• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Nişan bekliyorum
Agri sanci bekliyorum

18 inde dogururum diye geçiyor ilk baştan beri. sabırsızlık mi yapıyorum.

Üstten anlarsın boşaldımı diyolar banada hayır diyorum hiçbişe anlamıyorum
Arkadaşım normal doğum yaptı benimde karnım yukardaydı onunla alakası yok diyo
Dediğim gibi herkes birşeyler söylüyo kendimizde onu arıyoruz:KK48:
Çok hareketli benim kız hala korkuyorum göbek deliğinden çıkmaya çalışıyo sanki:KK70: aşağı kızım aşağı diye yönlendirmeye çalılıyorum bende:KK70:

o da bişey mi benim sıpa hala kaburgadan çıkmaya çalışıyor, yavruma anlatmam lazım ordan çıkmayacaksın diye :KK70:

Canim 39*2 bugün benim ve sezeryanim var. Agrım yok sancım yok riskim yok çok şükür ama dr um bugünü uygun gördü,hatta dün alacaktı ama musait olamadı bugüne erteledi, bebek için zararlı olacak olsa onca yoğunluk arasında almak için bekletmez git 1 hafta sonra gel derdi, planlı bir sezeryan yapılacaksa en uygun zamanin 39.hafta olduğunu düşünüyorum ben aksi halde plansiza dönebilir. Hem zaten bu saatten sonra günde ortalama 14 gr alıyor bebek 1 haftada 100 gr anca oluyor, ee o kadarini dışarda da alır zaten, dr una güven derim ben o uygun zamanı bilir canim
Canimmm günaydın. Güzel haberlerle gel inşallah. Spinal mi olacak . Hadi aklım sen de güzel guzel emsın kucağına alabil yavrunu. Bakalım ben de henüz tam karar veremedim. Doktor bana bırakınca kafamı böyle meşgul e de r oldu. 26 si mi olsa 30 ü mu olsa die. O güne kadar ağrım dünkü gibi çok olursa 26si olsun dicem galiba..
Bakalım senin miñnakin kaç gr doğacak. ;) ;) sağlıkla gelinnn

Bugün sabaha kadar ruyamdaydi benimde. :halay:

Esimde acele etmemem konusunda telkinde bulunuyor ama ben bir an önce olsun gitsin istiyorum. Odası bomboş kaldı aylardır

Benim eşimde artık gelsin istiyor gel kızım artık diye karnımı seviyo sürekli o benden daha sabırsız :rolleyes: bende 3haftadır doğum iznindeyim çok sıkıldım ev hanımlığı bana göre hiiiç değilmiş :mad: kızım gelsede zaman nasıl geçiyo anlamasam :anne::anne:

Hanımlar merhaba bende mayis annesi oldum bugün. ☺bebeğim meme tutmada zorlaniyor. Ama şırıngadan mamayı emiyor. Neyapmam lazim memeyi tutması için ayni durumda olupta çözüm yolu bilen varmi.

gözün aydın, hayırlı olsun. :nazar::KK46:
ben henüz doğurmadım, pek tecrübem de yok ama eğitimlerde meme çok gerginse bebek tutamayabiliyor demişlerdi onu hatırlıyorum. Gerginliğin biraz almak gerekiyormuş, ve en a 20 dakika beklemek uğraşmak gerekiyormuş. Bir de dudağının üstüne biraz dokundurunca meme ucunu ağzını açıyormuş bebek, o arada memeyi tutturabiliyormuşuz ağzına..
dediğim gibi henüz denemedim, sadece teoride anlatılanlar bunlar. Belki işine yarar..

Anneme okudum şimdi yazdıklarıni. O da ikide bir de bir hafta on güne anca doğar deyip duruyor. Anne yarına doğsun desene niye o kadar bekletiyon beni diyom e inmemiş karnın ben napiyim diyo. Inmiyoooo asıl ben napiyim??
Teyzenın biri bana karnın inmiş baya dedi Ya hayırlısı. Kocam da öyle dedi ;) ay anneler bi tuhaf ama. Annem dün telefonda sinir etti . Ben duà et anne diyince ama ben normal doğum için ediodum . Sezeryan olma.dio. buna etmicek galiba. . !!!

