- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 133
- 31
Cuma randevum var kalp atışı ićin o gün konuşcam artık :) saol canım ya teşekkür ederim :)Geçmiş olsun canım. Önlem almakta yarar var. Bir an önce kontrollere başla bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma randevum var kalp atışı ićin o gün konuşcam artık :) saol canım ya teşekkür ederim :)Geçmiş olsun canım. Önlem almakta yarar var. Bir an önce kontrollere başla bence.
Umarim görürsün tatlim ben 100 mg kullaniyorum sürekli yat 3 hafta boyunca dedi yatcam artik yapacak bisey yok.Allahm herkesi bebisine kavustursunbelinay91 hayirli olsun canimm :). Rabbim kucagina almayida nasip etsin hınzırı:))
bnm de kese arkasi kanama gördü gecen hafta bende progestan günde 2 doz kullanıyorum. Haftaya perşembe kontrolum var. Gittiğimde 9+3 olacak inşallah bnde görürüm hareketlerini yaa
![]()
Çalıştığım zaman banada aynısı oluyor ayakta uyuyorum. Gidip revirde bir yarım saat kestiriyorum:). Tabi hamile olduğumu öğrendiğimden beri çalışabildiğim gün sayısı sayılı olsa da. Malumunuz bu hafta yine raporluyum kanamam nedeniyle:)bende sabah olmuyorda öğle yemeğinden sonra korktum uyucam diye işyerinde![]()
Umarim görürsün tatlim ben 100 mg kullaniyorum sürekli yat 3 hafta boyunca dedi yatcam artik yapacak bisey yok.Allahm herkesi bebisine kavustursun![]()
Merhaba. Ben bu konuyu doktora sordum. Hastanede gebelik kaydı yapıldığından sağlık ocakları da gebe olduğumuzu sistemden görüyormuş ve ayrıca gidip kayıt olmamız gerekmiyormuş. Bilginiz olsun.Valla yapıyorlarmış ama görücez bakalım :)
Ben de sabah kontrole gittim, benimki de sınırda yükseğe yakın çıktı. Daha öncesinde hiç böyle bir sorun yokken. 12.haftada tekrar tahlil olacakmış. Şu anlık bi sıkıntı yok dedi banaSelam kizlar dün kontrolüm vardi hormon testlerindeb tsh 0.076 cikti düşükmu dahiliyeye gittim normal düşük olmasi 12.haftadan sonraki değer önemli dedi var mi aranizda böyle bi sorun yaşayan
Valla ben çoktan gittim hayatım bir sürü soru sordu İşte bilgilendirmeler falan :)Merhaba. Ben bu konuyu doktora sordum. Hastanede gebelik kaydı yapıldığından sağlık ocakları da gebe olduğumuzu sistemden görüyormuş ve ayrıca gidip kayıt olmamız gerekmiyormuş. Bilginiz olsun.
Ben de sabah kontrole gittim, benimki de sınırda yükseğe yakın çıktı. Daha öncesinde hiç böyle bir sorun yokken. 12.haftada tekrar tahlil olacakmış. Şu anlık bi sıkıntı yok dedi bana
Canım bugün bnde dr a gittim benimkide kıpır kıpırdı inanamadım bi sağa bi sola gidip durduno kdr nett gördümkü kollarını bacaklarını kafası gövdesi Allahım 2bucuk cm lik bi minik bebecik herseyi olmş gbi kuzumun cok duygulandım benim dr da cok hareketli ay bide benle inatlaşıo dedi tam resim alacak kacıyodu cok tatlıydı cok Rabbim hepinize nasip etsin ki yakın zamanda görceksnizHem de nasil bi heyecan canim anlatamam ben bi de doktorumu degistirdim bu ultrasyon cihazi cok guzel net gösteriyo doktor önunde ultrasyon cihazi var o ordan bakiyo bi de benim yattigim yatagin karsisina 82 ekran tv gibi led koymuslar ordan gördük herseyi cok güzeldi AllahiM herkese yasatsin bu duyguyudoktor baya hareketli bi bebek dedi nasil sevindik anlatamam![]()
Canım central hospital cengizhan bey yada figen hanım arastr hatta istersen bide fatmanur hanım ama tercihim figen hanımHanimlar, istanbul anadolu yakasi onerebileceginiz doktor ve hastane varmi acaba ?
Hem de nasil bi heyecan canim anlatamam ben bi de doktorumu degistirdim bu ultrasyon cihazi cok guzel net gösteriyo doktor önunde ultrasyon cihazi var o ordan bakiyo bi de benim yattigim yatagin karsisina 82 ekran tv gibi led koymuslar ordan gördük herseyi cok güzeldi AllahiM herkese yasatsin bu duyguyudoktor baya hareketli bi bebek dedi nasil sevindik anlatamam![]()
okudum canmKızlar hamişlerin Duası kabul olur bende 41 ayetel kürsi istesem Allah rızası için 1 tane okurmusunuz ve okuyanlar okudum diye yazabilirmi canlarım Allah razı olsun şimdiden hepinizden ve bende dua ediyorum tüm hamişlerin bebeklerini sağlıcakla kucağına almaları için canlar !!!
Hosgeldin hayırlı ugurlu olsun Allah tamamını erdirsin insallah. Kac haftalıksın gebelik takvimini olustursana :)
Hosbuldum.tesekkurler.dr a gore 9 ama burda 10 haftalik ciktim.Rabbim hepimizin bebislerini kucagimiza slmayi nasip etsin.Hosgeldin hayırlı ugurlu olsun Allah tamamını erdirsin insallah. Kac haftalıksın gebelik takvimini olustursana :)