• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bişey sormak istiyorum kızlar
Bizimki hala kanala inmemiş kanala inmesi uzun sürermi yani yoksa bir andada inebilirmi?
Kafam ona takık hala yarın yine NST yolu:110:
canım kanala yerleşse bacak arasının ağrısından anlarsın onu ama doğumdada yerleşen bebek çok kafana takma fazla annesi bazı dr ne konuştuklarını bilmiyor

Kızlar ben de doğurdum bugün :halay: çok şükür oğlumu kucağıma aldım sabah 11 gibi suyum gelmeye başladı bir anda, bebek tersti zaten o yüzden spinal sezaryen oldu hamdolsun ikimiz de iyiyiz :KK200:
Ohhh maşallh canım ikinizede ne gzelll haber bunlarrr bol sütlü günlet
40. Haftadan selamlaaarrrr!! :halay::halay::halay::halay:
Bu kadar devam edeceğim aklımın ucuna bile gelmezdi..
belki oğlum bi süpriz yapar da şu 16 mayıs olayını tutturuverir, hayırlısıyla geliverir annesine, belli mi olur :anne::KK74:
a.s canım biz 40 da bitiriyoruz hayırlısı bakalım keyifleri ne zamn gelicek beylerimizin

yaaa kızlar burayı okudukça çok heyecanlanıyorum ama bebeğim kendisi gelsin istiyorum ben de dr çarşambaya gün verdi sezeryan için ama kaçmak üzereyim bir hafta daa dursun diyorum ne dersiniz
dr güveniyosan dediğini yap cnm yada başka bi dr görün dedikleri kesişirse bklemene hiç gerek yok bnce

Kızım 5 gündür kaka yapmıyor kızlar. Normal midir bu? Ilk 3 gün sıkıntı yoktu. Kilo alımında da problem görünmüyor.
sadece anne sütü alıyosa 15 güne kadar normal sayılıyo sütün yarıyo demekki annesi altını değiştirirken karnını ovala birazcık ez sırat ifadesine bak keyfi yerindeyse hiiiç korkma ben oğlum 16 gün üstüne yapmıştı kakasını saddce anne sütü alıyodu ve tommik bi bebekti

Bütün bebeklerini normal doğumla doğuran arkadaşlar 2. Yada 3. Bebekte doktor çatı muayenesi yaptı mı.
bende bekledim belki yapar diye ama yapmadı beni canım 2 . Olucak benimde seni yaparsa yaz buraya merak ettim unuttumu acaba ki

Meraba kızlar. 38+6dayım. Dün gece 2 30da sancım başladı. Bildiğiniz regl sancısı 4 30a kadar kesintisiz devam etti. 5 te hastaneye gittik. Nst sancılarım 90 100 arasındaydı. 2 cm açıklık varmış. Evde de çekebilirsin burda da dedi. Eve geldik duş aldım. Kahvaltı yaptık. Sancım azaldı. 12de nişanım geldi. Tekrar hastaneye gittik. Nst sancılarım 60 70 80 arası değişti. Şuan evdeyiz beklemedeyiz :anne::dua:

Merhaba mayis anneleri.doğum yapan tüm annelerin gözü aydın rabbim hepsine sağlık versin.doğumu yaklaşan annelere de hayırlı doğumlar rabbim bir sancida kurtarsın kolay doğum nasip etsin.inşallah bende ağustos annesi olacam kızım olcak.henüz hic bise almadık.eşimle alışverişe başlıcaz.sizlerinde doğum yapan annelerinde fikrini almak istedim.tecrübeli annelerinde.sizler doğum çantasına neler hazirladiniz.hastane çıkışı hangi marka ve kaç parca aldınız 1o lu ve 5 lu paketler oluyormuş.ayrıca anneler doğum sonrası hastene için gecelik mi pijama takimi mi aldiniz.tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylasirsaniz mutlu olurum.