Benim eşimde artık gelsin istiyor gel kızım artık diye karnımı seviyo sürekli o benden daha sabırsız :rolleyes: bende 3haftadır doğum iznindeyim çok sıkıldım ev hanımlığı bana göre hiiiç değilmiş :mad: kızım gelsede zaman nasıl geçiyo anlamasam :anne::anne:
Ay evet çalışmak ne güzel biseymis valla. Ben de çok özledim. Bebeğim gel se de o bana meşgale olsa.
Benim esim sancı gibi ağrı olunca . Dur len gelme yazık anneye böyle yapma kafa atarım bak ben de sana dio ;) ;)

günaydın kızlar!! :KK68:
bugün güzel haberlerim var sanırım :KK73:
gece 3 gibi wcye kalktığımda pembe akıntım olduğunu gördüm ama sümüksü falan değil normal akıntı, ara ara devam etti sabaha kadar ama nişan mı değil mi karar veremedim. :KK64:
sabah 7 gibi bi ıslaklık hissettim kalktım, banyoya gidene kadar ıslaklık arttı banyoya adımımı atar atmaz şorrr, bi bardak kadar suyum geldi :rolleyes::KK9:ilk baktığım rengi oldu, çok şükür yeşil değil.
Bugün öğleden sonra randevum vardı zaten iyi denk geldi. Ağrı sancı yok ama buna bile sevindim, oğlum hayırlısıyla gelecek inşallah yakında :KK9: düşündüğümden daha sakinim, ben suyum gelirse oturup ağlarım ne yapacağımı bilemem diyordum, öyle olmuyormuş. Sadece biraz heyecan oluştu, oğluma kavuşma zamanım yaklaşıyor inşallah :anne:
Annemler de gelecekti bugün akşama, çok güzel zamanlama oldu :)

Benim korkum açılma olmadan verirlerse o kadar sancı çekip sezeryana dönüş olması düşündükçe strese giriyorum hiç böyle olacağımı düşünmemiştim dönüşü olsa doğurmayacağım
benim açılma yokken sancı verdiler açıldı canım gözünü korkutma. bunları düşünürsen zaten doğuma kadar normalden vazgeçersin.

Ay evet çalışmak ne güzel biseymis valla. Ben de çok özledim. Bebeğim gel se de o bana meşgale olsa.
Benim esim sancı gibi ağrı olunca . Dur len gelme yazık anneye böyle yapma kafa atarım bak ben de sana dio :KK66: :KK66:

Çalışmaya alışana gerçekten çok zormuşş :110: gelselerde artık bütün zamanımızı alsalar :anne::KK46:

Bu gidisle mayis annelerinden haZirana terfi etmezsem :KK70:
BENIM kiz koc olmasin derken bu.GIDISLE ikizler burcu olacak.
PAZAR gunune.kadar gelmezse ikizler o.kesin.
aynı düşüncelerdeyim ben koçlarla anlaşamam boğa olsun derken ikizlere doğru yola koyulduk.

günaydın kızlar!! :KK68:
bugün güzel haberlerim var sanırım :KK73:
gece 3 gibi wcye kalktığımda pembe akıntım olduğunu gördüm ama sümüksü falan değil normal akıntı, ara ara devam etti sabaha kadar ama nişan mı değil mi karar veremedim. :KK64:
sabah 7 gibi bi ıslaklık hissettim kalktım, banyoya gidene kadar ıslaklık arttı banyoya adımımı atar atmaz şorrr, bi bardak kadar suyum geldi :rolleyes::KK9:ilk baktığım rengi oldu, çok şükür yeşil değil.
Bugün öğleden sonra randevum vardı zaten iyi denk geldi. Ağrı sancı yok ama buna bile sevindim, oğlum hayırlısıyla gelecek inşallah yakında :KK9: düşündüğümden daha sakinim, ben suyum gelirse oturup ağlarım ne yapacağımı bilemem diyordum, öyle olmuyormuş. Sadece biraz heyecan oluştu, oğluma kavuşma zamanım yaklaşıyor inşallah :anne:
Annemler de gelecekti bugün akşama, çok güzel zamanlama oldu :)

Ayy çok güzel habeer güzel gelişmerini bekliyoruz bugün hayırlısıyla al kucağına minnAğını:anne: darısıda hemen başımıza inşallaah :KK45:

Ayy çok güzel habeer güzel gelişmerini bekliyoruz bugün hayırlısıyla al kucağına minnAğını:anne: darısıda hemen başımıza inşallaah :KK45:

hayırlısıyla zamanında çok bekletmeden bizi çok yormadan yıpratmadan gelsin yavrularımız,
bakalım bugün yarın neler olacak ben de beklemedeyim :confused:

Ben ümidimi kestim. Dün doktor randevum vardı doktorum her 10 hamileden biri 40 haftayı geçirir dedi. beklicek galiba senin kız dedi yerinde gayet rahat görünüyor. hatta dalga geçti ortayı tutturamadın diye. ilk bebeğim 8 aylık doğdu, bu da 10 ayı buldu.

Back
X