Kızlar müjde:)
Dün sabah kontrol için Dr a gitmiştim. Sancım da yoktu. Yolda biraz belim ağrır gibi olmuştu. Dr muayene ederken senin zaten suyun geliyor dedi. Başlatıyoruz diyerekkkkkk doğumhanenin yolunu tuttuk.... 09:30
Ebeyle beraber ilk kontrol yapıldı. Bebeğimizin başı hala tam kanala oturmamış, daha yukardaydı. Açılma ise henüz 1 cm kadardı. Ama biz 40+6ya girmiştik ve suyumuz da gelmişti. Suyu iyice açtılar, bu sırada biraz Canım yandı. Sonrasında serumla suni sancı verdiler. Aman Alah ım o Nasıl bişey öyle... Biraz sonra nst ye bağladılar ki bebeciğimin kalp atışları yavaş. Bi hareketlenme başladı serum değişti, hava verildi; ebeye sezaryene mi gidiyoruz dedim:) net olarak cevap hayır

Suni sancı kesilince kalp atışları düzeldi.
Sonrasında kendi sancım başladı. Zaten amaç benim sancımı tetiklemekmiş anladığım kadarıyla. Sancı düzene oturdu ama Bebek hala daha yukardaydı.
Ve yeniden suni sancı verdiler... Artık bağırmaya söylenmeye başladım; "inmiyorsa uzatmayalım sezaryen yapalım dayanamıyorummmmm..." Bi kez daha muayene edelim dediler, yeniden çatalın yolunu tuttuk...
Ve sona doğru;
Ebenin niyeti beni zaten doğurtmakmış:) hazırlıklar yapılmış. İte çeke sıvazlaya sıvazlaya bebeği hizaya getirmiş heralde.. Hemen Dr um geldi ve başladık ıkınmalara.
14:50 Mutlu son...
Rabbim herkese nasip etsin İnş. Nazarlardan esirgesin. Darısı hepinizin başına inş.
Bu arada bu yazıyı yazmaya cuma akşamı başlamıştım fakat zeynebim ancak bitirmeme müsade etti:)