- 23 Mayıs 2012
- 613
- 577
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #54.121
Bilmiyorum ki acaba suni sancıdan korkup sezeryan isterim belki diye olabilir mi herşeyden şüphelenir oldumDoğum tarihlerimiz yakın cuma erken değil mi canim benim bebis de bazen aşırı hareketli kanala girdi mi çarşamba gorcem inş ama daha doğumumüza var neden bu cuma dedu ki
Çok teşekkür ederimCanım hem normal sancı hemde suni sancı çekmiş biri olarak bence hiç farkı yok.korkma tatlım.
benim sancım kendi gelmişti ama doğumu hızlandırmak amaclı sunıde verildi okadar çok korkma canım öylede böylede canın yanıyo yapıcak bişey yokBilmiyorum ki acaba suni sancıdan korkup sezeryan isterim belki diye olabilir mi herşeyden şüphelenir oldum
Benim korkum açılma olmadan verirlerse o kadar sancı çekip sezeryana dönüş olması düşündükçe strese giriyorum hiç böyle olacağımı düşünmemiştim dönüşü olsa doğurmayacağımbenim sancım kendi gelmişti ama doğumu hızlandırmak amaclı sunıde verildi okadar çok korkma canım öylede böylede canın yanıyo yapıcak bişey yok
yürümeye cıkmadım ama evde çok dolandım iş yaptım. balkonu filan yıkadım vs. ablamla beraber mutfakta iş yaptım.Kedibochi canım sende bizim gibisin valla durumlar aynı bugün epey yol yürüdüm evde durdukça ağlayasım geliyo bide millet arayıp yazıyo doğurdunmu diye attım kendimi sokaklara kuaförüme gittim kaş bıyık manikür biraz iyi geldi yoksa ne zaman geçiyo ne benim aklımdan ne olcak acaba sorusu çıkıyo dönüşte yürüdüm canım çıktı resmen penguen gibi yürüyorum bide zaten
sen böyle anlatıyorsun yapozitif pozitif.Insallah canim bi avazda kurtulun ve kesiye gerek kalmasin insallah cunku ne de olsa müdahale oluyo. Ha tabi 3-4 gunden sonra tamamen gecmiyo ama kendi işini gorebilecek seviyeye geliyorsun.. camasir yikadim astim bulasik makinesi dizdim falan :) tabi yavas yavas dinlenerek..
Ama o mis kokulu minik herseye degiyor :) :)
aynenss canımmm.Kedibochi cim sen eskinin kötükediserafettin'isin di mi bi müddet takip edemedim buralari sonra kafam karisti da
ya bebek inmedi diyor doktor. peki yürürken ayaga kalkarken ve yatakta sagdan sola dönerken vajinama ve kasıklarıma agrı sokan nedir?Ne güzel tanımlamış doktorun canım bende hiç bowling topunu oramda taşımadım cidden ağırlık aşağı verdiği için o şekilde yürüyorum heralde canım yoksa dün alttan muayene ettiğinde kanala girmediğini söylemişti
Kimisi bacak arasında ağrı oluyo diyo benim yürüyüş sonrası oluyo açıkçası bu işler kişiden kişiye farklılık gösteriyo bence herkeste aynı değil
Birde yürüdüğüm zaman mesaneye baskı çok oluyo wc ye zor yetişiyorum genelde kaçırıyorum ama
benimki de öyle.Üstten anlarsın boşaldımı diyolar banada hayır diyorum hiçbişe anlamıyorum
Arkadaşım normal doğum yaptı benimde karnım yukardaydı onunla alakası yok diyo
Dediğim gibi herkes birşeyler söylüyo kendimizde onu arıyoruz
Çok hareketli benim kız hala korkuyorum göbek deliğinden çıkmaya çalışıyo sankiaşağı kızım aşağı diye yönlendirmeye çalılıyorum bende
yürümeye cıkmadım ama evde çok dolandım iş yaptım. balkonu filan yıkadım vs. ablamla beraber mutfakta iş yaptım.
az önce de ablamı yolladım,benim kızın geleceği yok. memlekete gidicekti çarsamba günü. bari hazırlığı yapsın kızcagız.
sen böyle anlatıyorsun yapozitif pozitif.
bayılıyorum...
korkularım azalıyor anlattıkca.
bu yaklaşımın bizim gibi doguramayanlara çok moral veriyor. çok çok sagol canım benim...
aynenss canımmm.
ya bebek inmedi diyor doktor. peki yürürken ayaga kalkarken ve yatakta sagdan sola dönerken vajinama ve kasıklarıma agrı sokan nedir?
biri bana anlatsın bunu. agrıdan ölüyorum son bir haftadır. açılmadandır diye ümit ediyordum ama dünki kontrolden sonra ümidim söndü.
benimki de öyle.
ayakları hep sagda. bam güm !
