Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankarada yaşayanlar hangi doktor ve hastanelere gidiyor acaba? Memnun musunuz bir de?
niye aksam 5 ten sonra yok dedı kı canım yaa benım ısten cıkmam hazırlamam 7-8 oluyor:):)kızlar doktorum dondu aksam 5 ten sonra yemek yok dedı gavıscon ve pantpas alın dedı ama almıcam ılac kullanmak ıstemıyorum mınıgımın organlarının gelıstıgı bır donem cunkı napalım artık
ayyy annesi maşallahhhhh maşallahhhh :) heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum bende :) tatlım ben henüz gidemedim yani son gittiğimde çubuk şeklinde bişeydi haftasonu 2 'li taramaya gidicem heralde ozaman bebiki görürüm hemen görüntüyü atarım canım..
aaa aynı yere gidiyormusuz belki karşılaşmısızdır bile:):):) bende yan odada aylin hanıma gidiyorum:):)koru hast. Ümit bey.. memnunum çok şükür.. inşallah sonuna kadar güzel gider..
gözün aydın canım inşallah hep böyle sağlıkla devam ederBacilarimm hepinizi opuyorum....
Kizim uyandi kipir kipirdi...
Burnu ense kalinligi herseyi cok iyiymis...
Haftasiylada uyumlu cikti cok sukur...
Ben cok ac kaldigim icin oyle yorgun gibiymis....
Ayyyy cok ama cok mutlu oldum bacilarim
Tabi kesin kiz demedi tahminde bulundu ama olsun kiz varsayimini duymakta mutlu etti beni...
B12 eksikti benexol yazdi birde kan ilaci...
Bizden haberler bu sekilde ♥♥♥
:))) tamam canim benim .senin yavrunda bnimkinden daha büyük olur. ohhh şimdiden bebek sevmeye basladik ne güzel :))
aaa aynı yere gidiyormusuz belki karşılaşmısızdır bile:):):) bende yan odada aylin hanıma gidiyorum:):)
Hadi gözün aydın canım...Evham yapma kendi kendine..Bacilarimm hepinizi opuyorum....
Tabi kesin kiz demedi tahminde bulundu ama olsun kiz varsayimini duymakta mutlu etti beni...
:) cinsiyetleri de belli olsun da artık alışverişe dadanalım :) zor tutuyorum kendimi vallahi. :) hoş haftasonu mother care 'den unisex birşeyler aldım ama kesmedi :)
canım ben şehir dışından gidicem kontrollere. acıbadem sarp beye gidiyorum kendisinden çok memnunum.çok pozitif ve ilgili bir dr.tavsiye ederimAnkarada yaşayanlar hangi doktor ve hastanelere gidiyor acaba? Memnun musunuz bir de?
Bacilarimm hepinizi opuyorum....
ne güzel olur benim ilk randevum pazartesi günü sabah 08.30 da :):))) hakikaten yanyana odalar. rand. saatlerini birbirimize söyleyelim aynı gün olursa görüşürüz :)
ne güzel olur benim ilk randevum pazartesi günü sabah 08.30 da :)
AA doktorumuz aynı :) ben de memnunum Aylin hanımdan. Normal doğum yanlısı olduğu için tercih ettim ben. Pazartesi günü gidip doğum paketi satın alıcaz inşallah :)canım ben koru da aylin hanım'a gidiyorum çok da memnunum çok ilgili devamlı cepten arayabiliyorsun falan kesinlikle onunla devam edicem yani:)
pazartesi sabah 08.30 da orada olcam canım bende:):)AA doktorumuz aynı :) ben de memnunum Aylin hanımdan. Normal doğum yanlısı olduğu için tercih ettim ben. Pazartesi günü gidip doğum paketi satın alıcaz inşallah :)
Bn ilk hamileligimde yaşadım elhamdulillah suan oğlum 2.5 yaşında dua ve tevekkül et cnm geçmiş olsunGeçmiş olsun rabbim bebeğini sana bağışlasın umarım bir daha yaşamazsın böyle bir şeyi
canım gözünaydın ne güzel mutlu haberlerle dönmüşsün :) bende kısmetse haftaya ctesi gidicem aklımda olsun bari ne yedin :) bende hazırlıklı gideyim bu arada ikili test yaptırdın mı ?Bacilarimm hepinizi opuyorum....
:) benim randevum da 9.50 :) sanırım denk gelemiycez ama hemen yazalım buraya baripazartesi sabah 08.30 da orada olcam canım bende:):)poncikella bir korucu ve ankaralı daha çıktı:):)