2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

coraspin kan pihtilasmasini onlemek bebege daha iyi kan gitmesi icin kullanilir..ben yurtdisindayim juspirin iciyorum:KK53:
 
Elevit artık yazmıyor doktorlar diye duymuştum, decavit aynı eşdeğerde onu yazıyorlar 12.haftanın bitiminden itibaren .. Nedeni ise içindeki demir yüzünden bulantıya neden olabiliyor bazen, zaten şu an bulantılarla boğuşuyoruz, ve 3.aydan sonra artık bizim de vitamine ihtiyacımız olacak ..
Decavitte Demir var. Şu an Eleviti yazıp yazmadıklarını bilmiyorum. Zaten bu ilaçların içerdiği vitaminleri gıdalardan da alabiliriz ama dengeli beslenemiyorsak eğer ilaçları kullanmak iyi olabilir.
 
Kızlar banada ilk kontrolünde vinalac yazdı doğuma kadar kullan dedi folik asit dahil olmak üzere hepsini içeriyor. Bir çeşit vitamin
 
Canim sen neden kullaniyosun doktor ne için verdi
Kan sulandırıcı canım. E.. Marka vitamin meselesine gelince doktor bana yazmış ama ben kullanmıcam.açık açıl demişler yani zorunlu değil ondan başka vitamin yok değil o zaman uygun değil. Diyanet cevaplamış niye doğmamış bebeğe haram bir şey vereyim
 
Acil bir sorum var arkadaşlar
Canım çok sıkıldı
Bugün kan tahlillerimi yaptırdım
Serbest t3 t4 normal Aralık'ta çıktı
Tsh aralığı 0,35- 5,5 arası benim 6,59 çıktı
Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?
Hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum
Evet benim uzmanlık alanın yıllardır hipotiroidim var benin de aynen seninki.gibi çıktı kadın.doğumcu.çok önemli.değil dedi ben de endokrin gittim zaten hap kullaniyordum dozajı artırdı.bu konuda doktorların dediği birbirini tutmuyor kadın doğumcu ya gore önemli değil endokrin diyor.ille bir buçuk iki buçuk arası olsun ben bugün tahlil yaptırdım şükür 1.78 çıkmış inş daha da düşmez boyle devam eder seninki de az bi ilaç la düzelir ind çok da önemli değilmiş sanirim
 
Cınarlı halkapınar a yakın ve sadece kadın dogum hastanesı. Muayene ucretleri 50tl nakit, dogum ucretleri de 1500-2000tl arası, kredi kartı kabul etmiyorlar.Doktorları da genellikle deneyimli ve orta yaslı. İzmir in nerdeyse yarısının dogumunu yaptıgı hastane :))
Teşekkürler canım güzelbahçe de oturduğum için bana hepsi uzak ama birini seçmek lazim artik belki de çınarlı olur o zaman ya ege pol ya da karataş hastanesini düşünmüştüm bi seçeneğim daha oldu
 
Acil bir sorum var arkadaşlar
Canım çok sıkıldı
Bugün kan tahlillerimi yaptırdım
Serbest t3 t4 normal Aralık'ta çıktı
Tsh aralığı 0,35- 5,5 arası benim 6,59 çıktı
Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?
Hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum
Canım aynı sorun bendede var dr um bana hap verdi iki gündür çırpınıyorum ama hapını kullanıp haftada bir iki haftada bir tahlil yapılıyomuş ve endikronolojiye muhakkak görünmemi söylediler. Korkuyorum inş bişey olmaz bebişlerimize.
 
Merhaba annisler aranıza yeni katıldım. 6+6 günlük hamileyim :) Kismetse martta ikinci bebegimi kucagima alacagim. Eylülde 3 yasini dolduracak bi prensesim var. Hepinize simdiden sorunsuz bu hamilelik diliyorum :KK200:
hosgeldin canimm..hayirlisiyla.kucagina alirsin..benimde gecen ay 2 yasini dolduran bir prensesim.var allah bagislasin kuzularimizi:KK54:
 
ablamda kullandı elevıt ben hıc duymadım allah allah bende bır arastırıyım bakıyım

Internete yaz canim cikiyor zaten konular bile acilmis

Ben çok fazla önemsemiyorum bu durumu. Domuz eti yemiyoruz sonuçta ilaç bu sağlık için kullanılıyor. Elevit muadili ilaçlar da var isteyen kullanabilir

Acikcasi domuz jelatini degil sigir jelatinide olsa iceriginde yine kullanmazdim. Cunku elevit kadinlara kullanilmasi zorunluymus gibi empoze edildi kime hamileyim desem elevit kullaniyor musun diyor. Icerisindeki vitaminleri dogal olarakta karsilayabiliriz. Ben genel olarak hamilelikte cok ilaca karsiyim cok sukur doktorumda oyle.. Herseyin dogalindan yanayim
 
Günaydıııınnn en şeker anne adayları :KK200:


canım bende izmirdeyim dilek aslanın muayenehanesi nerde acaba randevu ücreti filan nedir? bir de hangi hastanelerle anlaşmalılar?
Canım alsancak trtnin orada muayenehanesi var. Ayrıca kent hastanesi tüp bebek doktoru.muayene ücreti 250 tl.
Senin tek kesede ikizdi değil mi? Sanırım riskli diyen doktor da olmuştu. Fuat beyi duydun mu hiç. Riskli gebelik uzmanı profesör. Ablam da hamile o ona gidiyor.
 
bizim hissetmiyor olmamız normal anca 14 16 haftalardan sonra hissediliyormus en erken. Ama gecenlerde biri yazmıstı 9. haftaydı sanırım hareketlerini gorduk ultrasonda diye. Dogum tarihi mart bası gorunenler belki gormustur hareketlerini dedim bi umit :KK15:
Canım ben 10+6 da muayene vardı. Hareketlerini gördük.
 
X