dediyse yanılma payı yoktur zannedersem..
Valla burda geçenlerde bir arkadaş sekizinci ayında kızı değil de oğlu olacağını öğrendi.
Bence alışveriş için 17. Haftaya kadar bekle en az. Çünkü o zaman daha kesin oluyor.
41 e giriyoruz canım cuma günü doktor sen istesende ben bekletemem dedi şuan herşeyi normal ben sana kesin şuan almalıyım diyemem karar senin diyo e bu kadar normalse herşeyi bende kendimi şuan iyi hissediyorum e gideyim ben o zman yarın yine geleyim dedim gülüştükpeki dedi
Ağrılar benide mahvediyo canım ağlatıyo bile hareketlerin kısıtlı dün bende sen gibi dedim artık yeter yarın gidip söliycem diye ama düşününce sanki onun hakkına girmiş gibi hissettim e hazır olsa zaten gelir değil mi son güne kadar bekliycem napiim artık sağlıklı olsunlarda önemlisi o![]()
40+1 den selamlar
Suyum da nişanım da geldi fakat açılma 1 cm ve sancı yetersiz. Doktor eve yolladı sancin sıklaşınca gel dedi. Şuan aşırı bi sancim yok,adet ağrısı gibi kasık ağrım var.
Herhalde bu gece ya da sabaha doğru inşallah bebisime kavusurum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Sağlıklı kolay hayırlı bir doğumun olsun inş.40+1 den selamlar
Suyum da nişanım da geldi fakat açılma 1 cm ve sancı yetersiz. Doktor eve yolladı sancin sıklaşınca gel dedi. Şuan aşırı bi sancim yok,adet ağrısı gibi kasık ağrım var.
Herhalde bu gece ya da sabaha doğru inşallah bebisime kavusurum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Mrb arkadaşlar öncelikle Allah herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin gönlümüzden qeçeni hayırlı etsin.. Bende 15 haftalık hamileyim 13.hafta da ikili test için qittiğim de doktorum erkek dedi buqün başka doktora qittim o da erkek dedi içimden hep kız qeçiyor Du bi tane oğlum olduğu için.. Kesindir dimi arkadaşlar 2 doktor da erkek dediyse yanılma payı yoktur zannedersem..
Bilemiyorum yaa. Benim de oğlum olacak. Son dk kordonuymus o gördüğümuz falan demezlet inşallah. Yani kızım olsa çok sevinirim çok istedim olmasını da o kadar masraf yaptık. Valla toptan yenisinin alınması gerekir :)Kız da yanılma payı daha çok ta erkek te pek zannetmiyorum pipisini qördük ten sonra erkek demesi kolay ama hala %5 te olsa bi umut var yok ta değil yani![]()