• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar sonuclarimi aldım doktordan şimdi çok şukur temiz çıktı dedi doktor normal hepsi dedi şimdi evde baktım kan degerlerimde düşüklük var kızlar ne yapmalıyım sizce
Gözün aydın canım önemli bişey olsaydı dr un söylerdi. Sabahları pekmez yiyebilirsin canım ztn 3 ay bitince kan hapına başlıycaz

Bir sorum daha var annem hamile pantolonu veya Taytı gitmemi söylüyor sürekli bebeğe baskı olmasın diye zaten kilolu hamile kaldığım için sorun olmaz üzerime rahat olurlar :KK23:ama daha erken gibi geliyor siz ne zaman başladınız?

oğlumda park yatak almıştık bir de karyoladolap vs. park yatağı 7 aylık olana kadar yatak odamda yanımda kullandım.sonra karyolada yatırdım.karyolamız büyüyenlerden değildi özellikle almamıştım büyüyenlerden.7 yaşına kadar kullanır falan demişlerdi ama benim aklıma yatmamıştı.şimdi iyiki almamışım diyorum çünkü çocuklar 4 yaş civarında onlarda yatmak istemiyor.arabalı yatak,kayıklı yatak derken eğlenceli şeyler istiyorlar.gene sen bilirsin ama bizim deneyimlerimiz böyle...

Teşekkür ederimmm fikirlerin için. İnşallah o günler gelsin yine konuşuruz, danışırım sizlere.

Merhaba hanımlar birsey sormak istiyorum kalp atışı için 2 hafta sonra gidicez o zaman da test istiyor mu doktor dün kese için gittik bir sürü test ıstedı acaba o zaman da istiyor mu merak ettim
Bende kalp atsini duydu ondan sonra istedi cnm dun duyduk 24 ekime randevu verdi o zamana kadar yaptirirsin dedi

Gözün aydın canım önemli bişey olsaydı dr un söylerdi. Sabahları pekmez yiyebilirsin canım ztn 3 ay bitince kan hapına başlıycaz
Saol canim ya Bilmiyodum kan hapina baslicamizi benim astimim da var zaten şimdi doktor ihmal etme onu dedi doktora gidicem onun için de

Gayet şirin görünüyor. Benim ki çekmecesiz düz ve beyaz bir modeldi bahsettiğim gibi bebekken üst kısımda yaşı dolunca da aşağı indirip korumalıkları çıkıyordu oğluşum 5 yaşına kadar

Merhaba Canım senin adına sevindim darısı başıma ben de cumartesi kalp atışı ve tahliller için gidicem doktorun hangi tahlilleri istedi
canım peki sence kaç yıl kullanırım ben bu modeli senin önerdiğin beşiğede bakmak istiyorum

Bir sorum daha var annem hamile pantolonu veya Taytı gitmemi söylüyor sürekli bebeğe baskı olmasın diye zaten kilolu hamile kaldığım için sorun olmaz üzerime rahat olurlar :KK23:ama daha erken gibi geliyor siz ne zaman başladınız?
Benım suan eskı pantolonlarım olmuyr cok dar oldugu için ama belı lastıklı taytlarımı gıyıyorum bırde belı yuksek normal ıkı tane bedenı bıraz buyuk pantolon aldım daha şık duruyorlar dıye ama hamıle pantolonu gıymeye baslayabılırsın şişkınlık var suan çoğumuzda

Ankarada ki hamileler hangi doktora gidiyorsunuz?
Ben güvenebileceğim ve bayan bir doktor arıyorum ama tam anlamıyla içime sinen bir doktor bulamadım henüz.

Herkese merhaba,
Bugüne kadar sizi takip ettim ama dahil olamadım. Miniğimizin kalp atışını duymayı bekledim. Ilk gebeliğim 9. Haftada gelişim ve kalp atımı olmadığı için sonlandırılmıştı.
Bugün ekranda kalp atımını, minik kesemin içinde minik bedenini gördüğümde hissettiklerimi anlatmaya kelimeler yetmiyor. O kadar mutlu oldum ki.. Şimdi hep o görüntü gözümün önünde.
Rabbim dileyen isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inş :)
6+4. Haftadayız :)

