2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Doğum tarihlerimiz yakın cuma erken değil mi canim benim bebis de bazen aşırı hareketli kanala girdi mi çarşamba gorcem inş ama daha doğumumüza var neden bu cuma dedu ki
Bilmiyorum ki acaba suni sancıdan korkup sezeryan isterim belki diye olabilir mi herşeyden şüphelenir oldum

Bilmiyorum ki acaba suni sancıdan korkup sezeryan isterim belki diye olabilir mi herşeyden şüphelenir oldum
benim sancım kendi gelmişti ama doğumu hızlandırmak amaclı sunıde verildi okadar çok korkma canım öylede böylede canın yanıyo yapıcak bişey yok

benim sancım kendi gelmişti ama doğumu hızlandırmak amaclı sunıde verildi okadar çok korkma canım öylede böylede canın yanıyo yapıcak bişey yok
Benim korkum açılma olmadan verirlerse o kadar sancı çekip sezeryana dönüş olması düşündükçe strese giriyorum hiç böyle olacağımı düşünmemiştim dönüşü olsa doğurmayacağım

yürümeye cıkmadım ama evde çok dolandım iş yaptım. balkonu filan yıkadım vs. ablamla beraber mutfakta iş yaptım.
az önce de ablamı yolladım,benim kızın geleceği yok. memlekete gidicekti çarsamba günü. bari hazırlığı yapsın kızcagız.

sen böyle anlatıyorsun yapozitif pozitif.
bayılıyorum...
korkularım azalıyor anlattıkca.
bu yaklaşımın bizim gibi doguramayanlara çok moral veriyor. çok çok sagol canım benim...
Kedibochi cim sen eskinin kötükediserafettin'isin di mi bi müddet takip edemedim buralari sonra kafam karisti da
aynenss canımmm.

ya bebek inmedi diyor doktor. peki yürürken ayaga kalkarken ve yatakta sagdan sola dönerken vajinama ve kasıklarıma agrı sokan nedir?
biri bana anlatsın bunu. agrıdan ölüyorum son bir haftadır. açılmadandır diye ümit ediyordum ama dünki kontrolden sonra ümidim söndü.

benimki de öyle.
ayakları hep sagda. bam güm !
kızım diyorum çıkış o taraf değil aşaa da aşaa da diye. sanırım bizim bebişler çıkış yolunu bulamadı ondan gelemiyorlar

Bugün kontrolümüz vardı. Cuma günü 40 bitiyor ama ne sancı ne açılma var. Gerçi alttan muayene olmadım ama öyle tahmin ediyorum. Cuma günü doktor tekrar bakacak, açılmama da bakacak. Pazartesiye kadar gelmezse salı günü suni sancı ile başlatılacak. Doktor kendi sancım ile doğuracağımdan çok umutlu ama ben o kadar umutlu değilim

Ne demek canim bunun için burda beraberiz yasadiklarimdan yardimci oluyorsam ne mutlu bana :) az kaldi mayis bile bitiyo hep beraber daha ek gıda muhabbeti yapcaz

Ne demek canim bunun için burda beraberiz yasadiklarimdan yardimci oluyorsam ne mutlu bana :) az kaldi mayis bile bitiyo hep beraber daha ek gıda muhabbeti yapcaz
Bu gidisle mayis annelerinden haZirana terfi etmezsem
BENIM kiz koc olmasin derken bu.GIDISLE ikizler burcu olacak.
PAZAR gunune.kadar gelmezse ikizler o.kesin.

Bugün annem geldi memleketten beni sinir etti ya. Saatte bir karnin yukarda daha 1 hafta 10 güne anca dogar. Belki de o zmana da dogmaz. Eeee napiim yani çekip çıkarcak halim yok çocuğumu. Beni sakinlestircegine daha da sinir edio. Bazen sadece kocam la ben gitsem doğuma eve geldiğimde kızım la birlikte sadece 3 müz olsak diyorum. Ama doğumdan bi gelicem ev çarşamba pazarı gibi olacak kV KP annem babam görümcem ler. Şimdiden lohusa depresyonuna girdim sanırım.

kesinlikle bekle canım bir haftada bebek o kadar çok kilo alıyorki yerinde olsam son güne kadar beklerim. ben eğer sancım kanamam olmazsa 40+0 da spinal olucam
Söz konusu sadece kilo almasiysa dışarı da da alır diorum da. Hayırlsı bakalım. Benim simdiden dayanılmaz ağrı ve kasılmalarim oluo geceleri. Ben bu on gün de dogurmasam iyi. Canım acidikca hemen bitsin istiormm ki. 10 gun içinde ne olur rabbim bilir. . 38 + 3 ile 39 + 2 bebek için çok mu çok elzem bilmiom ama hayat bu ya deneyip RİSK alıp görüceZ bazı şeyleri . Allahım hayırlar versin

En iyisini doktorun bilir ama bence 1 gün bile fazla dursa içer de kârdır canım gelişimi açısından

Anneme okudum şimdi yazdıklarıni. O da ikide bir de bir hafta on güne anca doğar deyip duruyor. Anne yarına doğsun desene niye o kadar bekletiyon beni diyom e inmemiş karnın ben napiyim diyo. Inmiyoooo asıl ben napiyim??

Anneme okudum şimdi yazdıklarıni. O da ikide bir de bir hafta on güne anca doğar deyip duruyor. Anne yarına doğsun desene niye o kadar bekletiyon beni diyom e inmemiş karnın ben napiyim diyo. Inmiyoooo asıl ben napiyim??
Selam Canim hic kendini strese sokma benimde inmemisti dogum aninda indi hatta benden ne nisan ne su geldi direk dogurdum vallaIlla ki inecek gelicek die bisi de yok bi bakarsin tutar sancin hooooppppp yakisikli geliverir

Kizlar bebis asagiya vuruyo gibi geliyo, vajinsya sanki anlik elektrik varpmis gibi , ani bi sey , bicak saplamasi giriyor, nedir bu , sizde de oluyo mu

Selam Canim hic kendini strese sokma benimde inmemisti dogum aninda indi hatta benden ne nisan ne su geldi direk dogurdum vallaIlla ki inecek gelicek die bisi de yok bi bakarsin tutar sancin hooooppppp yakisikli geliverir
Ayyy ağzın bal yesin :)) inşallah doğuverir yaaa. Bu hafta gelsin diye gözünün içine bakıyorum.
Sen kaç haftalikken doğurdun senin paşayı?

Canim 39*2 bugün benim ve sezeryanim var. Agrım yok sancım yok riskim yok çok şükür ama dr um bugünü uygun gördü,hatta dün alacaktı ama musait olamadı bugüne erteledi, bebek için zararlı olacak olsa onca yoğunluk arasında almak için bekletmez git 1 hafta sonra gel derdi, planlı bir sezeryan yapılacaksa en uygun zamanin 39.hafta olduğunu düşünüyorum ben aksi halde plansiza dönebilir. Hem zaten bu saatten sonra günde ortalama 14 gr alıyor bebek 1 haftada 100 gr anca oluyor, ee o kadarini dışarda da alır zaten, dr una güven derim ben o uygun zamanı bilir canim

Ya bu sanci nasıl bir şey

Okuyorum okuyorum anlamıyorum sanki

Karnin zaman zaman taş gibi olması yalanci sanci oluyor değil mi ?

Bu yalanci sancıların saatte 6 dan fazla olması mi gerçek dogum sancısı ?

Hiç agri olmuyor ki... az da kaldı normal tarihe ne zaman doğacak bu bebik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…