Kızlar müjde:)

Dün sabah kontrol için Dr a gitmiştim. Sancım da yoktu. Yolda biraz belim ağrır gibi olmuştu. Dr muayene ederken senin zaten suyun geliyor dedi. Başlatıyoruz diyerekkkkkk doğumhanenin yolunu tuttuk.... 09:30

Ebeyle beraber ilk kontrol yapıldı. Bebeğimizin başı hala tam kanala oturmamış, daha yukardaydı. Açılma ise henüz 1 cm kadardı. Ama biz 40+6ya girmiştik ve suyumuz da gelmişti. Suyu iyice açtılar, bu sırada biraz Canım yandı. Sonrasında serumla suni sancı verdiler. Aman Alah ım o Nasıl bişey öyle... Biraz sonra nst ye bağladılar ki bebeciğimin kalp atışları yavaş. Bi hareketlenme başladı serum değişti, hava verildi; ebeye sezaryene mi gidiyoruz dedim:) net olarak cevap hayır☺️ Suni sancı kesilince kalp atışları düzeldi.

Sonrasında kendi sancım başladı. Zaten amaç benim sancımı tetiklemekmiş anladığım kadarıyla. Sancı düzene oturdu ama Bebek hala daha yukardaydı.

Ve yeniden suni sancı verdiler... Artık bağırmaya söylenmeye başladım; "inmiyorsa uzatmayalım sezaryen yapalım dayanamıyorummmmm..." Bi kez daha muayene edelim dediler, yeniden çatalın yolunu tuttuk...

Ve sona doğru;
Ebenin niyeti beni zaten doğurtmakmış:) hazırlıklar yapılmış. İte çeke sıvazlaya sıvazlaya bebeği hizaya getirmiş heralde.. Hemen Dr um geldi ve başladık ıkınmalara.

14:50 Mutlu son...

Rabbim herkese nasip etsin İnş. Nazarlardan esirgesin. Darısı hepinizin başına inş.

Bu arada bu yazıyı yazmaya cuma akşamı başlamıştım fakat zeynebim ancak bitirmeme müsade etti:)
Ne guzel bi doğum olmuş Allah hayirli etsin bende bi kavusaydim zeynebime

Kızlar müjde:)

Dün sabah kontrol için Dr a gitmiştim. Sancım da yoktu. Yolda biraz belim ağrır gibi olmuştu. Dr muayene ederken senin zaten suyun geliyor dedi. Başlatıyoruz diyerekkkkkk doğumhanenin yolunu tuttuk.... 09:30

Ebeyle beraber ilk kontrol yapıldı. Bebeğimizin başı hala tam kanala oturmamış, daha yukardaydı. Açılma ise henüz 1 cm kadardı. Ama biz 40+6ya girmiştik ve suyumuz da gelmişti. Suyu iyice açtılar, bu sırada biraz Canım yandı. Sonrasında serumla suni sancı verdiler. Aman Alah ım o Nasıl bişey öyle... Biraz sonra nst ye bağladılar ki bebeciğimin kalp atışları yavaş. Bi hareketlenme başladı serum değişti, hava verildi; ebeye sezaryene mi gidiyoruz dedim:) net olarak cevap hayır☺️ Suni sancı kesilince kalp atışları düzeldi.

Sonrasında kendi sancım başladı. Zaten amaç benim sancımı tetiklemekmiş anladığım kadarıyla. Sancı düzene oturdu ama Bebek hala daha yukardaydı.

Ve yeniden suni sancı verdiler... Artık bağırmaya söylenmeye başladım; "inmiyorsa uzatmayalım sezaryen yapalım dayanamıyorummmmm..." Bi kez daha muayene edelim dediler, yeniden çatalın yolunu tuttuk...

Ve sona doğru;
Ebenin niyeti beni zaten doğurtmakmış:) hazırlıklar yapılmış. İte çeke sıvazlaya sıvazlaya bebeği hizaya getirmiş heralde.. Hemen Dr um geldi ve başladık ıkınmalara.

14:50 Mutlu son...

Rabbim herkese nasip etsin İnş. Nazarlardan esirgesin. Darısı hepinizin başına inş.

Bu arada bu yazıyı yazmaya cuma akşamı başlamıştım fakat zeynebim ancak bitirmeme müsade etti:)
Hayırlı uğurlu olsun.gözünüz aydın kısmetse bende normal doğum düşünüyorum.ama birazda korkularım var.