Merhaba kızlar, biz de az önce doktorumuzdan geldik. Kesemizi gördük, 15 mm. Ama kalp atışı duyamadık doktorum bunun normal olduğunu, iki hafta sonra gelmemi söyledi. Burada okuduğum kadarıyla 6. Haftada kalp atışı duyanlar olduğu için ben de duyarım umuduyla gittim ama olmadı. Şimdi bu 2 hafta nasıl geçecek..:KK51: Vajinal ultrasonda Kalp atışının genelde 20 mm den sonra görüldüğünü söyledi. O Yüzden boşuna bakmayalım dedi. Doktorum kesenin normal yerinde olduğunu, aşağıda olmadığını söyledi. Etrafında kanama olmadığını söyledi. 2 hafta sonra da muhtemelen görebileceğimizi söyledi. İçimi rahatlatan şeyse doktorumun çok rahat ve pozitif konuşması oldu. Kalp atışı duyana kadar ilişki önermediğini söyledi. Bulantı için zencefil önerdi. Kış hastalıkları için Ihlamur ve Kuşburnu tavsiye etti. Adaçayından ve salam, sucuk, sosis ve sakatat türlerinden 5 aya kadar uzak durmam gerektiğini söyledi.

Benim gibi 6. Haftada kalp atışı duymayıp daha geç duyan var mı?

Edit: bu arada 6+1 iz.

Ankarada ki hamileler hangi doktora gidiyorsunuz?
Ben güvenebileceğim ve bayan bir doktor arıyorum ama tam anlamıyla içime sinen bir doktor bulamadım henüz.

Ben fatma reside onalana gidiyorum.cukurambards yeri. Giden arkadaslarim oldu cok da memnun kaldilar gecen gun burada olumsuz bir yorum okudum ama o ana kadar hakkinda hic kotu yorum duymadim. Benim icime siniyor. Sana da tavsiye ederim.

Merhaba kızlar, biz de az önce doktorumuzdan geldik. Kesemizi gördük, 15 mm. Ama kalp atışı duyamadık doktorum bunun normal olduğunu, iki hafta sonra gelmemi söyledi. Burada okuduğum kadarıyla 6. Haftada kalp atışı duyanlar olduğu için ben de duyarım umuduyla gittim ama olmadı. Şimdi bu 2 hafta nasıl geçecek..:KK51: Vajinal ultrasonda Kalp atışının genelde 20 mm den sonra görüldüğünü söyledi. O Yüzden boşuna bakmayalım dedi. Doktorum kesenin normal yerinde olduğunu, aşağıda olmadığını söyledi. Etrafında kanama olmadığını söyledi. 2 hafta sonra da muhtemelen görebileceğimizi söyledi. İçimi rahatlatan şeyse doktorumun çok rahat ve pozitif konuşması oldu. Kalp atışı duyana kadar ilişki önermediğini söyledi. Bulantı için zencefil önerdi. Kış hastalıkları için Ihlamur ve Kuşburnu tavsiye etti. Adaçayından ve salam, sucuk, sosis ve sakatat türlerinden 5 aya kadar uzak durmam gerektiğini söyledi.

Benim gibi 6. Haftada kalp atışı duymayıp daha geç duyan var mı?

Edit: bu arada 6+1 iz.
Ben de 6. Hafatada duyanlardanim ama doktorun kullandigi ultrason ileri teknolojiymis. Daha 6 hafta olmadan kalp atisini gormustuk. O yuzden icini ferah tut. Yani doktor olumsuz konusmamiz muhtemelen ultrasonla ilgilidir. Diger topiklerde 8. Hafta duyan olmus kalp atisini. Doktor endise etme dediyse endise etme ve tadini cikar ;)

Geldim doktordan allahhiimm her gidisimde illan bisey cikmak zorundami tahlil sonuclaeini verdik tsh 4.8 mis yuksek dedi doktor haysi ic hastaliklari doktoruna yönlendirdi dr yuksek evet dedi hap verdi 10 gun sonra tekrar cagirdi bir dunya test istedi ultrasonografiden de randevu aldirdi bize o gunde dayimin kizinin dugunu vardi gidemicez mecbur ama bir gidisimde soyle oh cekip gelemedim ki yahu kiziyorum kendime ama cok sukur bebisin kalp atislari devam ediyor ve yukari cikmaya yerlesmeye baslamis artik dedi bi yakinlastirdi resmen kafasi eli kolu olusmus bebege benzemis yavrucuumm buyumus gormeyeli ona bisey olmasinda annesi herseye razi :)

canm basın sağolsun Allah bir daha yasatmasın aynı acıyı .. bende ilk bebeğimi kaybettim 10 haftalıktı daha ama zor toparlanmıstım.. senin ki baya büyükmüş .. Allah miniklerimizi bizlere bağıslasın inşallah acılarını göstermesin

Teşekkür ederim. Çok zor zamanlardı atlattık çok şükür. İnşallah sağ salim hayırlısıyla alırız kucaklarımıza bebeklerimizi.

Bide 12. Hafta gel dedi bir ay goremicem yani bebisiii ve hala cinsel iliski yasak progestana devam et dedi tsh yuksek ciktiginda dusuk riski olusturuyormus

Back