- 19 Eylül 2015
- 540
- 337
hayırlı olsun :)9 mart 00:10 oğlumu aldım kucağıma darısı kalanlara sağlıkla inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun :)9 mart 00:10 oğlumu aldım kucağıma darısı kalanlara sağlıkla inşallah..
buyuk tuvaletını yapacak gıbımı hıssedıyordun yanı canım.bıde lavman yapılmamıstır sanırım hastanede, acılman cok cunku.ben o konuda stres oluyorum ya dogum esnasında olması benı gerıyor@neysol tam Bi nişan olmadı sarımsı akıntım oldu sadece ne su ne bişey belim ağrıyodu adet Ağrı'sı gibi ama karakteristik olan tuvalet yapma hissi vardı hep onu deyince doktorum hemen gel dedi zaten.. O zaten senin ağrı eşiğin yüksek bence diyodu ondan hemen gel dedi iyiki de demiş ..
canım burda bı arkadas yazmıstı doktoru tavsıye etmıs ılışki önermıs dogumu baslatması için.nickini hatırlayamadım suan.ılıskıden sonra kanamam oldu yazmıstı ,doktoruda gayet normal dogumu baslatmıs bızım ıstedıgımızde buydu demıstı.sonra ne oldu bılemıyorum.Yarın annem gelicek inş.çok fazlada kalamıcak yanımda
Eşimle ilişkiye girdiğimde ertesi gün sancılarım oluyodu ondan dolayı bıraktık ama doktorum yasak koymamıştı bu konuda
Yarın kontrolüm var zaten bu akşam ilişkiye gitsem doğumu tetiklermi acaba bebeğimde 2 haftadır kanalda bekliyor
canım bebegın nasıl oldu ınsallah iyidir sende iyisindir.süt sagma makınesı kullanmadım canım lansinoh manuel almıstım ama kullanmadım.daha tecrubelıler varsa yazssınlar daha ıyı olurSüt sağma makinesi alicam ne tavsiye ediyorsunuz
Aynı zamandayiz sizinlede normal mi düşünüyorsunuz sezeryan mıAynennn sabırsızlık hat safhada
Ben hala kararsızım ama orta halli Bi şey düşünüyorum nuk un elektrikli pompası var acaba kullanan var mıSüt sağma makinesi alicam ne tavsiye ediyorsunuz
Normal istiyorum ama çarşamba belli olacak şimdiye kadar doktorumda normal dedi çatı muayenesine gorede kesinleşecek bakalım hayırlısı olsunAynı zamandayiz sizinlede normal mi düşünüyorsunuz sezeryan mı
Ben avent manuel aldım ebebekten 99₺ indirimliydi bende çok kararsız kaldım, ama alınca inceledim beğendimSüt sağma makinesi alicam ne tavsiye ediyorsunuz
canim kontrole başka doktora gittim o bisey demedi kendi doktorum da hic bahsetmedi dikis alinmasindan falan
Heyecanla beklıyorux bebişlerimiziCanım bilmem etkisi var mi ama gelecek olsa bebik hic bisey onu tutamaz ben hic.magnezyum adalat masalar hic bisey almadim ben de de yok sancı vakti zamanı gelince birden başlar inş dogumumuz diye düşünüyorum
Sağol Can'ımSiremimS canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün ikisiyle baş etmek biraz zorlayacak seni beni yormaya başladı
@SiremimS canım gözün aydın aynı gündü tahmini doğum tarihimiz senin doğumu duyunca Ayy keşke bende bugün doğursam dedim ve doğurdum
Dün geceden beri Ağrı'm vardı ben hep onları yalancı ağrı sandım 14.00 de doktorumu aradım gel sen anlamıyosundur doğum olabilir dedi Bi geldim 8 cm açıklığım olmuş 16.43de bebeğim kucağımdaydı .. Resmen ilk doğum acemiliği işime yaradı:)))
Amin inşallahNormal istiyorum ama çarşamba belli olacak şimdiye kadar doktorumda normal dedi çatı muayenesine gorede kesinleşecek bakalım hayırlısı olsun
falkon .!.:Gece wc ye diye kalktım ayağa kalkar kalkmaz yarım bardak su geldi idrarmı kaçırdım suyummu geldi bilemiyorum bugün konyrolüm vardı zaten ne dicek bakalım dr.