Selam anneler doguranlarin gözüaydin bol bol suyumuz olsun inşallah dogurmayanlar rRabbimtez zamanda ssağlıklı kolay doğumlar nasip etsin biz NEFES hanımla anne bebek uyumunu ssağladık oglumda hhiç olmayan sutum kizimda geldi önce emziriyorum dsöylüyor mama veriyorum uyuyunca sütumu ssagiyorum sutumu artirmak için bana ne onerirsiniz hanı hhiç ddenenmemis bir de meme yarası icin

Meraba kızlar. 38+6dayım. Dün gece 2 30da sancım başladı. Bildiğiniz regl sancısı 4 30a kadar kesintisiz devam etti. 5 te hastaneye gittik. Nst sancılarım 90 100 arasındaydı. 2 cm açıklık varmış. Evde de çekebilirsin burda da dedi. Eve geldik duş aldım. Kahvaltı yaptık. Sancım azaldı. 12de nişanım geldi. Tekrar hastaneye gittik. Nst sancılarım 60 70 80 arası değişti. Şuan evdeyiz beklemedeyiz :anne::dua:

kolay bi doğum olur sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini..

Merhaba mayis anneleri.doğum yapan tüm annelerin gözü aydın rabbim hepsine sağlık versin.doğumu yaklaşan annelere de hayırlı doğumlar rabbim bir sancida kurtarsın kolay doğum nasip etsin.inşallah bende ağustos annesi olacam kızım olcak.henüz hic bise almadık.eşimle alışverişe başlıcaz.sizlerinde doğum yapan annelerinde fikrini almak istedim.tecrübeli annelerinde.sizler doğum çantasına neler hazirladiniz.hastane çıkışı hangi marka ve kaç parca aldınız 1o lu ve 5 lu paketler oluyormuş.ayrıca anneler doğum sonrası hastene için gecelik mi pijama takimi mi aldiniz.tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylasirsaniz mutlu olurum.

canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin, Allah tamamına erdirsin. Sorduğun şeyler için ayrı bir topik açmıştık biz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nelerinin-bebek-alisverisleri-resimli.895598/
bu linkten bakabilirsin bir çok arkadaş neler alıp, hastane çantasına neler koyduğunu genel olarak bu sayfada paylaştı. Belki fikir verir sana da. ;)

Merhaba kizlar bende yeni hamileyim ama adetime 3 4 gun varken kan verdim degerim56.81 cikti dun yine kan verdim yani adet 2 gun gecti arada 4 gun oynadi degerim 365.4 cikti sizce normalmi saglikli gebelikmi acaba

Kızım 5 gündür kaka yapmıyor kızlar. Normal midir bu? Ilk 3 gün sıkıntı yoktu. Kilo alımında da problem görünmüyor.
eğer sadece anne sütü emiyorsa 12 güne kadar normal canım .mama veriyorsan o zaman doktora götür armutlu demirhindibağlı bir şurup var adı aklımda yok onu yazdır.sakın ishal yapıcı şurup verme.sakın poposundan oynama. aynı kabızlığı benim oğlumda yaşamıştı ordan biliyorum canım

Canım inşallah Ececik doktorunu bekler sonra da kolayca geliverir kordondan kolye yapmasin kendine tembih et annesi:ukala:
Ben doktora pek inanmadim zaten, benim kizcem kordonuyla filan oynamicak. Saglikla sihhatle gelecek insallah,
Hatta su an yine hıçkırık tuttu yavrumu. Ah kucagimda olsa da pit pit yapsam yavruma. Böyle karnimda iken sadece karnimi.oksuyorum
İnşallah az kaldi kavusmamiza.
Bugun ablam geldi, sali gidecek ama ertesi gun de kv gelecek. Yalniz degilim artık :halay:

Kızlar sütünüzün yettigini nasıl anlıyorsunuz? Sütünüzün olduğunu? Ben anlayamıyorum emin olamıyorum. İlk bebeğim ve çok acemilik var. Tecrübeli annelerden cevap bekliyorum. Ve sütü arttırma önerileri..

Ben doktora pek inanmadim zaten, benim kizcem kordonuyla filan oynamicak. Saglikla sihhatle gelecek insallah,
Hatta su an yine hıçkırık tuttu yavrumu. Ah kucagimda olsa da pit pit yapsam yavruma. Böyle karnimda iken sadece karnimi.oksuyorum
İnşallah az kaldi kavusmamiza.
Bugun ablam geldi, sali gidecek ama ertesi gun de kv gelecek. Yalniz degilim artık :halay:
Canım kucağında tutuncada çok tatlı oluyo.oğlumu çok tutuyodu karnımda şimdide çok tutuyo.

Back
X