• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
hayır tabikide hastanede yapıyor cnm ben saglık ocagı yakın die gittim evime hem sıra beklemiosun hemen lıosun ertesi gün
birgün izin alsan aslında ac karnına gitsen sskya randevu alıp halledrsin vaktim yok diosanda yarısı saglık ocagı yada hastane yarısı özelde benim gibi

cıkmaz cıkmaz cnm ins benim cıkmadı sadece b12 biraz düşük dedi ama vitamin vermedi kilo yapıo dedi annelere inanılmaz bir doktorum var istanbul avrupa yakasında olanlara tavsiyem türkiye hastanesi figen ezen işler pişman olmazsnız
Canim muayene ücreti ne kadar bi de nerde bu hastane şimdi ki doktorumdan memnunum ama hastane değil işte

cnm bde evlendikten sona taındık buraya ben sinopta o giresundaydı ilk giresunda oturduk baktık ben iş bulamadım gebzede babasının evi vardı buraya taşıdık ikmeti aldırdı ama otomtik geçmiyomu hekimlik bildirmemizmi gerekiyor?
bende gebzede oturuyorum hangi hastaneye gidiyosun :KK16:

Merhaba kızlar :) biz bugün bebeğimizin kalp atışını duyduk. Cinsel ilişki sakıncalı değil, sonrasında hafif bir kasık ağrısı olabilir ama şiddetliyse 12 haftayı geçirmekte fayda var de merak eden olursa diye bilgilendireyim dedim.

Merhaba kızlar :) biz bugün bebeğimizin kalp atışını duyduk. Cinsel ilişki sakıncalı değil, sonrasında hafif bir kasık ağrısı olabilir ama şiddetliyse 12 haftayı geçirmekte fayda var de merak eden olursa diye bilgilendireyim dedim.
Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin canim böyle haberleri duyunca nasıl mutlu oluyorum doktorum bana dinletmedi gösterdi sadece

Bu arada ikinci-üçüncü çocuğu olan anneler cevaplarsa sevinirim.
O büyüyen karyolalı oda takımlarından almak istiyorum ama anne yanına da beşik almak lazım.
Anne yanına da park yatak alayım diyorum, 1 yaşını doldurunca odasına geçiririm. Sizce mantıklı mı?
oğlumda park yatak almıştık bir de karyoladolap vs. park yatağı 7 aylık olana kadar yatak odamda yanımda kullandım.sonra karyolada yatırdım.karyolamız büyüyenlerden değildi özellikle almamıştım büyüyenlerden.7 yaşına kadar kullanır falan demişlerdi ama benim aklıma yatmamıştı.şimdi iyiki almamışım diyorum çünkü çocuklar 4 yaş civarında onlarda yatmak istemiyor.arabalı yatak,kayıklı yatak derken eğlenceli şeyler istiyorlar.gene sen bilirsin ama bizim deneyimlerimiz böyle...

banada yasakladı cnm bi sonraki emre kadar =)

Muayene olmam 2 -3 dk sürdü ve bitti meraktayim hala diğer arkadaslarim da değerlerimizi yazar misinuz lütfen :KK43:
Mrb cnm dün yaptırdım tahlilleri 5+2 2918 çıkmıştı canm . bende devlette yaptırdım ama drum güzel ilgilendi . olumsuz bisey olsa soylerdi drun bence . başka bi dra git istersen için rahat etsin.

Kızlar sonuclarimi aldım doktordan şimdi çok şukur temiz çıktı dedi doktor normal hepsi dedi şimdi evde baktım kan degerlerimde düşüklük var kızlar ne yapmalıyım sizce

Merhaba hanımlar birsey sormak istiyorum kalp atışı için 2 hafta sonra gidicez o zaman da test istiyor mu doktor dün kese için gittik bir sürü test ıstedı acaba o zaman da istiyor mu merak ettim

Back