2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde eskiden fazla kilom vardı hatta burada zayıfladım 3 sene önce diyet gruplarında ne cektigimi ben bilirim hahaha kac gecee sabah olsun dye bi an önce uyumaya calıstım o yüzden hep aklımda :KK70: 68 dim 57yle mezun olmustum diyet gruplarından 58le hamile kaldım dikkat ediyim ki yine tombisko olmiyim allahtan boyumda uzun. bebişe gitsin hepsi. Zaten su ilk aylarda yediklerimiz kendimize bebege degil o depodan emiyo biz depoyu doldurmaya calısırsak saglıklı yiyecekle az kiloyla hallederiz diyorum :)


Bende 67yim boyum çok uzun değil 1.60 göbeğim var baya ama takmıyorum artık minnakım çıksın sonra giderler :)
 
Merhaba kızlar
benimde bugun kont vardı gecen hafta bugun 6+0 haftalıktı kese var bebek yoktu
bugunde bebegi gördu ama kalp atısı yok ayrıca 6+1 gunluk görünüyo haftaya
tekrar gideceğim eger kalp atısı yoksa kürtaj olacagım benden
haberler bu kadar Rabbim herşeyin hepimiz için hayırlısını nasip etsin
Daha duulur erken 9 haftalık bıle duyan var
Arkadaslar ben dusuk yaptim :'( yarin kalan parcalar icin kurtaj yapacaklar
insallah hepiniz saglikla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz
gecmıs olsun Rabbım yenıden nasıp etsın
 
D dorti cnm bnm normalde subat 14 fakat gec döllenmeden dolayı ıkı hafta 4 mart görünüo yarın kontrolum var kesın sonucu dr söyler ınsAllah
 
Merhaba kizlar bende araniza yarimda olsa gelmis oldum sanirim bende hamileyim bat bugun ve ben kan testi verdim degerim 42 cikti insallah yukselir benim gibi olupta yukselen var mi ?
 
Geçmiş olsun. Kanaman kırmızı renkli miydi? Benim de var iki gündür. Eşimin memleketindeyiz. Sabah doktora gittim, kese düzgün ama düşebilir dedi. Kendi doktorumu aradım prolutan depot iğne verdi. Kesilmesini bekliyorum.

cok tesekkur ederim canm yoo lekelenme degildi bayagi kirmizi ama pihti yoktu yani daha dogrusu soyle diyeyim idrar yapar gibi kan gitti ....ama canm dinlen uzan bende memlekete gittim orda bayram kalabaligindan cok uzanma firsatim olmadi ve bu yuzden oldu boyle bisey yasayacagimi bilsem evimden cikmazdim gece yola ciktik hastaneye geldik
 
merhaba kızlar bende aranıza katılmış bulunuyorum insallah mart annesi olacağım bugun kan testi yaptım deger 42 böyle olupta yukselen ve gebeliği iyi giden var mı :KK200: rabbim sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah:anneadayı:
 
Teşekkür ediyorum sizlerinde bebekleri hayırlı olsun oğlum 7 kızım 5 yaşında küçükler yani bayağı bi zorlanicam gibi bakalım
Hayirli olsun canim anliyorum seni bende beklemedigim bi anda oldu cok sok oldum ama allahin bi bildigi vardir en guzelini o bilir hic uzulme saglikli olsun yeter :KK66:
 
X