kızım diyorum çıkış o taraf değil aşaa da aşaa da diye. sanırım bizim bebişler çıkış yolunu bulamadı ondan gelemiyorlar
Bu gidisle mayis annelerinden haZirana terfi etmezsemNe demek canim bunun için burda beraberiz yasadiklarimdan yardimci oluyorsam ne mutlu bana :) az kaldi mayis bile bitiyo hep beraber daha ek gıda muhabbeti yapcaz
Söz konusu sadece kilo almasiysa dışarı da da alır diorum da. Hayırlsı bakalım. Benim simdiden dayanılmaz ağrı ve kasılmalarim oluo geceleri. Ben bu on gün de dogurmasam iyi. Canım acidikca hemen bitsin istiormm ki. 10 gun içinde ne olur rabbim bilir. . 38 + 3 ile 39 + 2 bebek için çok mu çok elzem bilmiom ama hayat bu ya deneyip RİSK alıp görüceZ bazı şeyleri . Allahım hayırlar versinkesinlikle bekle canım bir haftada bebek o kadar çok kilo alıyorki yerinde olsam son güne kadar beklerim. ben eğer sancım kanamam olmazsa 40+0 da spinal olucam
En iyisini doktorun bilir ama bence 1 gün bile fazla dursa içer de kârdır canım gelişimi açısındanKızlar bu arada sabah bi doktorà öğle bi başka doktora gittim. Bebişimé. Sabah ki 2400 öğlen ki 2700 dedi. Minnak kuzumu haftaya aldık dielim ya 2400 se ya hatta daha az sa nasıl güvencem ben. Bilemedim. Bir de merak ettiğim dışarı ds içeri de alacağından daha fazla mı kilo alır yoksa daha az mı. Karnımda hafta da az az alıo yavrum
Üstten anlarsın boşaldımı diyolar banada hayır diyorum hiçbişe anlamıyorum
Arkadaşım normal doğum yaptı benimde karnım yukardaydı onunla alakası yok diyo
Dediğim gibi herkes birşeyler söylüyo kendimizde onu arıyoruz
Çok hareketli benim kız hala korkuyorum göbek deliğinden çıkmaya çalışıyo sankiaşağı kızım aşağı diye yönlendirmeye çalılıyorum bende
Anneme okudum şimdi yazdıklarıni. O da ikide bir de bir hafta on güne anca doğar deyip duruyor. Anne yarına doğsun desene niye o kadar bekletiyon beni diyom e inmemiş karnın ben napiyim diyo. Inmiyoooo asıl ben napiyim??Bugün annem geldi memleketten beni sinir etti ya. Saatte bir karnin yukarda daha 1 hafta 10 güne anca dogar. Belki de o zmana da dogmaz. Eeee napiim yani çekip çıkarcak halim yok çocuğumu. Beni sakinlestircegine daha da sinir edio. Bazen sadece kocam la ben gitsem doğuma eve geldiğimde kızım la birlikte sadece 3 müz olsak diyorum. Ama doğumdan bi gelicem ev çarşamba pazarı gibi olacak kV KP annem babam görümcem ler. Şimdiden lohusa depresyonuna girdim sanırım.
Selam Canim hic kendini strese sokma benimde inmemisti dogum aninda indi hatta benden ne nisan ne su geldi direk dogurdum vallaIlla ki inecek gelicek die bisi de yok bi bakarsin tutar sancin hooooppppp yakisikli geliverirAnneme okudum şimdi yazdıklarıni. O da ikide bir de bir hafta on güne anca doğar deyip duruyor. Anne yarına doğsun desene niye o kadar bekletiyon beni diyom e inmemiş karnın ben napiyim diyo. Inmiyoooo asıl ben napiyim??
Ayyy ağzın bal yesin :)) inşallah doğuverir yaaa. Bu hafta gelsin diye gözünün içine bakıyorum.Selam Canim hic kendini strese sokma benimde inmemisti dogum aninda indi hatta benden ne nisan ne su geldi direk dogurdum vallaIlla ki inecek gelicek die bisi de yok bi bakarsin tutar sancin hooooppppp yakisikli geliverir
Söz konusu sadece kilo almasiysa dışarı da da alır diorum da. Hayırlsı bakalım. Benim simdiden dayanılmaz ağrı ve kasılmalarim oluo geceleri. Ben bu on gün de dogurmasam iyi. Canım acidikca hemen bitsin istiormm ki. 10 gun içinde ne olur rabbim bilir. . 38 + 3 ile 39 + 2 bebek için çok mu çok elzem bilmiom ama hayat bu ya deneyip RİSK alıp görüceZ bazı şeyleri . Allahım hayırlar versin
Ben de de oluyo canım her gece dogurcam zannediyorumKizlar bebis asagiya vuruyo gibi geliyo, vajinsya sanki anlik elektrik varpmis gibi , ani bi sey , bicak saplamasi giriyor, nedir bu , sizde de oluyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?